Sunday, April 10, 2016

Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD94K Dalam Masa 2 Bulan


Wow. Memang hebat tiga jejaka Malaysia ini yang berjaya buat duit dengan dropship luar negara. Mana tidak hebat, menerusi platform Shopify, mereka bertiga ini berjaya raih USD94K dalam masa 2 bulan! Semuanya menerusi bisnes online secara dropship. Kalau dikira-kira dengan tukaran USD ke MYR, mereka berjaya raih RM413,600 ... erkk ... sama gaji seorang pegawai rendah kerajaan untuk 17 tahun tu!

Mereka bukan buat MLM, bukan main Forex, bukan juga saham, bukan affiliate marketing, bukan diperoleh menerusi Adsense, tanpa menggunakan sebarang list pelanggan, dengan bermodal kecil, tanpa pengalaman yang khusus; tiga jejaka yang dikenali sebagai Wazeen Azizan, Faqimi Fauzi dan Haru Elie berjaya membuktikan bahawa rakyat Malaysia boleh buat duit menerusi dropship. Dan income yang mereka terima adalah dalam USD!

Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD94K Dalam Masa Dua Bulan!

Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD 94K Dalam Masa 2 Bulan

Bisnes online menerusi dropship bukan baru. Memang bisnes ini meledak sejak dua mejak ni. Ada yang gunakan platform facebook, instagram dan juga blog. Paling saya nampak ialah teknik PM harga barang yang selalunya berakhir dengan kehampaan. Akibatnya ramai usahawan online terutama yang buat dropship mula rasa down dengan segala PM yang dah dibuat tetapi hasilnya tiada. Malang bukan?
Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD 94K Dalam Masa 2 Bulan

Perkara ini diceritakan oleh 3 jejaka ini di dalam web Shopievo, sebuah laman yang memberikan akses untuk mereka yang mahu tahu kisah, cerita, cara, teknik dan rahsia mereka menjana income USD menerusi dropship menggunakan Shopify. Kalau anda nak tengok, boleh terus klik pautan berikut - Shopievo - Rahsia Dropship USD

Best ke jual produk dropship menerusi platform Shopify ni? Lihat income yang masuk dan lihat sistem Shopify ini yang bolehkan anda lihat transaksi dari telefon pintar sahaja ..
Jual produk dropship menerusi sistem Shopify

Jual Dropship Dalam Pasaran Malaysia Merugikan!

Jadi, jual barang dropship untuk pasaran Malaysia, pelanggan Malaysia boleh dianggap 'merugikan' sebab anda bekerja tungkus-lumus membuat marketing, letak status di facebook, tetapi respon yang diberikan mengecewakan.

Apa kata 3 jejaka ini setelah rasa rimas dengan teknik PM harga dan sebagainya ini?

"Jadi, daripada kami jual produk ke dalam pasaran tempatan, lebih baik kami ambil peluang untuk gandakan keuntungan kami berlipat kali ganda selari dengan matawang USD semasa. Daripada kami jual produk berharga RM30, lebih baik kami jual ke pasaran antarabangsa dalam bentuk USD dengan harga USD30. Haa..nampak? Mana yang anda mahu, buat jualan RM30 atau buat jualan USD30 yang bersamaan dengan RM132?"

Lihat. Mereka bijak menukar persepsi diri. Mereka berani. Kerana mentaliti mereka inilah yang membolehkan mereka berjaya menjana income lebih RM400K dalam masa dua bulan. Anda boleh buat seperti apa yang mereka buat tak? Kalau boleh, beritahu saya ... dan saya akan paparkan kisah anda di dalam blog ini, in Sha Allah.

Orang tamak selalu rugi. Peribahasa Melayu ini tidak pernah menipu!

Untuk tidak menjadi tamak haloba, dengan kaut untung dengan ilmu dropship dan rahsia berniaga menerusi Shopify, mereka bertiga telah sepakat untuk berkongsi peluang hebat menjana income cukup lumayan dalam USD kepada mereka yang berniaga dropship ini. Apakata mereka bertiga?

"Akhirnya, kami bersetuju berpakat dan bersedia untuk kongsikan kepada usahawan lain seperti anda cara dan strategi yang kami gunakan untuk buat bisnes dropship e-commerce produk fizikal melalui pasaran antarabangsa. Bagi kami inilah bisnes yang paling terbaik yang anda pun boleh buat dengan modal yang rendah. Tak nak ke "paw" duit mat saleh banyak-banyak?"

Usahawan dropship Malaysia perlu berfiiran international. Saya setuju - daripada jual produk RM30, lebih baik jual produk USD30. Saya sendiri melakukannya untuk menjual servis saya - pengiklanan di blog dan sebagainya, saya gunakan nilai USD untuk urusan. Ia lebih untung dan paling best, market dia lebih luas. Apalah sangat nilai USD30 untuk mat-mat salleh ni .. saya pernah offer servis saya setinggi USD100 dan mereka setuju dan bayar tanpa banyak soal!

Ini peluang. Belajar dari 3 jejaka ini untuk buat duit USD produk fizikal dropship menerusi Shopify!
Cara nak pasarkan produk dropship menerusi Shopify

Untuk itu, mereka telah mewujudkan laman Shopievo dengan menawarkan kursus secara online untuk usahawan dan mereka yang berniaga dropship untuk buat untung dalam USD.

Akses segera, terus klik pautan ini - Kursus Online Shopievo

Shopievo merupakan online course pertama di Malaysia yang membongkarkan sistem dan strategi langkah demi langkah yang telah bantu Wazien, Faqimi Fauzi dan Haru Elie hasilkan jualan sebanyak RM413,600 atau $94,000 USD dengan dropship produk fizikal di pasaran antarabangsa dengan menggunakan platform e-commerce Shopify!
Shopievo - Panduan dan cara pasarkan produk fizikal dropship ke luar negara

Panduan Shopievo ini adalah dari pengalaman mereka bertiga dan ia merupakan langkah sistem "straight to the point" yang anda boleh ikut untuk jual produk fizikal secara dropship dengan menggunakan Shopify. Ia menawarkan perkara-perkara berikut:

 1. Pengenalan 3 Fasa Shopievo
 2. Video Cara Setup Kedai Shopify Sendiri
 3. Pemilihan Niche Yang Hot
 4. Pilihan 2 Model dan Strategi Bisnes
 5. Spy Produk Hot dan Pesaing Anda
 6. Lubuk Emas Supplier
 7. FB Ads Monster dan Sniper Targeting FB Ads
 8. Cara Buat Iklan Simple Tapi Ganas
 9. Scaling FB Ads Gaya Sifu
 10. Facebook Retargeting
 11. Pemasaran Emel E-Commerce
Akses segera, terus klik pautan ini - Kursus Online Shopievo

Dan mereka juga berikan bonus khas untuk 100 yang terawal mendaftar di Shopievo. Bonus yang setakat ini saya dimaklumkan ialah ....

 1. 1500 Senarai Niche Hot untuk Dropship
 2. Teknik Pemasaran Instagram
 3. Template Email
 4. Case Study Sebenar

Banyak betul benda dalam Shopievo ni. Dan anda perlu ingat ... apa yang bakal anda ketahui ini adalah untuk anda pasarkan produk dropship ke luar, dalam nilai USD yang diterima kebanyakkan negara. Bukan hanya setakat Malaysia lagi .... anda mungkin fikir ada benda yang anda sudah tahu, tetapi ... bagaimana untuk market antarabangsa? Cara dan kaedahnya samakah?

Saya tak pandai nak cerita banyak, biarlah yang pakar memujuk anda untuk jana income USD menerusi dropship ini. Biar mereka bertiga ini yang guide anda sehingga berjaya. Apa yang boleh saya berikan kepada anda ialah akses untuk melihat kejayaan hebat mereka. Terserah untuk anda meyahut cabaran belajar dari pengalaman berharga yang telah mereka peroleh.

Akses segera, terus klik pautan ini - Kursus Online Shopievo

Peluang untuk 'paw' duit USD kini terbuka. Anda mahu, anda buat tindakan yang sewajarnya. Saya cuma memanjangkan cerita agar anda tahu kisah 3 jejaka yang berjaya buat duit dropship USD ini. Mereka sangat awesome .. tak begitu?Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD94K Dalam Masa 2 Bulan
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

13 komen

Tulis komen
avatar
17 March, 2016 22:16 delete

Hebatnyaaa ... Terrinspirasi dengan kejayaan diorg .

Reply
avatar
18 March, 2016 22:58 delete

Hebat dan cukup hebat...semoga perjalanan kerjaya mereka akan terus gemilang..

Reply
avatar
18 March, 2016 22:58 delete

Hebat dan cukup hebat...semoga perjalanan kerjaya mereka akan terus gemilang..

Reply
avatar
21 March, 2016 12:02 delete

panduan gini, if you want to make money..you need to invest some money..kalau tak..tak payah berangan le nak jadi cam depa :D

Reply
avatar
25 March, 2016 01:31 delete

Produk ShopiEvo semakin laris ... ramai yang dah dapatkan course ini. Memang terbaiklah.

Reply
avatar
25 March, 2016 01:33 delete

Perlu berusaha dan buat sepertimana mereka buat sehingga berjaya. Dalam kursus ini mereka tunjukkan tanpa lokek.

Reply
avatar
07 April, 2016 06:10 delete

Mana-mana bisnes kena macam ni.

Reply
avatar
19 April, 2016 14:07 delete

nanti nak tengoklah, best juga baca ni

Reply
avatar
20 April, 2016 11:28 delete

Yeap! Wajiblah kena korbankan sikit duit, masa dan tenaga untuk jadi macam diaorang.

Reply
avatar
20 April, 2016 12:18 delete

Salam ukhuwah. Banyak tips yang terkini kalau dilihat list yang terdapat pada cd Shopievo ni.

Reply
avatar
20 April, 2016 17:31 delete

hehhe..betul..pernah dapat tawaran review blog..mereka bayar USD25..nilai kecil pada mereka..tapi besar pada kita..hehehe

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive