Langkau ke kandungan utama

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Peluang baik untuk mencari pendapatan sampingan secara online. Ada satu program affiliate yang menarik untuk disertai terutama sekali untuk blogger Malaysia. Apa yang akan saya kongsikan ialah peluang untuk jana income online bersama InvolveAsia, yang sebelum ini lebih dikenali sebagai Shopstylers.

Saya fikir ramai kot yang tidak lagi mengenali InvolveAsia ni. Ok, sedikit intro mengenai siapakah InvolveAsia ini. Kena kenal, barulah boleh letakkan kepercayaan, ye tak? hoho ...

InvolveAsia adalah platform buat duit online menerusi program affiliate e-dagang. Ia diwujudkan untuk membantu mereka yang berpengaruh seperti blogger dan online influencer menjana income atau pendapatan secara online. InvolveAsia menghubungkan anda kepada lebih 80 daripada peruncit dalam talian utama di Malaysia seperti Lazada, Zalora, Reebonz dan banyak lagi.

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia
Apa yang perlu dilakukan ialah membawa pelanggan kepada produk-produk terbaik daripada peruncit di dalam InvolveAsia, dan anda boleh jana income hampir serta-merta!

Beribu-ribu orang telah mengambil kesempatan daripada program InvolveAsia ini sebagai salah satu cara untuk mula mendapatkan income online setiap hari. Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftar secara percuma dan mempromosikan produk yang ada kepada rakan-rakan dan pengikut anda di blog, laman web atau laman media sosial. Setiap kali rakan-rakan atau pengikut anda membeli sesuatu, anda akan mendapat komisen.

Jana Wang Income Online Anda Sekarang!

Sertai program affiliate InvolveAsia dan jana pendapatan sehingga RM 5,000 setiap bulan! Hanya merujuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai program affiliate InvolveAsia dan dapatkan RM 5 untuk setiap pemohon yang berjaya! Sesiapa sahaja boleh menyertai InvolveAsia ini!
Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Cara Mendaftar Sebagai Affiliate InvolveAsia (ShopStylers)

Permohonan dan pendaftaran percuma dibuka sekarang .... khas untuk:
  1. Bloggers
  2. Penguna media sosial (Facebook, Instagram, Twitter, dan lain-lain)
  3. Pemilik laman web
Untuk menyertai dan mula menjana income online sehingga RM5,000 sebulan, hanya ikuti langkah-langkah berikut:
  1. Daftar percuma sebagai affiliate InvolveAsia menerusi pautan ini - http://bit.do/involve-asia
  2. Login ke akaun anda setelah mendaftar.
  3. Pada paparan dashboard, pergi ke sidebar, bahagian Reports-Referral Report.
  4. Salin kod atau URL yang disediakan, contohnya - http://dashboard.shopstylers.com/signup/2517
  5. Letakkan URL affiliate anda itu di mana-mana sahaja, contohnya di blog, laman web, media sosial mahupun pada kad nama anda; yang anda fikir boleh memberikan anda lebih peluang menjana income bersama InvolveAsia.
Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia
Jom .... ini peluang untuk buat duit online untuk semua, apatah lagi tiada modal diperlukan untuk menyertainya. Hanya daftar dengan mudah dengan mengisi segala keperluan yang dikehendaki; dapatkan link affiliate anda, dan mula jana income secara sampingan.

Semoga berjaya, jangan lupa kongsikan kepada rakan-rakan yang lain ye ... hoho.




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Bagus ni..banyak platform untuk blogger tambah income..cuba abg HH try tengok ni plak...

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    saya rasa macam tipu je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. YouthToEarn ni saya tak pastilah

      Padam
  2. Boleh tahan jugak komisyen dia bagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehla cuba, saya dah mula rasa kecewa dengan affiliate Lazada ni... yang ni boleh dianggap alternatif

      Padam
  3. peluang tambah income lagi... jom kita cuba yang ini pulak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah dapat RM10 dah dalam akaun.

      Padam
  4. Nak cuba jugak nanti :-) Tapi nak kene study skit pasal Involve Asia ni hehe

    BalasPadam
  5. Bolehtak iklan affiliate involveasia dicampur dengan google adsense bro HH?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, sama macam iklan Lazada dan affiliate yang lain.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…