Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (4)

Wah, meriah sungguh segmen ini. Tak sangka ramai blogger yang hantar URL untuk segmen awal tahun 2016 ni. Saya ingatkan blog ini sudah tidak mendapat sambutan dari rakan blogger. Nyata apa yang saya dok fikirkan itu silap. Alhamdulillah, rakan-rakan blogger yang selama ini jadi silent reader dah mula tonjolkan diri.

Segmen seperti ini memang bagus untuk promosi sesama rakan blogger. Ia beri peluang untuk 'hadir' di dalam komuniti blogger Malaysia. Bukan mudah nak tonjolkan diri, apatah lagi sekarang terdapat jutaan blog yang wujud. Moga dengan segmen seperti ini, sedikit sebanyak berikan impak positif.

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (4)

Tak mahu sembang banyak, saya senaraikan lagi blog rakan blogger yang sudi menyertai segmen ini. Ia sebuah segmen untuk perkenalkan diri dan blog kepada rakan blogger lain. Jika mahu buat kenalan baru, mahu ada geng blogger yang sama-sama ada minat yang sama, masa inilah yang bagus untuk mencarinya. :)
Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (4)
  1. http://permatabiru0310.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://mamapapaamir.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://www.sobrimansor.net/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://seronoknyermelukis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  6. http://miracleofdreamhigh.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html  
  7. http://www.aeinnamusa.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://husnazahidi.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  9. http://emjay-freedom.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  10. http://vitamin-cerdik.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-2016.html
  11. http://vithebat.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  12. http://emmemarinamohamad.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html
  13. http://ijamawar.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  14. http://acuasha.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
    http://www.ekjozbuluh.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  15. http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  16. http://www.saljuhumairah.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  17. http://adianiez.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  18. http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  19. http://mrsablogstori.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  20. .....
Yeah .. lagi 20 blog telah saya senaraikan untuk rakan blogger blogwalking.... err ehh tak cukup satu .. hoho .. jadi masih ada peluang untuk yang lain menyertai segmen ini, kerana kuota yang saya peruntukkan adalah sebanyak 80 blog.

Dari perkiraan saya, masih ada ruang untuk blogger lain ambil bahagian dalam Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini.

Sebagai tanda penghargaan, saya akan berikan hadiah berupa wang tunai sebanyak RM50 untuk salah seorang dari blogger atau blog bertuah yang menyertai segmen ini. Bukan apa, saya baru-baru ini berjaya peroleh beberapa komisen daripada program affiliate yang saya sertai. Jadi, saya nak kongsi sedikit rezeki yang diberikan Allah S.W.T ....

Semua blog yang tersenarai di dalam segmen ini akan ada peluang untuk menang hadiah wang tunai yang disediakan. Dan pemilihan akan dibuat secara random menggunakan khidmat Random.org.

Selamat bersegmen ye semua...

{ 30 comments.. read them below or add one }

Azura Aziz Azura Aziz January 08, 2016
wah, bagus segmen ni.. Insya Allah nk join ;)
Mrs. A Mrs. A January 08, 2016
Yeah! dah masuk list.
Suka...
Follow blog mereka dengan ikhlas ;-)
Shah Arilz Shah Arilz January 08, 2016
Saya Nak Join boleh Tn HH
Blog saya Http://akufisio.blogspot.com
ekjoz buluh ekjoz buluh January 08, 2016
Alhamdulillah, masuk juga list walaupun ada kembar No.14 tu. Hahaha..

Tq bro HH...
Asya Atien Asya Atien January 08, 2016
alhamdulillah...
hehe kembar no 14 di sini
Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad January 08, 2016
tahniah semua..semoga abg HH bertambah murah rezeki..:)
sentuhansofea sentuhansofea January 08, 2016
warisan-e-bunda.blogspot.com
aynora nur aynora nur January 08, 2016
Happy blogging & blogwalking..
Permatabiru Permatabiru January 08, 2016
alhamdulillah masuk dalam senarai group ke 4 rupanya..hehe
amsran amsran January 08, 2016
SAYA NAK JOIN..
http://amsran85.blogspot.my/
OhPanduan OhPanduan January 08, 2016
Bagus join ni. Insyallah ada masa boleh nak sertai juga.
suhaila Johar suhaila Johar January 08, 2016
Terima kasih HH..selamat blogwalking smua😀
suhaila Johar suhaila Johar January 08, 2016
Terima kasih HH..selamat blogwalking smua😀
adianiez AIDA adianiez AIDA January 08, 2016
salam perkenalan bro HH :)
Khamsi Abdullah Khamsi Abdullah January 08, 2016
Haa..insyaAllah malam ni jugak saya buat segmen ni!
cikpinz cikpinz January 09, 2016
Alhamdullilah..selesai BW & follow blog yang maan tak follow lagi..Tq HH..semoga lebih dimurahkan rezeki..
Hisham Mohamad Hisham Mohamad January 10, 2016
tqvm bro... semoga semakin bertambah rezeki.. nanti nak buat komuniti blogger HH yang guna platform blogspot..sebab banyak tips blogspot dalam blog ni...
emalin mohd emalin mohd January 10, 2016
Nasib baik tak terlambat..nak masuk!
At-Tarmizi At-Tarmizi January 10, 2016
Saya no 5...terima kasih sebab masukkan dalam list =)
aeinna Musa aeinna Musa January 11, 2016
alhamdulillah tersenarai juga;)

mood BW is on!
Ija Rased Ija Rased January 12, 2016
wah bestnya...tq bro hasrul hassan
husna zahidi husna zahidi January 12, 2016
dah cukup 20 tu bro HH.. sebab no 14 bertindih..

btw dah selesai bw..dan follow mereka.. rasanyaa tak terlepas pandang kot..:)
ariefsigli ariefsigli January 13, 2016
banyak juga yang ngikut, salut (y) tetap lanjutkan mas :)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan January 18, 2016
Terima kasih. Doakan kesihatan saya akan kembali ok.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan January 18, 2016
Tak ada yang bestnya .. biasa je.
Roland Jb Roland Jb January 19, 2016
kenapa saya tak masuk list bro hh..?
ana halim ana halim January 28, 2016
DONE blogwalking dan following semua tersenaai hingga part 4 :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.