Wednesday, February 10, 2016

Statistik Blog Januari 2016


Lama betul saya tidak kemaskini blog ini. Agak menyibukkan diri dengan hal keluarga ... almaklumlah cuti yang agak panjang. Kali ini, saya nak kongsikan statistik blog ini untuk bulan Januari 2016 sebagai panduan dan rujukan untuk mereka yang mungkin nak tahu pencapaian blog ini secara am.

Tak ada yang boleh dibanggakan sangat, tetapi alhamdulillah, saya masih boleh lagi berasa seronok dengan pencapaian yang ada.

Statistik Blog Januari 2016


Statistik Blog Januari 2016
Statistik Blog Januari 2016
Statistik Blog Januari 2016
Untuk bulan Januari 2016, blog saya telah mencapai 282,946 pageviews atau hits. Jumlah hits terhasil daripada lebih 180K pengunjung unik yang membaca blog ini, atau setidak-tidaknya singgah untuk lihat apa yang best sangat blog hasrulhassan.com ini... hehehe...

Nak capai apa yang ditunjukkan ini perlukan kesabaran, ketekunan dan paling penting kena rajin update blog. Kena ada passion .... barulah rasa seronok nak update blog, sampai merasakan nak update blog dengan 5-6 entri sehari bukan satu masalah besar.

Tapi, jangan mudah terpedaya dengan angka. Kadangkala angka yang besar tidak menunjukkan bahawa blog anda itu bagus .. kena lihat isi kandungannya dahulu ... :) biar angka kecil tetapi bermakna.



Statistik Blog Januari 2016
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

24 komen

Tulis komen
avatar
10 February, 2016 12:44 delete

Tahniah sifu HH..moga terus bertahan dalam tahun 2016 ini.

Reply
avatar
10 February, 2016 13:29 delete

dan... pastinya blog YangBaik turut serta dalam statistik itu kan? hohoho

Reply
avatar
10 February, 2016 13:43 delete

tahniah ! ain pun nak cuba kosisten kan dalam dunia blogging ini .

Reply
avatar
10 February, 2016 15:09 delete

Tahniah Bang. Saya baca dan usha blog abang dari dulu.. dari awal saya tengok blog HH ni mendaki dan mendaki. Syabas dan teruskan sharing ilmu bang.

Reply
avatar
10 February, 2016 15:25 delete

fuhhhhh... dh jadi blogger pilihan awek malaysia HH !!! Bravo bravo!! kuota ada berapa lagi HH? hahahahaa

Reply
avatar
10 February, 2016 16:05 delete

Tahniah! semoga terus maju jaya

Reply
avatar
10 February, 2016 21:30 delete

Alhamdulillah..menjadi motivasi pada PC supaya terus rajin..

Reply
avatar
12 February, 2016 04:24 delete

wow.. boleh tahan..tu la pasal, ketekunan dan kesabarna kunci utama nak sampai tahap macam HH ni.

Reply
avatar
12 February, 2016 08:42 delete

Kalau blog yang banyak sharing ilmu memang ramai orang suka singgah

Reply
avatar
12 February, 2016 08:44 delete

Wahhhh dalam sebulan je dah ratus k pengunjung. memang patut dapat award

Reply
avatar
12 February, 2016 09:33 delete

dah masuk hari ke-2 nie, blog dah nak bersawang :D

Reply
avatar
12 February, 2016 12:09 delete

Tahniah.,,, bro HH, dalam satu bulan dah beratus ribu. Blog saya cuma puluh ribu je...

Reply
avatar
12 February, 2016 15:22 delete

180k...??! woww.. hebat..!! :)
tahniah.. hehehehe.. saya pun selalu singgah sini jenguk2 apa yang best dan terbaru dari HH..

Reply
avatar
12 February, 2016 15:57 delete

wah HH sebulan sampai beratus ribu. terbaiklah

Reply
avatar
12 February, 2016 16:04 delete

Tahniah bro HH. Banyak nak kena belajar lagi saya dari bro HH. Selamat maju jaya.

Reply
avatar
12 February, 2016 16:05 delete

Banyaknya. Tahniah Bro HH. Semoga bertambah jaya.

Reply
avatar
12 February, 2016 18:27 delete

Wahh.. Selama saya kenal blog, tak pernah dapat statik pengunjung macam ni. Yelah, saya tak beriya sangat nak berblog, update dan blogwalking bila ada rajin aje. =D

Makin banyak dah info dari blog Tuan HH ni, semoga terus maju jaya. =)

Reply
avatar
12 February, 2016 20:53 delete

tahniah bro..bukan senang nak dpt page view sebanyak ini

Reply
avatar
12 February, 2016 22:43 delete

Tahniah Bro HH. LeYa sendiri masih tenggelam timbul trafik blog..hehehe...

Reply
avatar
12 February, 2016 23:31 delete

Tahniah Tuan,
Daripada carta di atas dapat disimpulkan blog Tuan banyak pengunjung dari kalangan kaum hawa yang berusia muda. Hehehe. Semoga terus berjaya.

Reply
avatar
13 February, 2016 15:15 delete

tahniah! blog nih memang menjadi pilihan saya untuk membacanya ;)

Reply
avatar
13 February, 2016 15:32 delete

Assalamualaikum bro saya nak tahu macam mana nak trafik blog tinggi..

Ada masa lawatah >> http://www.gerobokbuku.com/

Reply
avatar
13 February, 2016 16:02 delete

Saya ada cerita dah dan berikan tips tersebut dalam blog ni .. rajin carilah dalam kategori Tips Blogging, Panduan Blogger ... menu atas tu ada.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.