Langkau ke kandungan utama

Novel Online Tuan Anas Mikael

Uhh .. ada yang minta saya kongsikan novel Tuan Anas Mikael untuk dibaca online. Errkk .. saya bukanlah penulis novel ini. Tetapi saya akui, isteri saya memang kaki novel, dan memiliki banyak novel dalam simpanan almari kaca di rumah. Penulis novel ini adalah Syamnuriezmil, dan beliau ada blog di sini - Blog Syamnuriezmil

Novel Tuan Anas Mikael memang laris, bertambah laris apabila ia diadaptasi ke drama dengan pelakon utama yang kacak dan jelita iaitu Aaron Aziz dan Zara Zya. Drama Tuan Anas Mikael diterbitkan oleh Pena Creative Pictures arahan Raja Ahmad Alauddin. Drama Tuan Anas Mikael telah mula menemui penonton muali 9 November 2015, pada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam di Astro Ria dan Astro Ria HD.

Novel Online Tuan Anas Mikael

Novel Online Tuan Anas Mikael
Jika anda tertanya-tanya mengenai jalan cerita novel Tuan Anas Mikael, anda bolehlah baca bab 1 hingga 3 novel online Tuan Anas Mikael yang sebelum ini ada dikongsikan di laman Penulisan2u.com.

Novel Online Tuan Anas Mikael Bab 1


Novel Online Tuan Anas Mikael Bab 2


Novel Online Tuan Anas Mikael Bab 3


Untuk novel lengkap, anda bolehlah pergi ke mana-mana kedai buku berhampiran, atau order online sahaja di Penulisan2u.com atau terus di blog kepunyaan penulis novel ini iaitu Syamnuriezmil.

Semoga anda terhibur dengan bacaan santai novel online Tuan Anas Mikael bab 1 - 3 ini.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Minggu ni minggu akhir rasanya drama TAM ni ditayangkan..

    BalasPadam
  2. tak ikut cerita ni sbb keluar kul 10 malam, teringin jga nak tengok sebab ramai kata best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak saya yang darjah 5 pun suruh saya cari cerita ni dan letak dalam blog .. haha .. almaklumlah .. rumah tak ada Astro .. teringin nak tengok cerita drama Tuan Anas Mikael ni

      Padam
  3. Best sungguh cite ni..harap2 ada episod 2 nanti

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…