Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia - Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog

Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia

Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia
Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia

Nak tahu lagi .. singgah ke Muzium Peradaban di Melaka

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

6 Komen

ooo.... itu rupanya jenis sanggul, ada banyak lagi tu yang tak terpapar di sini :D

Reply

sampai sekarang x pandai sanggulkan rambut

Reply

Wah sangat banyak pilihan sanggul.

Reply

banyaknya jenis sanggul kepala.. apapun sampai sekarang tak reti nak sanggulka rambut..

Reply

Sekarang rambut tak berapa panjang, jadi tak boleh nak buat sanggul. Dulu kalau buat pun sekejap je lepas tu terburai balik.. hehehe..

Reply

walaupun 4 tahun dok Melaka, sekalu tak pernah jejak.. dah balik Penang baru sedar Melaka ada macam2.. huk2

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.