Langkau ke kandungan utama

Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Ketahui teknik dan cara berkesan lariskan jualan di Instagram yang terbukti berjaya! Adakah anda seorang peniaga online di Instagram, samada lama atau baru nak berniaga, atau mungkin nak tambah follower, dan mahu mempunyai follower yang aktif atau teringin mendapatkan banyak like? Mengapa tidak anda fahami 17 modul yang disediakan dalam DVD Teknik Jualan Insta?

Ada pemilik akaun Instagram yang ada puluhan ribu pengikut, tetapi pengikut kebanyakkannya 'tidur', dan bukan jenis targeted. Mereka mungkin akan like setiap gambar yang anda post, tetapi mereka sekadar like sebab memang mereka kaki like .. mereka bukan pengikut genuine.

Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram
Inilah masalah banyak peniaga dan usahawan online yang tidak dapat membuat jualan, apatah lagi melariskan produk mereka menerusi Instagram. Sudah ada puluh ribu pengikut di Instagram, tetapi nisbah yang membeli produk dengan jumlah pengikut sangat mengecewakan.

Menerusi DVD Teknik Jualan Insta ini, mereka yang ada masalah seperti yang saya beritahu di awal post, mungkin dapat diselesaikan. Cuba lihat sinopsis 17 modul yang ada dalam panduan ini:

Modul #1 - Asas Bisnes Di Instagram

Ramai orang gagal buat jualan dalam Instagram sebab mereka terlepas pandang asas ni. Umpama nak buat rumah, kalau tiang tak kukuh, bila-bila masa boleh roboh. Sama juga dalam perniagaan dan Instagram. Kalau anda faham konsep asas ni, mudah untuk anda lakukan jualan di Instagram!

Modul #2 - Bina Profile Bisnes Di Instagram

Dalam modul ini, ia akan dedahkan teknik membina akaun dalam Instagram khas untuk perniagaan. Yang mana akaun anda akan nampak lebih profesional dan mudah untuk membina keyakinan dan kepercayaan pelanggan dan bakal follower anda kelak, seterusnya menarik minat orang luar untuk follow anda seterusnya jadi pelanggan anda

Modul #3 - Followers

Fahami konsep follower dalam Instagram yang mana follower ini adalah bakal pelanggan anda dan bagaimana anda nak memanipulasi followers anda bagi meningkatkan kepercayaan pelanggan. Dan ketahui followers bagaimana yang anda benar-benar perlukan.

Modul #4 hingga #9 - Teknik Naikkan Follower

Terdapat 9 teknik yang bakal didedahkan dalam misi anda mendapatkan followers terutama targeted followers dan 9 teknik ini adalah yang terbukti bantu untuk tingkatkan jumlah followers dari hari demi hari.

[+] Klik - DVD Lariskan Produk di Instagram

Modul #10 - Strategi Unfollowing

Antara masalah yang dihadapi oleh segelintir pada peniaga adalah berlakunya following terlalu ramai. Jadi dalam dvd video ini akan dedahkan anda teknik lakukan unfollowing secara lebih teratur dan seterusnya bakal memberi kesan besar pada akaun anda kelak.

Modul #11 - Strategi Posting

Untuk menjual di Instagram ianya tidak boleh lari dari gambar dan penulisan. Gambar dan penulisan merupakan elemen yang sangat penting untuk mempengaruhi prospek untuk membeli. Ramai yang tidak menguasai sepenuhnya bahagian ini. Saya akan berikan teknik dan konsep penulisan iklan yang benar-benar efektif dan mampu menghasilkan jualan. Dan juga idea-idea bagaimana untuk anda hasilkan post yang menarik dan memukau.

Modul #12 - Strategi #tags

Dalam modul ini pula akan ditunjukkan kepada anda bagaimana kepentingan #tags dalam membantu perniagaan anda, dan bagaimana anda boleh lakukan "folder" dalam akaun Instagram anda, seterusnya kegunaan-kegunaan #tags yang lain terutama untuk mendominasikan enjin carian dalam Instagram

Modul #13 - Database

Rasanya tak cukup lengkap jika tidak didedahkan kepada anda betapa pentingnya untuk anda menyimpan database dan bagaimana untuk anda kumpul database melalui Instagram. Followers sahaja tak cukup sebab bila-bila masa sahaja ianya boleh hilang, tapi dengan ada database, bisnes anda mampu bertahan jauh lebih lama!

Modul #14 - Follow Automatik

Pernah dengar Robot IG? IG anda bekerja sendiri walaupun pada waktu tidur? Dalam modul ini pula akan ditunjukkan kepada anda bagaimana boleh lakukan following dan unfollowing serta likes gambar orang lain secara automatik walaupun anda tak log in dalam Instagram anda. Modul update ini sangat bersesuaian bagi mereka yang tidak ada masa yang banyak untuk uruskan akaun Instagram mereka
Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Modul #15 - Post Berjadual

........ Baca di sini - 17 Modul Teknik Jualan Insta

Modul #16 - Instagram Ads

........ Baca di sini - 17 Modul Teknik Jualan Insta

Modul #17 - Bonus - Gandakan Duit di IG

........ Baca di sini - 17 Modul Teknik Jualan Insta

Saya biarkan bahagian sinopsis modul 15, 16 dan 17 untuk anda selidiki sendiri andai anda benar-benar berminat nak tahu. Saya fikir, modul pertama sehingga modul ke 14 pun sudah cukup memberikan gambaran bahawa DVD Teknik Jualan Insta ini akan berikan manfaat terbaik untuk anda.

Promosi Khas DVD - Harga Pengenalan (Terhad)

Promosi khas untuk DVD Teknik Jualan Insta sedang berlangsung sehingga tengah malam 25 Januari 2016 (Isnin) dengan harga permulaan menarik iaitu kurang RM100. Dan selepas itu, harga akan dinaikkan menjadi RMXXX.
Cara Berkesan Lariskan Jualan Instagram

Panduan ini disediakan dalam bentuk video DVD 17 modul yang senang untuk anda ikuti dan fahami. Andai anda merupakan golongan di bawah ini, maka seharusnya anda memiliki panduan ini dengan harga pengenalan yang cukup berbaloi.
  • Mahu lariskan produk yang dijual di Instagram
  • Mendapatkan ribuan follower berkualiti
  • Mendapatkan follower yang genuine dan targeted
  • Mendapat likes yang banyak
  • Buat duit secara berkesan di Instagram
  • Teknik sebenar berniaga di Instagram
Dapatkan harga promosi khas ini sebelum terlewat. Inilah peluang yang perlu anda rebut .... hanya RM90 untuk pakej utama. Klik pautan disediakan di bawah ini, dan jangan tunggu sehingga Isnin, 25 Januari 2016, kerana selepas itu harga tawaran akan dinaikkan ....

[+] Klik - DVD Lariskan Produk di Instagram

Jangan komen dan jangan PM saya andai anda mahukan harga tawaran selepas 25 Januari 2016 ye ... sebab owner produk ini akan mengamuk nanti. Buat tindakan sekarang ... !!


[full_width]
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. nice tutor, sangat pantas untuk diterapkan :)

    BalasPadam
  2. memang patut dapatkan bagi mereka yang buat bisnes dari Instagram ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul .. siapa yang tak dapatkan memang rugilah, ilmu memang awesome dikongsikan menerusi DVD lariskan jualan instagram ni

      Padam
  3. saya guna insta untuk cantikkan gambar ...hihi

    BalasPadam
  4. untunglah sapa yang beli ni, ilmu boleh dipraktkkan

    BalasPadam
  5. ulasan yang bagus, ingin segera aku terapkan.. semoga laris jual ku

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …