Terbongkar - Terpedaya Daftar Course Shopievo 3 Lelaki Kacak

Jangan salahkan saya. Memang ramai yang telah mendaftar dengan course Shopievo sejak seminggu yang lalu. Mana taknya, hampir kesemua internet marketer Malaysia memperkatakannya. Bukan nama-nama kecil pulak tu. Semua mereka ada pengaruh besar, dan masing-masing telah memberikan pendapat tentang course Shopievo ini. Memeranjatkan ramai yang telah terpedaya kerana mendaftar course Shopievo ini yang dihasilkan oleh 3 lelaki kacak.

Sebelum ini, saya dah ceritakan serba sedikit apa yang saya tahu mengenai Shopievo di post Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD94K Dalam Masa 2 Bulan. Malangnya ada yang tidak berapa nak faham .. walhal dalam surat jualan Shopievo sudah diterangkan dengan agak jelas, cuma mungkin ada beberapa perkara yang sengaja tidak diberitahu agar usahawan dropship Malaysia tidak takut untuk dapatkan lebih ilmu.

Terpedaya Daftar Course Shopievo oleh 3 Lelaki Kacak

Terpedaya Daftar Course Shopievo oleh 3 Lelaki Kacak

Shopievo adalah satu kursus online tentang cara untuk pasarkan produk ke pasaran antarabangsa menggunakan platform Shopify. Dan apabila bercakap tentang pasaran antarabangsa, ia memberikan peluang untuk anda jual produk dengan matawang USD. Makanya, dari menjual produk berharga RM30, dan dapat untung RM15; lebih baik jual USD30 dan dapat untung USD15 iaitu bersamaan RM60!

Di sebalik kelebihan menjual produk ke pasaran yang lebih luas dan menguntungkan, terdapat juga beberapa persoalan tentang kursus online ini yang membuatkan usahawan dropship tempatan merasa ragu-ragu. Dan alhamdulillah, sebahagiannya telah dijawab dengan baik oleh 3 lelaki kacak yang menawarkan course Shopievo ini.

Persoalan Mengenai Kursus Shopievo - Dropship USD

Antara persoalan itu adalah:

Soalan - Kenapa harga course Shopievo mahal berbanding produk IM yang lain yang sebelum ni?

Harga yang kami tawarkan ni jauh lebih murah berbanding seminar atau coaching yang ada diluar sana. Dan ilmu yang kami kongsikan ini adalah hasil dari pengalaman kami sendiri buat bisnes dropship e-commerce antarabangsa dengan menghabiskan beribu-ribu ringgit semata-mata hanya untuk "mencari jawapan", cara apakah yang boleh dapat bantu kami buat jualan sehingga 6 angka dalam masa 2 bulan sahaja. Jadi, apa lah sangat dengan harga course 3 angka ini :).

Soalan - Saya newbie, bolehkah saya ikut course Shopievo ini?

Kami cuba sebaik mungkin untuk sediakan kepada anda suatu course yang mesra newbie dan juga advance. Dalam video tutorial kami, kami akan terangkan secara detail apa yang perlu anda lakukan, dan apa yang anda tak perlu lakukan. Kalau anda boleh jawab soalan PMR, maknanya anda bukan newbie.. kami juga sediakan group Support untuk pelanggan kami.

Soalan - Kenapa perlu buat dropship ke pasaran luar negara? Market Malaysia kan ada...

Disebabkan ekonomi kita semakin tidak stabil sekarang ni dan nilai matawang ringgit Malaysia jatuh mendadak, kami cuba cari jalan untuk atasi masalah ini dengan gandakan keuntungan kami sehingga 4.2 mengikut kadar nilai matawang USD semasa. Jadi, ini adalah peluang untuk anda juga buat income dalam bentuk USD dan jadi pedagang antarabangsa.

Soalan - Okay, saya rasa macam nak dapatkan course Shopievo. Berapakah modal lain yang perlu saya ada lepas dapatkan course ini?

Soalan ini sangat subjektif. Sebenarnya ia terpulang kepada anda. Berapa modal yang anda mahu sediakan untuk masuk ke kancah dropship e-commerce pasaran antarabangsa. Jika anda rasa dengan modal RM100 dah boleh buat keuntungan 5 angka sebulan dengan bisnes ini, kami rasa anda patut lupakan sahaja hasrat anda. Kami cakap benda yang betul, modal yang anda perlu ada sebenarnya kebanyakkan di bahagian pemasaran iaitu Facebook Ads. Ini adalah real business. Berapa yang kita laburkan di bahagian pemasaran, dan berapa yang masuk ke dalam akaun bank kita.

Tapi modal lain yang perlu anda tahu adalah bayar 29usd secara bulanan untuk platform Shopify, 13usd setiap tahun untuk domain dan hosting Shopify, dan ada beberapa lagi yang perlu tapi tidak lah mencecah sehingga 100 usd sebulan. Yang lainnya adalah modal pemasaran. Tanpa pemasaran, baik jangan buat bisnes.

Soalan - Saya duk di Malaysia, macam mana dengan supplier, dan alamat bisnes saya? Bagaimana cara saya nak berkomunikasi dengan pelanggan?

Anda buat bisnes dropship e-commerce hanyalah dari rumah anda sahaja. Anda pakai kain pelikat, anda pakai boxer atau anda pakai towel sahaja pun pelanggan anda tak tau sebab cara komunikasinya adalah dengan menggunakan emel support.

Ok, harga untuk akses kursus atau course Shopievo ini adalah RM997.00 (Pakej Pro); anda akan terima satu DVD mengenai cara nak setup akaun Shopify dan juga akses eksklusif membership Shopievo untuk membolehkan anda berjaya buat duit USD menerusi produk dropship anda. Belajar terus dan dapatkan sokongan dari 3 lelaki kacak ini.

Tak mahu? Tak sudi? Tak mengapa .. baca lagi apa yang ingin saya kongsikan di bawah ini ....

Terpedaya dan Berjaya Untung USD Menerusi Dropship

Ramai yang sudah 'terpedaya' dengan mendaftar course Shopievo ini. Kebanyakkanya telah mendapat akses sejak ia diperkenalkan awal bulan Mac 2016 semasa course ini menawarkan harga diskaun. Dan semakin hari, semakin ramai usahawan yang telah mendapatkannya, terutama mereka yang nampak peluang sangat jelas untuk buat duit dalam USD. Lihat jualan course ini yang mencecah RM10,000 seminggu!
Terpedaya Daftar Course Shopievo oleh 3 Lelaki Kacak

Jejaka Kacak Bantu Untuk Anda Berjaya

Anda tidak perlu risau tentang teknik promosi, kaedah menjual, kos penghantaran dan semuanya kerana ia diterangkan dengan baik di dalam kursus ini. Dan secara jujurnya, jika anda tidak ada pengetahuan asas tentang email marketing, FB Ads dan beberapa teknik pemasaran lain, ia mungkin akan berat ... tetapi in Sha Allah ... anda akan dapat support yang diperlukan diberikan oleh 3 lelaki kacak yang saya maksudkan.
[Akses Esklusif] Klik Untuk Dapatkan Akses ke Online Course Shopievo

Akses sekarang sebelum ketinggalan. Klik pautan di atas ini dan dapatkan kursus Shopievo ini sebelum ditutup.

Bukti Kejayaan Mereka Yang Telah Terpedaya

Dan bagi membantu anda membuat keputusan, lihat apa yang telah dikongsikan oleh usahawan dropship lain yang telah berjaya membuat untung dalam USD menerusi platform Shopify ini, dan mereka ini baru sahaja daftar kursus ini awal bulan Mac 2016 ... anda bila lagi? Mereka terpedaya dan telah daftar course Shopievo yang dibuat oleh 3 lelaki kacak ... hasilnya .....
Terpedaya Daftar Course Shopievo oleh 3 Lelaki Kacak

Usahawan dropship lain dah bergerak beberapa langkah maju ke hadapan, dan anda masih lagi membaca post ini dan masih memikirkan untuk keluarkan modal yang sebenarnya tidak terbanding dengan ilmu yang bakal anda dapat. Mengapa mereka lain berani dan anda tidak? Hanya takut dengan nilai RM997.00 untuk akses course ini? Percayalah, ilmu yang bakal anda dapat akan meledakkan jualan dan keuntungan anda lebih daripada nilai kursus ini.
[Akses Esklusif] Klik Untuk Dapatkan Akses ke Online Course Shopievo

Akses terhad ini hanya dibuka kepada 500 usahawan dropship Malaysia sahaja. Ingat tu!


3 comments.. read them below or add one

yang baik yang baik March 25, 2016
untung sungguh siapa yang terpedaya... orang yang berjaya memperdayanya lagi lah hebat :D
Ummar Farouk 2014 Ummar Farouk 2014 March 27, 2016
Sungguh ku tak sangka, begitu ramai yg terpedaya. Jikalau begini berterusan akan ku sailang habis-habisan. Ekekekekee...
Hasrul Hassan Hasrul Hassan April 22, 2016
Ramai rakan usahawan yang beli ni dah mula buat sales USD ... kagum betul

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.