Langkau ke kandungan utama

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Wordless Wednesday - Steak. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

Steak - Malaysian Style

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Sedapnya Steak Ala Malaysia

Lagi Komen Pembaca ...

  1. sedapnya HH time tengahari ni tgk makanan... lapar..

    BalasPadam
  2. sedap le... perut tengah lapar nie.

    BalasPadam
  3. Baru tahu rupanya ada acara tertentu untuk blogger yang dipanggil Wordless Wednesday. Gambar steak mengundang rasa lapar perut pula.

    BalasPadam
  4. hirisan oren tu pulak yang menarik perhatian PC.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus untuk 'potong' kolesterol ... :)

      Padam
  5. Ngidam plak nak mkn steakkk.. >_<

    www.mejuez.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau dah ngidam ... memang perlu cari la

      Padam
  6. wagrhhh!! bergegar perut ni tengok gambar ni..adoiii..laparnya...

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum,

    Dah lama saya tak makan stik. Yg ni nampak sosnya byk. Ada tempat yg kena bayar mahal2, sos pun kedekut.

    BalasPadam
  8. Sedapnya...dahla tengah lapar ni :-)

    BalasPadam
  9. bleh tahan tengok gambar sedap uii, sabaq sat gaji masuk terus meSTIKkan diri huhu

    BalasPadam
  10. baru teringat nak buat entri pasal ni.haha

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.