03 Disember 2015

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing. Adakah anda seorang yang sedang tercari-cari bisnes yang mudah untuk dimulakan? Bagaimana saya beritahu anda bahawa ada satu bisnes yang memang laris sepanjang bulan, sepanjang tahun yang anda boleh dapat keuntungan sehingga 200%!. Bisnes yang saya maksudkan ialah bisnes printing.

Pertama sekali, saya bukanlah sifu dalam pemasaran mahupun pakar buat duit dengan bisnes printing ini. Tetapi, saya tahu ada otai dalam bisnes ini yang telah sudi untuk dedahkan cara-cara untuk buat duit dengan bisnes printing. Bukan otai sebarangan, tetapi otai yang berjaya membuktikan bahawa bisnes printing adalah satu perniagaan yang memberikan keuntungan dan income yang cukup lumayan.

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing
Satu panduan telah disediakan untuk mereka yang mahu menjalankan bisnes ini. Panduan Buat Duit dengan Bisnes Printing mendedahkan bagaimana anda boleh jana pendapatan samada secara sampingan atau sepenuh masa dengan melakukannya:
  • Tanpa menggunakan mesin
  • Tanpa pejabat
  • Tanpa pekerja
Memang agak menarik sekali. Tetapi percayalah, ia memang benar. Saya sendiri ada mencubanya semasa saya menjayakan Program Ihya Ramadhan 2015 di sekolah menengah lama saya. Saya telah ditugaskan untuk membuat banner dan bunting untuk program tersebut.

Saya buat banner di rumah, tanpa perlu mesin, tanpa perlu pekerja .. saya berjaya menyiapkan 3 banner dan 1 bunting dalam masa sehari. Apa yang saya perlukan ialah kedai yang ada mesin mencetak banner dan bunting ini. Alhamdulillah, di Parit Buntar ada beberapa kedai yang membolehkan saya mencari harga paling rendah untuk menyiapkannya. Dan dengan sengaja saya sedar betapa bisnes printing ini ada potensinya tersendiri.

Dan ... saya terfikir bahawa bisnes ini boleh dijalankan tanpa modal, dan kalau ada pun modalnya tidaklah banyak mana... cuma wang pendahuluan untuk tempahan banner sahaja.

Kira-Kira Keuntungan Bisnes Printing

Tahukah anda bahawa salah satu cabang bisnes printing ini adalah dengan membuat kad nama?
  • Kos buat kad - RM17 sekotak 100 keping
  • Harga jualan - RM60 sekotak 100 keping.
  • Untung dalam RM43 untuk setiap kotak!
Matematik mudah .. anda untuk banyak dengan hanya menjual sekotak kad nama!
Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing
Jadi? Adakah anda setuju bisnes ini menguntungkan?

Anda boleh lebih tahu akan selok belok rahsia, tips dan cara nak buat duit dengan bisnes printing ini jika anda dapat membaca panduan tersebut yang telah lengkap tersedia ... jika berminat nak tahu lebih lagi, anda boleh klik pada pautan di sediakan di bawah ini.

[+] Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Peluang untuk anda tambah pendapatan ... atau terus menempuh jalan menjalankan bisnes printing sepenuh masa. Pilihan diberikan, anda hanya perlu fikir dan pilih.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

6 Komen Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing

wah meriahnya banting.... promotion sesungguh ni....

Alhamdulillah HH sentiasa membantu rakan2 untuk mencari jalan menambah pendapatan..moga cara ini berterusan..

Suka buat part time job...

bagus ni... boleh buat kerja sambilan yang menguntungkan...


EmoticonEmoticon