24 Januari 2016

Komisen 26 - 27 Ashadee.com

Ini mungkin pembayaran komisen terakhir oleh pihak Ashadee.com. Alhamdulillah, saya telah menerima dua komisen dari Ashadee.com untuk bulan Januari 2016. Komisen yang diterima daripada Ashadee.com ini merupakan komisen untuk kali ke 26-27 semenjak dijenamakan semula daripada JomNiaga.com.

Sayang sekali Ashadee.com ditutup. Kalau dibuka, pasti akan lebih seronok buat duit online pada tahun 2016 ini. Tapi nak buat macamana, itu keputusan pihak pengurusan Ashadee.com yang diterajui oleh saudara Gobala Krishnan. Mungkin, mereka mahu menumpukan kepada cabang bisnes online yang baru iaitu Kreydle.com.

Komisen 26 - 27 Ashadee.com

Komisen 26 - 27 Ashadee.com
Komisen 26 - 27 Ashadee.com
Ashadee.com banyak dah berjasa kepada saya, selain memberikan komisen-komisen lumayan hasil bisnes online tanpa modal iaitu affiliate; ia juga merupakan lubuk mendapat ilmu daripada puluhan ebook, dvd, cd dan juga online course yang dipromosikan. Banyak juga ebook serta video yang telah saya beli dari Ashadee.com, dan alhamdulillah ... ia telah banyak membantu saya sehingga menjadi top 3 affiliate di Ashadee.com untuk tahun 2015!
Top Affiliate Ashadee.com 2015

Bagai tidak percaya, dengan pelaburan ilmu yang telah saya buat, saya berjaya menjana income menerusi affiliate Ashadee.com lebih daripada RM5,000 daripada komisen pelbagai produk. Dan dengan ilmu itu juga, saya berjaya jana komisen daripada beberapa platform affiliate yang lain.

Alhamdulillah.

Terima kasih kepada Ashadee.com kerana memberikan peluang untuk buat duit online khusus buat blogger seperti saya sejak beberapa tahun ini.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

11 Komen

Alhamdulillah dan pastinya ilmu dan pengalaman yang Bro HH ada boleh dimanfaatkan sebaiknya...in sha Allah..amin...

tahniah...dapat jugak komisen tu...boleh buat belanja barang dapur kan?

Tahniah HH rezeki untuk HH dan keluarga... :-)

bagus la ashadee masih bayar komisen walaupun dah tutup

Itulah, salah satu platform affiliate terbesar Malaysia... Tutup sudah..

Tahniah Bro HH dapat banyak dengan ashadee tu.

Sempat merasa juga duit dari ashadee. Bila dah tutup kena cari yang lain pula.

Rezeki berblogging kan.... memang tak sangka.

Tahniah tuan, sifu, Bro HH mari kasih belanja sama aku hihi :) tahniah bro semoga semakin banyak rezeki :)

Alhamdulillah, terima kasih.

Kalau ada rezeki lebih, mungkin boleh kot


EmoticonEmoticon