Langkau ke kandungan utama

Bagaimana Nak Dapatkan Teknik Menjual di Instagram?

Ramai usahawan online Malaysia yang beralih kepada medium sosial Instagram untuk menjual produk. Namun, masalahnya ialah, kebanyakan mereka wujudkan ia secara membuta-tuli tanpa ilmu dan juga perancangan jitu, akibatnya laman Instagram milik mereka yang dikenali InstaShop (IGShop) layu ... malah tidak memberikan jualan yang memberansangkan.

Saya bukanlah pakar dalam bab cara untuk dapatkan jualan tinggi di Instagram, mahupun cara untuk tambah follower di laman sosial yang berorientasikan gambar ini. Tetapi saya tahu di mana, dan bagaimana untuk anda mendapatkan ilmu tentang teknik menjual di Instagram ini.

Bagaimana Nak Dapatkan Teknik Menjual di Instagram?

Ini jawapannya - Instagram Kaboom! adalah merupakan panduan untuk anda yang mahu tahu bagaimana nak dapatkan teknik menjual yang berkesan di Instagram. Ianya telah ditulis oleh saudara Nigel, yang merupakan antara usahawan online berjaya di Malaysia.
Bagaimana Nak Dapatkan Teknik Menjual di Instagram?
Mungkin ada yang tidak tahu bahawa terdapat lebih daripada 400 juta pengguna aktif di Instagram, dan 57% daripadanya akan login ke akaun mereka setiap hari. Secara puratanya, kadar engagement bagi setiap perkongsian di laman sosial tersebut adalah 57 kali lebih tinggi dari Facebook, dan 120 kali lebih tinggi dari Twitter.

Ramai usahawan online yang mempunyai IGShop gagal untuk melariskan produk walaupun di sebalik fakta yang telah saya kongsikan di atas. Mengapa?
Bagaimana Nak Dapatkan Teknik Menjual di Instagram?

Ketahui Segala Teknik, Rahsia Untuk Lariskan Jualan di Instagram

Jawapannya ada menerusi panduan yang tersedia di dalam ebook Instagram Kaboom!. Anda boleh lihat sendiri bukti yang tersedia di situ, dan anda akan ketahui banyak perkara yang sebelum ini anda tidak tahu. Antaranya ialah ...
 1. Kenapa memilih Instagram untuk menjual produk ..
 2. Mengetahui fungsi-fungsi lain yang ada dalam Instagram selain kongsi dan tag gambar yang anda muat-naik ..
 3. Elemen wajib yang perlu ada untuk sebuah IGShop
 4. Cara-cara praktikal untuk letupkan jualan menerusi IGShop
 5. Ketahui cara untuk mendapatkan pengikut atau follower yang aktif, targeted dan paling penting ia bukan robot ...
 6. Ketahui juga tentang pantang-larang berniaga di Instagram
 7. Bagaimana untuk berinteraksi menggunakan Instagram
 8. Cara termudah, pantas dan menjimatkan masa untuk post gambar menerusi Instagram dengan aplikasi tertentu ..
Dan pastinya ada beberapa bonus tambahan agar anda betul-betul berjaya buat duit dan lariskan bisnes anda menerusi Instagram.

Apa yang dikongsikan oleh Nigel bukan sesuatu yang anda boleh dapat dengan mudah menerusi Google. Ia sebuah panduan dan ebook premium.

Jika anda berminat, boleh dapatkan lebih info untuk dapatkan panduan ini menerusi pautan di bawah:

[+] Instagram Kaboom!

Pastikan anda mendapat kelebihan ini daripada orang lain yang berniaga di Instagram.Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

 1. banyak rahsianya rupanya kat Instagram nie ...

  BalasPadam
  Balasan
  1. Banyak fungsi baru, dan jika ada bijak ... boleh gunakan aplikasi tambahan untuk menjadikan instagram lubuk buat duit di internet

   Padam
 2. Terima kasih atas perkongsian tips ini

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…