Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Peluang baik untuk mencari pendapatan sampingan secara online. Ada satu program affiliate yang menarik untuk disertai terutama sekali untuk blogger Malaysia. Apa yang akan saya kongsikan ialah peluang untuk jana income online bersama InvolveAsia, yang sebelum ini lebih dikenali sebagai Shopstylers.

Saya fikir ramai kot yang tidak lagi mengenali InvolveAsia ni. Ok, sedikit intro mengenai siapakah InvolveAsia ini. Kena kenal, barulah boleh letakkan kepercayaan, ye tak? hoho ...

InvolveAsia adalah platform buat duit online menerusi program affiliate e-dagang. Ia diwujudkan untuk membantu mereka yang berpengaruh seperti blogger dan online influencer menjana income atau pendapatan secara online. InvolveAsia menghubungkan anda kepada lebih 80 daripada peruncit dalam talian utama di Malaysia seperti Lazada, Zalora, Reebonz dan banyak lagi.

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia
Apa yang perlu dilakukan ialah membawa pelanggan kepada produk-produk terbaik daripada peruncit di dalam InvolveAsia, dan anda boleh jana income hampir serta-merta!

Beribu-ribu orang telah mengambil kesempatan daripada program InvolveAsia ini sebagai salah satu cara untuk mula mendapatkan income online setiap hari. Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftar secara percuma dan mempromosikan produk yang ada kepada rakan-rakan dan pengikut anda di blog, laman web atau laman media sosial. Setiap kali rakan-rakan atau pengikut anda membeli sesuatu, anda akan mendapat komisen.

Jana Wang Income Online Anda Sekarang!

Sertai program affiliate InvolveAsia dan jana pendapatan sehingga RM 5,000 setiap bulan! Hanya merujuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai program affiliate InvolveAsia dan dapatkan RM 5 untuk setiap pemohon yang berjaya! Sesiapa sahaja boleh menyertai InvolveAsia ini!
Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Cara Mendaftar Sebagai Affiliate InvolveAsia (ShopStylers)

Permohonan dan pendaftaran percuma dibuka sekarang .... khas untuk:
  1. Bloggers
  2. Penguna media sosial (Facebook, Instagram, Twitter, dan lain-lain)
  3. Pemilik laman web
Untuk menyertai dan mula menjana income online sehingga RM5,000 sebulan, hanya ikuti langkah-langkah berikut:
  1. Daftar percuma sebagai affiliate InvolveAsia menerusi pautan ini - http://bit.do/involve-asia
  2. Login ke akaun anda setelah mendaftar.
  3. Pada paparan dashboard, pergi ke sidebar, bahagian Reports-Referral Report.
  4. Salin kod atau URL yang disediakan, contohnya - http://dashboard.shopstylers.com/signup/2517
  5. Letakkan URL affiliate anda itu di mana-mana sahaja, contohnya di blog, laman web, media sosial mahupun pada kad nama anda; yang anda fikir boleh memberikan anda lebih peluang menjana income bersama InvolveAsia.
Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia
Jom .... ini peluang untuk buat duit online untuk semua, apatah lagi tiada modal diperlukan untuk menyertainya. Hanya daftar dengan mudah dengan mengisi segala keperluan yang dikehendaki; dapatkan link affiliate anda, dan mula jana income secara sampingan.

Semoga berjaya, jangan lupa kongsikan kepada rakan-rakan yang lain ye ... hoho.



{ 9 comments.. read them below or add one }

Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad February 14, 2016
Bagus ni..banyak platform untuk blogger tambah income..cuba abg HH try tengok ni plak...

http://YouthToEarn.com/?ref=243578

saya rasa macam tipu je..
Epal Valley Epal Valley February 14, 2016
Boleh tahan jugak komisyen dia bagi
yang baik yang baik February 15, 2016
peluang tambah income lagi... jom kita cuba yang ini pulak :D
Hasrul Hassan Hasrul Hassan February 15, 2016
Bolehla cuba, saya dah mula rasa kecewa dengan affiliate Lazada ni... yang ni boleh dianggap alternatif
Hasrul Hassan Hasrul Hassan February 15, 2016
YouthToEarn ni saya tak pastilah
Hasrul Hassan Hasrul Hassan February 15, 2016
Saya dah dapat RM10 dah dalam akaun.
Mohd Zahran Md Fazil Mohd Zahran Md Fazil February 21, 2016
Nak cuba jugak nanti :-) Tapi nak kene study skit pasal Involve Asia ni hehe
Roland Jb Roland Jb March 02, 2016
Bolehtak iklan affiliate involveasia dicampur dengan google adsense bro HH?
Hasrul Hassan Hasrul Hassan March 02, 2016
Boleh, sama macam iklan Lazada dan affiliate yang lain.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.