Langkau ke kandungan utama

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (4)

Wah, meriah sungguh segmen ini. Tak sangka ramai blogger yang hantar URL untuk segmen awal tahun 2016 ni. Saya ingatkan blog ini sudah tidak mendapat sambutan dari rakan blogger. Nyata apa yang saya dok fikirkan itu silap. Alhamdulillah, rakan-rakan blogger yang selama ini jadi silent reader dah mula tonjolkan diri.

Segmen seperti ini memang bagus untuk promosi sesama rakan blogger. Ia beri peluang untuk 'hadir' di dalam komuniti blogger Malaysia. Bukan mudah nak tonjolkan diri, apatah lagi sekarang terdapat jutaan blog yang wujud. Moga dengan segmen seperti ini, sedikit sebanyak berikan impak positif.

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (4)

Tak mahu sembang banyak, saya senaraikan lagi blog rakan blogger yang sudi menyertai segmen ini. Ia sebuah segmen untuk perkenalkan diri dan blog kepada rakan blogger lain. Jika mahu buat kenalan baru, mahu ada geng blogger yang sama-sama ada minat yang sama, masa inilah yang bagus untuk mencarinya. :)
Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (4)
  1. http://permatabiru0310.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://mamapapaamir.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://www.sobrimansor.net/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://seronoknyermelukis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  6. http://miracleofdreamhigh.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html  
  7. http://www.aeinnamusa.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://husnazahidi.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  9. http://emjay-freedom.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  10. http://vitamin-cerdik.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-2016.html
  11. http://vithebat.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  12. http://emmemarinamohamad.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html
  13. http://ijamawar.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  14. http://acuasha.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
    http://www.ekjozbuluh.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  15. http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  16. http://www.saljuhumairah.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  17. http://adianiez.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  18. http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  19. http://mrsablogstori.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  20. .....
Yeah .. lagi 20 blog telah saya senaraikan untuk rakan blogger blogwalking.... err ehh tak cukup satu .. hoho .. jadi masih ada peluang untuk yang lain menyertai segmen ini, kerana kuota yang saya peruntukkan adalah sebanyak 80 blog.

Dari perkiraan saya, masih ada ruang untuk blogger lain ambil bahagian dalam Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini.

Sebagai tanda penghargaan, saya akan berikan hadiah berupa wang tunai sebanyak RM50 untuk salah seorang dari blogger atau blog bertuah yang menyertai segmen ini. Bukan apa, saya baru-baru ini berjaya peroleh beberapa komisen daripada program affiliate yang saya sertai. Jadi, saya nak kongsi sedikit rezeki yang diberikan Allah S.W.T ....

Semua blog yang tersenarai di dalam segmen ini akan ada peluang untuk menang hadiah wang tunai yang disediakan. Dan pemilihan akan dibuat secara random menggunakan khidmat Random.org.

Selamat bersegmen ye semua...


Komen Pembaca ...

  1. wah, bagus segmen ni.. Insya Allah nk join ;)

    BalasPadam
  2. Yeah! dah masuk list.
    Suka...
    Follow blog mereka dengan ikhlas ;-)

    BalasPadam
  3. Saya Nak Join boleh Tn HH
    Blog saya Http://akufisio.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, masuk juga list walaupun ada kembar No.14 tu. Hahaha..

    Tq bro HH...

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...
    hehe kembar no 14 di sini

    BalasPadam
  6. tahniah semua..semoga abg HH bertambah murah rezeki..:)

    BalasPadam
  7. warisan-e-bunda.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Happy blogging & blogwalking..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah masuk dalam senarai group ke 4 rupanya..hehe

    BalasPadam
  10. SAYA NAK JOIN..
    http://amsran85.blogspot.my/

    BalasPadam
  11. Bagus join ni. Insyallah ada masa boleh nak sertai juga.

    BalasPadam
  12. Terima kasih HH..selamat blogwalking smua😀

    BalasPadam
  13. Terima kasih HH..selamat blogwalking smua😀

    BalasPadam
  14. salam perkenalan bro HH :)

    BalasPadam
  15. Haa..insyaAllah malam ni jugak saya buat segmen ni!

    BalasPadam
  16. Alhamdullilah..selesai BW & follow blog yang maan tak follow lagi..Tq HH..semoga lebih dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Doakan kesihatan saya akan kembali ok.

      Padam
  17. tqvm bro... semoga semakin bertambah rezeki.. nanti nak buat komuniti blogger HH yang guna platform blogspot..sebab banyak tips blogspot dalam blog ni...

    BalasPadam
  18. Nasib baik tak terlambat..nak masuk!

    BalasPadam
  19. Saya no 5...terima kasih sebab masukkan dalam list =)

    BalasPadam
  20. alhamdulillah tersenarai juga;)

    mood BW is on!

    BalasPadam
  21. wah bestnya...tq bro hasrul hassan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ada yang bestnya .. biasa je.

      Padam
  22. dah cukup 20 tu bro HH.. sebab no 14 bertindih..

    btw dah selesai bw..dan follow mereka.. rasanyaa tak terlepas pandang kot..:)

    BalasPadam
  23. banyak juga yang ngikut, salut (y) tetap lanjutkan mas :)

    BalasPadam
  24. kenapa saya tak masuk list bro hh..?

    BalasPadam
  25. DONE blogwalking dan following semua tersenaai hingga part 4 :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.