Sedapnya Steak Ala Malaysia

Wordless Wednesday - Steak. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

Steak - Malaysian Style

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Sedapnya Steak Ala Malaysia

{ 13 comments.. read them below or add one }

Azura Aziz Azura Aziz March 02, 2016
sedapnya HH time tengahari ni tgk makanan... lapar..
yang baik yang baik March 02, 2016
sedap le... perut tengah lapar nie.
Inspirasi Huda Inspirasi Huda March 02, 2016
Baru tahu rupanya ada acara tertentu untuk blogger yang dipanggil Wordless Wednesday. Gambar steak mengundang rasa lapar perut pula.
PeRdU cINta PeRdU cINta March 02, 2016
hirisan oren tu pulak yang menarik perhatian PC.. :)
Wanz Mejuez Wanz Mejuez March 02, 2016
Ngidam plak nak mkn steakkk.. >_<

www.mejuez.com
Haffizul Iskandar Haffizul Iskandar March 03, 2016
wagrhhh!! bergegar perut ni tengok gambar ni..adoiii..laparnya...
FZ FZ March 03, 2016
Assalamualaikum,

Dah lama saya tak makan stik. Yg ni nampak sosnya byk. Ada tempat yg kena bayar mahal2, sos pun kedekut.
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman March 03, 2016
Sedapnya...dahla tengah lapar ni :-)
Natasha Hudson Natasha Hudson March 03, 2016
bleh tahan tengok gambar sedap uii, sabaq sat gaji masuk terus meSTIKkan diri huhu
reezluv reezluv March 04, 2016
baru teringat nak buat entri pasal ni.haha
Hasrul Hassan Hasrul Hassan March 06, 2016
Bagus untuk 'potong' kolesterol ... :)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan March 06, 2016
Kalau dah ngidam ... memang perlu cari la

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.