Jemput Jodoh

Saturday, February 20, 2016

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers


Alhamdulillah. Rasanya dah lama tak dapat komisen mudah seperti ini. Sebelum ini pernah gak dapat dari 8Share dan juga Churp Churp. Dan kali ini, anda boleh dapat komisen serupa apabila menyertai InvolveAsia atau dulunya dikenali sebagai Shopstylers. Mudah sebab ... anda akan diberikan komisen sebanyak RM5 bagi setiap pendaftaran percuma yang berjaya menerusi link anda.

Kalau macam 8Share, atau ChurpChurp .. anda dibayar sebanyak RM1-RM2 .. tetapi menerusi InvolveAsia ni, anda boleh dapat RM5-RM50 hanya dari 10 orang yang mendaftar sahaja. Kemudian, pendaftaran pula adalah percuma .. jadi, memang menarik dan mudah untuk membuatkan orang lain join sama. Tak ada yang akan rugi pun ...

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers
Ini merupakan komisen mudah, dan cara nak dapat duit online yang tidak perlu susah payah nak jual produk atau nak promosi barangan. Apa yang perlu anda buat adalah hanya minta rakan-rakan terdekat mahupun sesiapa sahaja mendaftar secara percuma menerusi link yang diberikan apabila selesai pendaftaran.

Anda Akan Terima RM5 Seorang Bagi Setiap Pendaftaran Baru

Anda bukan sahaja dapat komisen mudah kerana memperkenalkan kawan anda kepada InvolveAsia, tetapi juga memberikan peluang kepada rakan anda itu untuk mendapatkan komisen yang sama juga. Wohooo .. lumayan weihh kalau setiap pendaftaran percuma anda akan diberikan RM5 seorang.

Kalau dah ada 10 orang, dah leh dapat RM50! Kalau 100 orang? kalau 1000 orang di dalam group yang anda sertai atau dalam page yang anda kendalikan? Tak ke banyak tu .. lagipun tak keluar modal apa pun ... hoho ...

Saya dah dapat RM15 dah ... :) Anda mungkin leh dapat lebih.

Hanya daftar secara percuma di pautan ini - http://bit.do/involve-asia

Isi butiran yang dikehendaki, dan periksa email anda dari InvolveAsia untuk langkah seterusnya.

Semoga berjaya.




Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers
4/ 5
Oleh

Komen Anda

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.