Langkau ke kandungan utama

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Peluang baik untuk mencari pendapatan sampingan secara online. Ada satu program affiliate yang menarik untuk disertai terutama sekali untuk blogger Malaysia. Apa yang akan saya kongsikan ialah peluang untuk jana income online bersama InvolveAsia, yang sebelum ini lebih dikenali sebagai Shopstylers.

Saya fikir ramai kot yang tidak lagi mengenali InvolveAsia ni. Ok, sedikit intro mengenai siapakah InvolveAsia ini. Kena kenal, barulah boleh letakkan kepercayaan, ye tak? hoho ...

InvolveAsia adalah platform buat duit online menerusi program affiliate e-dagang. Ia diwujudkan untuk membantu mereka yang berpengaruh seperti blogger dan online influencer menjana income atau pendapatan secara online. InvolveAsia menghubungkan anda kepada lebih 80 daripada peruncit dalam talian utama di Malaysia seperti Lazada, Zalora, Reebonz dan banyak lagi.

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia
Apa yang perlu dilakukan ialah membawa pelanggan kepada produk-produk terbaik daripada peruncit di dalam InvolveAsia, dan anda boleh jana income hampir serta-merta!

Beribu-ribu orang telah mengambil kesempatan daripada program InvolveAsia ini sebagai salah satu cara untuk mula mendapatkan income online setiap hari. Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftar secara percuma dan mempromosikan produk yang ada kepada rakan-rakan dan pengikut anda di blog, laman web atau laman media sosial. Setiap kali rakan-rakan atau pengikut anda membeli sesuatu, anda akan mendapat komisen.

Jana Wang Income Online Anda Sekarang!

Sertai program affiliate InvolveAsia dan jana pendapatan sehingga RM 5,000 setiap bulan! Hanya merujuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai program affiliate InvolveAsia dan dapatkan RM 5 untuk setiap pemohon yang berjaya! Sesiapa sahaja boleh menyertai InvolveAsia ini!
Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia

Cara Mendaftar Sebagai Affiliate InvolveAsia (ShopStylers)

Permohonan dan pendaftaran percuma dibuka sekarang .... khas untuk:
  1. Bloggers
  2. Penguna media sosial (Facebook, Instagram, Twitter, dan lain-lain)
  3. Pemilik laman web
Untuk menyertai dan mula menjana income online sehingga RM5,000 sebulan, hanya ikuti langkah-langkah berikut:
  1. Daftar percuma sebagai affiliate InvolveAsia menerusi pautan ini - http://bit.do/involve-asia
  2. Login ke akaun anda setelah mendaftar.
  3. Pada paparan dashboard, pergi ke sidebar, bahagian Reports-Referral Report.
  4. Salin kod atau URL yang disediakan, contohnya - http://dashboard.shopstylers.com/signup/2517
  5. Letakkan URL affiliate anda itu di mana-mana sahaja, contohnya di blog, laman web, media sosial mahupun pada kad nama anda; yang anda fikir boleh memberikan anda lebih peluang menjana income bersama InvolveAsia.
Peluang Jana Income Bersama InvolveAsia
Jom .... ini peluang untuk buat duit online untuk semua, apatah lagi tiada modal diperlukan untuk menyertainya. Hanya daftar dengan mudah dengan mengisi segala keperluan yang dikehendaki; dapatkan link affiliate anda, dan mula jana income secara sampingan.

Semoga berjaya, jangan lupa kongsikan kepada rakan-rakan yang lain ye ... hoho.



advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Bagus ni..banyak platform untuk blogger tambah income..cuba abg HH try tengok ni plak...

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    saya rasa macam tipu je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. YouthToEarn ni saya tak pastilah

      Padam
  2. Boleh tahan jugak komisyen dia bagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehla cuba, saya dah mula rasa kecewa dengan affiliate Lazada ni... yang ni boleh dianggap alternatif

      Padam
  3. peluang tambah income lagi... jom kita cuba yang ini pulak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah dapat RM10 dah dalam akaun.

      Padam
  4. Nak cuba jugak nanti :-) Tapi nak kene study skit pasal Involve Asia ni hehe

    BalasPadam
  5. Bolehtak iklan affiliate involveasia dicampur dengan google adsense bro HH?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, sama macam iklan Lazada dan affiliate yang lain.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …