Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers

Alhamdulillah. Rasanya dah lama tak dapat komisen mudah seperti ini. Sebelum ini pernah gak dapat dari 8Share dan juga Churp Churp. Dan kali ini, anda boleh dapat komisen serupa apabila menyertai InvolveAsia atau dulunya dikenali sebagai Shopstylers. Mudah sebab ... anda akan diberikan komisen sebanyak RM5 bagi setiap pendaftaran percuma yang berjaya menerusi link anda.

Kalau macam 8Share, atau ChurpChurp .. anda dibayar sebanyak RM1-RM2 .. tetapi menerusi InvolveAsia ni, anda boleh dapat RM5-RM50 hanya dari 10 orang yang mendaftar sahaja. Kemudian, pendaftaran pula adalah percuma .. jadi, memang menarik dan mudah untuk membuatkan orang lain join sama. Tak ada yang akan rugi pun ...

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers

Komisen Mudah dari InvolveAsia/Shopstylers
Ini merupakan komisen mudah, dan cara nak dapat duit online yang tidak perlu susah payah nak jual produk atau nak promosi barangan. Apa yang perlu anda buat adalah hanya minta rakan-rakan terdekat mahupun sesiapa sahaja mendaftar secara percuma menerusi link yang diberikan apabila selesai pendaftaran.

Anda Akan Terima RM5 Seorang Bagi Setiap Pendaftaran Baru

Anda bukan sahaja dapat komisen mudah kerana memperkenalkan kawan anda kepada InvolveAsia, tetapi juga memberikan peluang kepada rakan anda itu untuk mendapatkan komisen yang sama juga. Wohooo .. lumayan weihh kalau setiap pendaftaran percuma anda akan diberikan RM5 seorang.

Kalau dah ada 10 orang, dah leh dapat RM50! Kalau 100 orang? kalau 1000 orang di dalam group yang anda sertai atau dalam page yang anda kendalikan? Tak ke banyak tu .. lagipun tak keluar modal apa pun ... hoho ...

Saya dah dapat RM15 dah ... :) Anda mungkin leh dapat lebih.

Hanya daftar secara percuma di pautan ini - http://bit.do/involve-asia

Isi butiran yang dikehendaki, dan periksa email anda dari InvolveAsia untuk langkah seterusnya.

Semoga berjaya.



{ 16 comments.. read them below or add one }

Invisible Me Invisible Me February 20, 2016
IM baru tau yang Involveasia. Dulu join 8share dengan Churp Churp ja. Boleh la join jugak nanti. :)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan February 20, 2016
Baru je ni ... tak sampai 3 bulan pun. Saya antara yang diminta untuk join dan meriahkan Afilliate depa.
arief Sigli arief Sigli February 20, 2016
saya membukanya tapi kok internet positif ya pak :)
Jie Susanos Jie Susanos February 20, 2016
Mmg mudah nk dpt bro Hh..
Khamsi Abdullah Khamsi Abdullah February 20, 2016
Menarik ni Abang HH. InsyaAllah saya join jugak.
Yun Sing Yun Sing February 20, 2016
Macam best :) Nak daftar gak ^^
Sheila Adziz Sheila Adziz February 20, 2016
wah... menarik.. terima kasih HH boleh p terjah... hehe
zaza zehra zaza zehra February 22, 2016
insyaallah nak cuba daftar
Keladi Ubi Keladi Ubi February 22, 2016
wah..bloh cuba ni...hihihi
Hasrul Hassan Hasrul Hassan February 22, 2016
Daftar je ..bukan kena bayar
Hasrul Hassan Hasrul Hassan February 22, 2016
Cubalah Keladi Ubi .. salah satu cara nak tambah pendapatan, sikit pun .. masih lagi boleh tu dijadikan tabungan
Yun Sing Yun Sing February 23, 2016
Tak faham sangat cara nak daftarnya ^^"
reezluv reezluv February 23, 2016
laju betui dapatnya..memang responsif
Zulkarnai Harun Ar Rashid Zulkarnai Harun Ar Rashid February 23, 2016
Info yang baik tuan, saya memang telah mengenali blog tuan hampir 5 tahun kalau x salah saya....info info tuan yang bernas telah melayakkan tuan mendapat top ten best blogger 2013.
Tuan adalah idola saya....saya kembali berblogging dgn inspirasi tuan .....mgkin tuan kenal pakar SEO bro Inspire....
Tkasih tuan
Zulkarnai Harun Ar Rashid Zulkarnai Harun Ar Rashid February 23, 2016
Info yang baik tuan, saya memang telah mengenali blog tuan hampir 5 tahun kalau x salah saya....info info tuan yang bernas telah melayakkan tuan mendapat top ten best blogger 2013.
Tuan adalah idola saya....saya kembali berblogging dgn inspirasi tuan .....mgkin tuan kenal pakar SEO bro Inspire....
Tkasih tuan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.