Langkau ke kandungan utama

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers

Alhamdulillah. Rasanya dah lama tak dapat komisen mudah seperti ini. Sebelum ini pernah gak dapat dari 8Share dan juga Churp Churp. Dan kali ini, anda boleh dapat komisen serupa apabila menyertai InvolveAsia atau dulunya dikenali sebagai Shopstylers. Mudah sebab ... anda akan diberikan komisen sebanyak RM5 bagi setiap pendaftaran percuma yang berjaya menerusi link anda.

Kalau macam 8Share, atau ChurpChurp .. anda dibayar sebanyak RM1-RM2 .. tetapi menerusi InvolveAsia ni, anda boleh dapat RM5-RM50 hanya dari 10 orang yang mendaftar sahaja. Kemudian, pendaftaran pula adalah percuma .. jadi, memang menarik dan mudah untuk membuatkan orang lain join sama. Tak ada yang akan rugi pun ...

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers
Ini merupakan komisen mudah, dan cara nak dapat duit online yang tidak perlu susah payah nak jual produk atau nak promosi barangan. Apa yang perlu anda buat adalah hanya minta rakan-rakan terdekat mahupun sesiapa sahaja mendaftar secara percuma menerusi link yang diberikan apabila selesai pendaftaran.

Anda Akan Terima RM5 Seorang Bagi Setiap Pendaftaran Baru

Anda bukan sahaja dapat komisen mudah kerana memperkenalkan kawan anda kepada InvolveAsia, tetapi juga memberikan peluang kepada rakan anda itu untuk mendapatkan komisen yang sama juga. Wohooo .. lumayan weihh kalau setiap pendaftaran percuma anda akan diberikan RM5 seorang.

Kalau dah ada 10 orang, dah leh dapat RM50! Kalau 100 orang? kalau 1000 orang di dalam group yang anda sertai atau dalam page yang anda kendalikan? Tak ke banyak tu .. lagipun tak keluar modal apa pun ... hoho ...

Saya dah dapat RM15 dah ... :) Anda mungkin leh dapat lebih.

Hanya daftar secara percuma di pautan ini - http://bit.do/involve-asia

Isi butiran yang dikehendaki, dan periksa email anda dari InvolveAsia untuk langkah seterusnya.

Semoga berjaya.




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. IM baru tau yang Involveasia. Dulu join 8share dengan Churp Churp ja. Boleh la join jugak nanti. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru je ni ... tak sampai 3 bulan pun. Saya antara yang diminta untuk join dan meriahkan Afilliate depa.

      Padam
  2. saya membukanya tapi kok internet positif ya pak :)

    BalasPadam
  3. Menarik ni Abang HH. InsyaAllah saya join jugak.

    BalasPadam
  4. Macam best :) Nak daftar gak ^^

    BalasPadam
  5. wah... menarik.. terima kasih HH boleh p terjah... hehe

    BalasPadam
  6. insyaallah nak cuba daftar

    BalasPadam
  7. wah..bloh cuba ni...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah Keladi Ubi .. salah satu cara nak tambah pendapatan, sikit pun .. masih lagi boleh tu dijadikan tabungan

      Padam
  8. Tak faham sangat cara nak daftarnya ^^"

    BalasPadam
  9. laju betui dapatnya..memang responsif

    BalasPadam
  10. Info yang baik tuan, saya memang telah mengenali blog tuan hampir 5 tahun kalau x salah saya....info info tuan yang bernas telah melayakkan tuan mendapat top ten best blogger 2013.
    Tuan adalah idola saya....saya kembali berblogging dgn inspirasi tuan .....mgkin tuan kenal pakar SEO bro Inspire....
    Tkasih tuan

    BalasPadam
  11. Info yang baik tuan, saya memang telah mengenali blog tuan hampir 5 tahun kalau x salah saya....info info tuan yang bernas telah melayakkan tuan mendapat top ten best blogger 2013.
    Tuan adalah idola saya....saya kembali berblogging dgn inspirasi tuan .....mgkin tuan kenal pakar SEO bro Inspire....
    Tkasih tuan

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…