Saturday, February 20, 2016

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers


Alhamdulillah. Rasanya dah lama tak dapat komisen mudah seperti ini. Sebelum ini pernah gak dapat dari 8Share dan juga Churp Churp. Dan kali ini, anda boleh dapat komisen serupa apabila menyertai InvolveAsia atau dulunya dikenali sebagai Shopstylers. Mudah sebab ... anda akan diberikan komisen sebanyak RM5 bagi setiap pendaftaran percuma yang berjaya menerusi link anda.

Kalau macam 8Share, atau ChurpChurp .. anda dibayar sebanyak RM1-RM2 .. tetapi menerusi InvolveAsia ni, anda boleh dapat RM5-RM50 hanya dari 10 orang yang mendaftar sahaja. Kemudian, pendaftaran pula adalah percuma .. jadi, memang menarik dan mudah untuk membuatkan orang lain join sama. Tak ada yang akan rugi pun ...

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers
Ini merupakan komisen mudah, dan cara nak dapat duit online yang tidak perlu susah payah nak jual produk atau nak promosi barangan. Apa yang perlu anda buat adalah hanya minta rakan-rakan terdekat mahupun sesiapa sahaja mendaftar secara percuma menerusi link yang diberikan apabila selesai pendaftaran.

Anda Akan Terima RM5 Seorang Bagi Setiap Pendaftaran Baru

Anda bukan sahaja dapat komisen mudah kerana memperkenalkan kawan anda kepada InvolveAsia, tetapi juga memberikan peluang kepada rakan anda itu untuk mendapatkan komisen yang sama juga. Wohooo .. lumayan weihh kalau setiap pendaftaran percuma anda akan diberikan RM5 seorang.

Kalau dah ada 10 orang, dah leh dapat RM50! Kalau 100 orang? kalau 1000 orang di dalam group yang anda sertai atau dalam page yang anda kendalikan? Tak ke banyak tu .. lagipun tak keluar modal apa pun ... hoho ...

Saya dah dapat RM15 dah ... :) Anda mungkin leh dapat lebih.

Hanya daftar secara percuma di pautan ini - http://bit.do/involve-asia

Isi butiran yang dikehendaki, dan periksa email anda dari InvolveAsia untuk langkah seterusnya.

Semoga berjaya.




Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

Lazada Malaysia

16 komen

Tulis komen
avatar
20 February, 2016 01:51 delete

IM baru tau yang Involveasia. Dulu join 8share dengan Churp Churp ja. Boleh la join jugak nanti. :)

Reply
avatar
20 February, 2016 02:02 delete

Baru je ni ... tak sampai 3 bulan pun. Saya antara yang diminta untuk join dan meriahkan Afilliate depa.

Reply
avatar
20 February, 2016 03:21 delete

saya membukanya tapi kok internet positif ya pak :)

Reply
avatar
20 February, 2016 11:56 delete

Menarik ni Abang HH. InsyaAllah saya join jugak.

Reply
avatar
20 February, 2016 18:33 delete

Macam best :) Nak daftar gak ^^

Reply
avatar
20 February, 2016 19:45 delete

wah... menarik.. terima kasih HH boleh p terjah... hehe

Reply
avatar
22 February, 2016 07:58 delete

insyaallah nak cuba daftar

Reply
avatar
22 February, 2016 13:47 delete

wah..bloh cuba ni...hihihi

Reply
avatar
22 February, 2016 19:17 delete

Daftar je ..bukan kena bayar

Reply
avatar
22 February, 2016 19:17 delete

Cubalah Keladi Ubi .. salah satu cara nak tambah pendapatan, sikit pun .. masih lagi boleh tu dijadikan tabungan

Reply
avatar
23 February, 2016 00:12 delete

Tak faham sangat cara nak daftarnya ^^"

Reply
avatar
23 February, 2016 11:43 delete

laju betui dapatnya..memang responsif

Reply
avatar
23 February, 2016 16:08 delete

Info yang baik tuan, saya memang telah mengenali blog tuan hampir 5 tahun kalau x salah saya....info info tuan yang bernas telah melayakkan tuan mendapat top ten best blogger 2013.
Tuan adalah idola saya....saya kembali berblogging dgn inspirasi tuan .....mgkin tuan kenal pakar SEO bro Inspire....
Tkasih tuan

Reply
avatar
23 February, 2016 16:08 delete

Info yang baik tuan, saya memang telah mengenali blog tuan hampir 5 tahun kalau x salah saya....info info tuan yang bernas telah melayakkan tuan mendapat top ten best blogger 2013.
Tuan adalah idola saya....saya kembali berblogging dgn inspirasi tuan .....mgkin tuan kenal pakar SEO bro Inspire....
Tkasih tuan

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.