Lazada Malaysia

Saturday, February 6, 2016

Komisen Kedua JDR 2016


Panduan JDR atau Jobdirumah adalah merupakan antara panduan mendapatkan kerja online secara sampingan yang boleh dianggap mendapat sambutan yang menggalakkan. Ramai yang mengikuti panduan ini adalah di kalangan surirumah serta pelajar yang mahu mencari sumber pendapatan sampingan secara mudah, tanpa perlu susah payah mencarinya di akhbar, laman pencarian kerja mahupun menerusi iklan-iklan yang bersepahan.

Alhamdulillah, panduan ini telah memberikan income sampingan yang agak baik kepada saya. Saya sudahpun menerima komisen untuk kali kedua dari JDR untuk tahun 2016 awal bulan Februari. Nyata, pihak yang mengendalikan Jobdirumah ini komited dan terus membuatkan saya rasa yakin untuk terus mempromosikan Jobdirumah.

Komisen Kedua JDR 2016

Komisen Kedua JDR 2016

Panduan JDR atau Jobdirumah ini merupakan satu akses untuk mencari dan memperoleh kerja-kerja sampingan secara online dari seluruh dunia. Ada banyak kerja online yang ditawarkan dari orang perorangan dan syarikat yang memerlukan pekerja sampingan tanpa komitmen. Ia bukan perkara baru, malah sistem memberikan kerja sampingan ini telah wujud sejak bermulanya SOHO di mana ramai usahawan yang beralih dari kerja di pejabat ke bekerja hanya dari rumah.

Kerja Sampingan Mudah Secara Online

Mereka menawarkan kerja-kerja dengan upah yang lumayan. Kerja-kerja seperti memproses data, memindahkan data, menulis artikel, penterjemahan, dan banyak lagi ditawarkan secara online buat mereka yang berminat dan berkelayakkan. Secara amnya, untuk memohon kerja-kerja ini, anda hanya perlu pengetahuan berbahasa Inggeris, serta kebolehan menggunakan komputer serta internet dengan baik. Upah boleh bermula dari USD10 hingga mencecah USD100 untuk satu-satu tugasan atau assignment.

Berikut adalah beberapa contoh kerja sampingan online yang banyak ditawarkan:
Kerja sampingan secara online 2016
Panduan JDR atau Jobdirumah adalah bukan satu skim atau melibatkan pelaburan. Ia merupakan satu panduan dan juga pengkalan data yang memberikan akses untuk ribuan kerja kosong yang ditawarkan secara sampingan kepada mereka yang berminat.

Hanya mereka yang rajin berusaha, mencuba dan sentiasa mencari peluang sahaja akan berjaya dengan baik menerusi JDR ini. 
  • Tidak akan terlibat dengan sebarang Skim Cepat Kaya
  • Tidak akan terlibat dengan jual beli matawang (forex)
  • Tidak akan terlibat dengan perniagaan MLM atau piramid
  • Tidak akan terlibat dengan sebarang perniagaan online/offline
Konsep kerja sampingan dalam JDR adalah mudah, anda daftar, mohon, dapatkan tugasan atau kerja, laksanakan, dan dapat upah yang dijanjikan. Yang pasti menggembirakan ialah, walaupun upahnya kecil tetapi anda akan dibayar dalam matawang USD.

Nak tahu lagi mengenai Panduan JDR atau Jobdirumah ini? Anda boleh klik dan daftar menerusi pautan di bawah ini:

[Klik] Panduan JDR - Cara Mendapatkan Kerja Sampingan Online Dibayar USD

Semoga berjaya.


Komisen Kedua JDR 2016
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Lazada Malaysia

Komen Anda

11 komen

Tulis komen
avatar
06 February, 2016 12:41 delete

tunggu bajet ada sikit, insyaAllah nak beli panduan Jdr ni..nak jugak ada pendapatan sampingan.

Reply
avatar
06 February, 2016 16:53 delete

Tahniah Bro HH. Banyak dapat dari Jdr.

Reply
avatar
06 February, 2016 16:55 delete

Dapat macam ni selalu memang seronok.

Reply
avatar
08 February, 2016 10:38 delete

wah tahniah...boleh menampung perbelanjaan harian ye tak?

Reply
avatar
10 February, 2016 08:18 delete

Alhamdulilah, rezeki online. :) Tak susah mana pun buat kerja online ni bila dah biasa buat

Reply
avatar
10 February, 2016 08:19 delete

Alhamdulillah, kalau rajin buat kerja menerusi JDR memang masyukkkk

Reply
avatar
10 February, 2016 10:30 delete

wah syoknya masyuk..alhamdulillah rezeki ada d mana2 jika rajin berusaha.
jdr ni sgt pemes. sy belum lg menceburi jdr. inshaallah 1 hari nanti

Reply
avatar
10 February, 2016 11:13 delete

wah seronoknyaaa.. boleh dapat income =)

Reply
avatar
10 February, 2016 11:42 delete

dah register... tapi x buat apa2 lagi huhuhu

Reply
avatar
12 February, 2016 10:53 delete

kencang sungguh nampaknya tu..tak mampu nak saing lagi..:D

Reply
avatar
12 February, 2016 18:26 delete

Pernah juga register. Tapi tak pernah lagi nak aktif JDR ni sungguh-sungguh.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.