Langkau ke kandungan utama

Bekas Jururawat Dedah Rahsia Cantik Lawa Dengan Bahan Organik

Wow. Memang cantik dan anggun. Ini adalah artikel mendedahkan rahsia bagaimana seorang bekas jururawat menjadi cantik lawa dan jelita. Jika anda mahukan wajah cantik mulus, tanpa jerawat, tanpa masalah jeragat dan tanpa kekusaman, maka anda perlu baca post ini dengan keseronokkan.

Nama beliau ialah Puan Azura bt Abas. Beliau merupakan seorang bekas jururawat yang telah menemukan jalan penyelesaian untuk masalah kulit wajah. Ini termasuklah masalah wajah kusam dan kelam, masalah jerawat batu, dan masalah jeragat yang serius. Dek kerana penemuan ini, Puan Azura telah menjadi seorang pakar kecantikan dan kesihatan selain pakar menyerlahkan ketrampilan diri.

Lihat sahaja wajah Puan Azura yang dikongsikan ini ... memang cantik lawa kan? Sudahlah semakin cantik, bersedia pula berkongsi rahsia kejelitaan kepada wanita lain. Kini, memiliki wajah bersih, mulus, berseri dan cantik adalah milik semua wanita.

Bekas Jururawat Dedah Rahsia Cantik Lawa Gunakan Bahan Organik

Bekas Jururawat Dedah Rahsia Cantik Lawa Dengan Bahan Organik
Bekas Jururawat Dedah Rahsia Cantik Lawa Dengan Bahan Organik
Terpesona? Bagaimana Puan Azura boleh tampak berkeyakinan dengan wajah cantik ini? Bahan organik apakah yang dimaksudkan yang memberikan hasil sebegini menawan?

Asaskan Produk Dari Bahan Organik - Camellya Gold

Bagi membantu lebih ramai wanita untuk kelihatan cantik, menawan dan mempunyai wajah mempesona, beliau telah mengasaskan produk Camellya Gold Beauty Care; iaitu produk 100% dari bahan organik terbaik yang segar. Tujuan dan niatnya hanya satu, iaitu membolehkan lebih ramai wanita mendapatkan kulit wajah yang cantik, jelita dan disenangi oleh semua orang; dan buat yang telah berumahtangga .. pastinya untuk menggembirakan hati si suami. Bukankah sangat bagus andai suami sentiasa tersenyum melihat wajah jelita isterinya?

Jika dilihat pada masa sekarang, memang banyak produk kecantikan berada di pasaran. Ada yang dijual dengan harga yang cukup murah sehingga menjadi produk terlaris. Namun awas, ada produk yang didapati mempunyai bahan terlarang dan membahayakan kulit dalam jangkamasa panjang. Produk-produk tersebut memberikan kesan positif pada awalnya, tetapi kemudian lama-kelamaan ia menjadikan kulit menggelupas, terasa pedih, menjadi kulit menjadi nipis yang akhirnya memudaratkan.

Puan Azura mempunyai ijazah dalam bidang kejururawatan dan sijil khas dalam Renal Nursing. Beliau juga merupakan bekas Alumni Dr Azizan Osman.

Produk Camelly Gold adalah produk premium dari sumber bahan organik. Ia diformulasikan dengan teknologi terbaik Perancis, bahan yang diimport khas serta disesuaikan untuk wajah wanita Asia yang kebanyakkannya sensitif.

Set Premium Camellya Gold Skin Care 

Camellya Gold Skin Care Premium Set
Formulasi Puan Azura menerusi Camellya Gold (Set Premium) berdaftar KKM ini, eksklusif mengandungi:
  1. Deep Action Cleanser (KKM NOT 150103956K)
  2. Moisturizer & Whitening Toner (KKM NOT 15103957K)
  3. Perfection Day Cream (KKM NOT 150103955K)
  4. Treatment Night Cream (KKM NOT 150103954K)
Ia bukan produk dari bahan terlarang, dan bukan juga produk berasaskan bahan kimia, malah produk Puan Azura telah disahkan bahawa kandungannya bebas merkuri. Produk berasaskan bahan organik ini juga mendapat kelulusan Halal Jakim, selain disediakan dengan piawai pengilangan yang menepati GMP. In Sha Allah, produk keluaran bumiputera ini 100% bersih dan suci.
Produk kecantikan berasaskan bahan organik
Tentu ada yang nak tahu, apa benda kandungan yang dikatakan bahan organik tersebut .. ok ... secara ringkasnya ...
  • Minyak Argan
  • Ekstrak Sireh
  • Rose Oil
  • Daun Teh Hijau
  • Stem Sel Epal
  • Vitamin E
  • Minyak Kelapa Dara

Cara Guna Produk Camellya Gold

Cara untuk menggunakan produk juga mudah, Puan Azura telah kongsikan di blognya (camellyagold.blogspot.my) - seperti di bawah:

Anda hanya perlu mulakan dengan mencuci muka dengan Deep Action Cleanser Camellya. Kemudian diikuti dengan penggunaan Moisturising & Whitening Toner. Untuk penggunaan waktu siang, penggunaan toner disusuli dengan sapuan Perfection Day Cream, jika waktu malam pula, boleh la sapu Night Cream Treatment pada wajah anda. Seeloknya, sapuan dilakukan dengan urutan ke atas. In Sha Allah hasilnya pasti menakjubkan.

Bahan organik yang digunakan memang terbukti berkesan secara saintifik, malah banyak testimoni yang telah dikongsikan oleh pengguna produk. Namun, sukacita nak diingatkan bahawa tempoh, kesan dan tindak-balas mungkin berbeza mengikut individu. Biasalah, kulit manusia tak sama ... jadi kena bersabar, dan sentiasa ingat bahawa produk ini bukan produk ajaib yang boleh tukarkan wajah menjadi jelita sekelip mata.

Bukti ada. Jadi, bersandarkan bukti dalam bentuk testimoni, Puan Azura yakin bahawa Camellya Gold adalah penyelesaian terbaik buat wanita Malaysia yang ada masalah dengan kulit wajah. Dengan bahan-bahan organik semulajadi inilah yang menjadikan wajah Puan Azura dan ramai pengguna produk ini semakin cantik, bebas bintik hitam dan menawan setiap mata memandang.

Masih kurang yakin? Lihat sekali lagi ...
Foto cantik pengasas produk Camellya Gold Skin Care

Ok. Itu gambar pengasas Camellya Gold Beauty Care .. bagaimana dengan wanita yang telah menggunakan produk ini? Berjayakah mereka mendapat hasil yang diinginkan? Mari lihat beberapa testimoni di bawah.

Testimonial Produk dari Pengguna Camellya Gold

Testimoni pengguna produk Camellya Gold
Testimonial Produk Camellya Gold
Bekas Jururawat Dedah Rahsia Cantik Lawa Dengan Bahan Organik
Bekas Jururawat Dedah Rahsia Cantik Lawa Dengan Bahan Organik
Nak tengok lagi? Nak info lagi? Nak details? Boleh rujuk di bawah ini:




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Yes.saya dah guna & tgh guna.memang best & natural.rugi tak try

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh terima kasih memberikan testimoni di artikel ini. Saya sangat hargai.

      Padam
  2. Alhamdulillah siti menggunakan skincare natural camellya gold selama 6bulan siti mendapat result yang sangat oshem... dari dulu wajah siti berjeragat, kulit kusam & wajah pedih dari tindak balas pemakaian produk yg mengandungi bahan chemical yang tinggi... sekarang siti bukan sahaja menggunakan malah siti salah satu AGENT & BEAUTY CONSULTANT CAMELLYA GOLD DARI JOHOR BAHRU... yang ingin mendapatkan produk camellya gold secara POS/COD AREA JOHOR boleh whatsapp siti ke 017 7105015 untuk dapatkan harga yang mampu milik untuk anda...

    BalasPadam
  3. salah satu produk yang berkesan memperbaiki masalah kulit wanita dengan bahan-bahan organik, Camellya Gold terbaik :)

    BalasPadam
  4. Boleh nak dapatkan juga produk ni. Nampak berhasilkan.

    BalasPadam
  5. Cantik-cantik semua bila pakai produk ni.

    BalasPadam
  6. Lepas ni boleh cari satu untuk isteri tersayang.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika isteri tersayang ada masalah kulit .. kalau dah putih mulus .. tak perlulah kot .. hehehe

      Padam
  7. Semuanya lawa-lawa..huhu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…