Wednesday, December 2, 2015

Novel Online Tuan Anas Mikael


Uhh .. ada yang minta saya kongsikan novel Tuan Anas Mikael untuk dibaca online. Errkk .. saya bukanlah penulis novel ini. Tetapi saya akui, isteri saya memang kaki novel, dan memiliki banyak novel dalam simpanan almari kaca di rumah. Penulis novel ini adalah Syamnuriezmil, dan beliau ada blog di sini - Blog Syamnuriezmil

Novel Tuan Anas Mikael memang laris, bertambah laris apabila ia diadaptasi ke drama dengan pelakon utama yang kacak dan jelita iaitu Aaron Aziz dan Zara Zya. Drama Tuan Anas Mikael diterbitkan oleh Pena Creative Pictures arahan Raja Ahmad Alauddin. Drama Tuan Anas Mikael telah mula menemui penonton muali 9 November 2015, pada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam di Astro Ria dan Astro Ria HD.

Novel Online Tuan Anas Mikael

Novel Online Tuan Anas Mikael
Jika anda tertanya-tanya mengenai jalan cerita novel Tuan Anas Mikael, anda bolehlah baca bab 1 hingga 3 novel online Tuan Anas Mikael yang sebelum ini ada dikongsikan di laman Penulisan2u.com.

Novel Online Tuan Anas Mikael Bab 1


Novel Online Tuan Anas Mikael Bab 2


Novel Online Tuan Anas Mikael Bab 3


Untuk novel lengkap, anda bolehlah pergi ke mana-mana kedai buku berhampiran, atau order online sahaja di Penulisan2u.com atau terus di blog kepunyaan penulis novel ini iaitu Syamnuriezmil.

Semoga anda terhibur dengan bacaan santai novel online Tuan Anas Mikael bab 1 - 3 ini.


Novel Online Tuan Anas Mikael
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

4 komen

Tulis komen
avatar
02 December, 2015 11:00 delete

Minggu ni minggu akhir rasanya drama TAM ni ditayangkan..

Reply
avatar
02 December, 2015 11:12 delete

tak ikut cerita ni sbb keluar kul 10 malam, teringin jga nak tengok sebab ramai kata best

Reply
avatar
02 December, 2015 11:58 delete

Anak saya yang darjah 5 pun suruh saya cari cerita ni dan letak dalam blog .. haha .. almaklumlah .. rumah tak ada Astro .. teringin nak tengok cerita drama Tuan Anas Mikael ni

Reply
avatar
02 December, 2015 13:25 delete

Best sungguh cite ni..harap2 ada episod 2 nanti

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive