HASRULHASSAN.COM


LIKE Tanda Sokongan

Sertai Group Ini

Join Kedai Online Shopping Murah

Thursday, December 10, 2015

Komisen Ke 12 Affiliate Klikjer.com


Alhamdulillah, saya telah terima komisen affiliate buat kali ke 12 daripada Klikjer.com. Komisen ini telah selamat masuk ke dalam akaun Maybank saya beberapa hari lepas. Seperti biasa, komisen yang saya terima tidaklah banyak mana, tetapi memadai untuk beli jajan buat anak-anak.

Komisen Ke 12 Affiliate Klikjer.com

Komisen Ke 12 Affiliate Klikjer.com
Affiliate adalah merupakan cara menjana income online yang paling mudah dan tidak memerlukan modal besar. Segala keperluan untuk mempromosi produk-produk affiliate selalunya telah tersedia. Apa yang perlu dilakukan adalah memastikan promosi itu tersebut terus berjalan.

Saya melakukan promosi produk-produk affiliate menerusi blog. Saya tidak gunakan servis FB Ads, saya juga tidak gunakan Google Adwords. Apa yang saya lakukan adalah mempromosikan produk affiliate secara konsisten di dalam blog.

Jika anda ada blog, maka bolehlah lakukan cara yang sama untuk mempromosi produk affiliate ini, dan seterusnya menjana income dalam bentuk komisen. Komisen yang dibayar menerusi affiliate ada yang sehingga 80% harga jualan produk.

Affiliate seronok buat duit sebab anda tidak perlu modal untuk mempromosi produk dan mendapat komisen. Apa yang perlu ialah daftar secara percuma dengan mana-mana program affiliate yang ada.

Ikuti tips dan panduan daripada mereka yang telah berjaya mendapat komisen hebat menerusi affiliate ini, antaranya daripada rakan blogger saya yang telah mengeluarkan sebuah ebook cara-cara nak dapat komisen ratusan kali menerusi program affiliate Klikjer.com ini - Ebook Rahsia Jana Income Menerusi Klikjer.comKomisen Ke 12 Affiliate Klikjer.com
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

7 komen

Tulis komen
avatar
10 December, 2015 10:27 delete

Alhamdulillah hh..murah rezeki dlm berblog..

Reply
avatar
10 December, 2015 12:10 delete

Terima kasih. Moga rezeki akan lebih baik akan datang, in Sha Allah.

Reply
avatar
12 December, 2015 10:36 delete

Tahniah Encik Hasrul Hassan! Tetapi encik lebih suka buat duit melalui Klickjer atau Ashadee? Harap encik blh buat satu blog entri utk compare mereka.

Reply
avatar
12 December, 2015 12:49 delete

Tahniah HH..Alhamdulillah dan semoga HH sentiasa di murahkan rezeki..

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive