Jemput Jodoh

Rabu, 2 Mac 2016

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Wordless Wednesday - Steak. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

Steak - Malaysian Style

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Kongsi dan Sebarkan

Sedapnya Steak Ala Malaysia
4/ 5
Oleh

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

13 komen

Tulis komen
avatar
02 Mac, 2016 12:09 delete

sedapnya HH time tengahari ni tgk makanan... lapar..

Reply
avatar
02 Mac, 2016 14:47 delete

sedap le... perut tengah lapar nie.

Reply
avatar
02 Mac, 2016 20:55 delete

Baru tahu rupanya ada acara tertentu untuk blogger yang dipanggil Wordless Wednesday. Gambar steak mengundang rasa lapar perut pula.

Reply
avatar
02 Mac, 2016 20:58 delete

hirisan oren tu pulak yang menarik perhatian PC.. :)

Reply
avatar
02 Mac, 2016 23:10 delete

Ngidam plak nak mkn steakkk.. >_<

www.mejuez.com

Reply
avatar
03 Mac, 2016 11:33 delete

wagrhhh!! bergegar perut ni tengok gambar ni..adoiii..laparnya...

Reply
avatar
FZ
03 Mac, 2016 11:53 delete

Assalamualaikum,

Dah lama saya tak makan stik. Yg ni nampak sosnya byk. Ada tempat yg kena bayar mahal2, sos pun kedekut.

Reply
avatar
03 Mac, 2016 15:45 delete

Sedapnya...dahla tengah lapar ni :-)

Reply
avatar
03 Mac, 2016 19:56 delete

bleh tahan tengok gambar sedap uii, sabaq sat gaji masuk terus meSTIKkan diri huhu

Reply
avatar
04 Mac, 2016 09:59 delete

baru teringat nak buat entri pasal ni.haha

Reply
avatar
06 Mac, 2016 21:21 delete

Bagus untuk 'potong' kolesterol ... :)

Reply
avatar
06 Mac, 2016 21:21 delete

Kalau dah ngidam ... memang perlu cari la

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Untuk komen, anda perlu login ke akaun Google. Jika tidak fungsi ruangan komen tidak dapat dipaparkan. Mohon maaf atas segala kesulitan ini. Terima kasih.