Langkau ke kandungan utama

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing. Adakah anda seorang yang sedang tercari-cari bisnes yang mudah untuk dimulakan? Bagaimana saya beritahu anda bahawa ada satu bisnes yang memang laris sepanjang bulan, sepanjang tahun yang anda boleh dapat keuntungan sehingga 200%!. Bisnes yang saya maksudkan ialah bisnes printing.

Pertama sekali, saya bukanlah sifu dalam pemasaran mahupun pakar buat duit dengan bisnes printing ini. Tetapi, saya tahu ada otai dalam bisnes ini yang telah sudi untuk dedahkan cara-cara untuk buat duit dengan bisnes printing. Bukan otai sebarangan, tetapi otai yang berjaya membuktikan bahawa bisnes printing adalah satu perniagaan yang memberikan keuntungan dan income yang cukup lumayan.

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing
Satu panduan telah disediakan untuk mereka yang mahu menjalankan bisnes ini. Panduan Buat Duit dengan Bisnes Printing mendedahkan bagaimana anda boleh jana pendapatan samada secara sampingan atau sepenuh masa dengan melakukannya:
  • Tanpa menggunakan mesin
  • Tanpa pejabat
  • Tanpa pekerja
Memang agak menarik sekali. Tetapi percayalah, ia memang benar. Saya sendiri ada mencubanya semasa saya menjayakan Program Ihya Ramadhan 2015 di sekolah menengah lama saya. Saya telah ditugaskan untuk membuat banner dan bunting untuk program tersebut.

Saya buat banner di rumah, tanpa perlu mesin, tanpa perlu pekerja .. saya berjaya menyiapkan 3 banner dan 1 bunting dalam masa sehari. Apa yang saya perlukan ialah kedai yang ada mesin mencetak banner dan bunting ini. Alhamdulillah, di Parit Buntar ada beberapa kedai yang membolehkan saya mencari harga paling rendah untuk menyiapkannya. Dan dengan sengaja saya sedar betapa bisnes printing ini ada potensinya tersendiri.

Dan ... saya terfikir bahawa bisnes ini boleh dijalankan tanpa modal, dan kalau ada pun modalnya tidaklah banyak mana... cuma wang pendahuluan untuk tempahan banner sahaja.

Kira-Kira Keuntungan Bisnes Printing

Tahukah anda bahawa salah satu cabang bisnes printing ini adalah dengan membuat kad nama?
  • Kos buat kad - RM17 sekotak 100 keping
  • Harga jualan - RM60 sekotak 100 keping.
  • Untung dalam RM43 untuk setiap kotak!
Matematik mudah .. anda untuk banyak dengan hanya menjual sekotak kad nama!
Panduan Buat Duit Dengan Bisnes Printing
Jadi? Adakah anda setuju bisnes ini menguntungkan?

Anda boleh lebih tahu akan selok belok rahsia, tips dan cara nak buat duit dengan bisnes printing ini jika anda dapat membaca panduan tersebut yang telah lengkap tersedia ... jika berminat nak tahu lebih lagi, anda boleh klik pada pautan di sediakan di bawah ini.

[+] Buat Duit Dengan Bisnes Printing

Peluang untuk anda tambah pendapatan ... atau terus menempuh jalan menjalankan bisnes printing sepenuh masa. Pilihan diberikan, anda hanya perlu fikir dan pilih.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah meriahnya banting.... promotion sesungguh ni....

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah HH sentiasa membantu rakan2 untuk mencari jalan menambah pendapatan..moga cara ini berterusan..

    BalasPadam
  3. Suka buat part time job...

    BalasPadam
  4. bagus ni... boleh buat kerja sambilan yang menguntungkan...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …