Langkau ke kandungan utama

Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia

Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia - Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog

Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia

Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia
Jenis-Jenis Sanggul Kepala Wanita Malaysia

Nak tahu lagi .. singgah ke Muzium Peradaban di Melaka

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. ooo.... itu rupanya jenis sanggul, ada banyak lagi tu yang tak terpapar di sini :D

    BalasPadam
  2. sampai sekarang x pandai sanggulkan rambut

    BalasPadam
  3. Wah sangat banyak pilihan sanggul.

    BalasPadam
  4. banyaknya jenis sanggul kepala.. apapun sampai sekarang tak reti nak sanggulka rambut..

    BalasPadam
  5. Sekarang rambut tak berapa panjang, jadi tak boleh nak buat sanggul. Dulu kalau buat pun sekejap je lepas tu terburai balik.. hehehe..

    BalasPadam
  6. walaupun 4 tahun dok Melaka, sekalu tak pernah jejak.. dah balik Penang baru sedar Melaka ada macam2.. huk2

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.