Langkau ke kandungan utama

Komisen 25 Ashadee.com

Rezeki akhir bulan, rezeki sempena Maulidur Rasul ; syukur alhamdulillah, saya masih boleh tersenyum dengan komisen ke 25 dari affiliate Ashadee.com. Komisen untuk kali ke 25 ini menunjukkan bahawa strategi saya mempromosikan produk affiliate dari Ashadee.com berkesan, dan ada hasil yang baik.

Secara jujurnya, saya bukanlah pakar sebenar buat duit online, apatah lagi jana income menerusi affiliate. Saya cuma blogger biasa-biasa yang ada beberapa blog untuk membolehkan komisen affiliate dijana dengan baik setiap 2 minggu, setiap bulan.

Komisen 25 Ashadee.com


Mungkin ada rakan-rakan blogger yang dapat lebih banyak komisen menerusi program affiliate ini. Saya tahu, dan saya pernah lihat jumlah komisen yang mereka ini telah terima. Uhh memang mengagumkan.

Alhamdulillah, komisen ke 25 Ashadee.com kali ini berjaya diperoleh sebanyak RM585.00. Dengan income seperti ini, bolehlah saya jadikan modal persediaan untuk membeli buku sekolah anak-anak, dan juga yuran. Al maklumlah, kos pendidikan sekarang walaupun pada dasarnya percuma, perlu dibayar juga sedikit sebanyak.

Untung pada golongan yang terima bantuan wang persekolahan RM100. Kepada ramai lain yang mungkin sedang pening kepala, terpaksa mencari sumber wang alternatif untuk dijadikan perbelanjaan anak-anak yang bakal memulakan persekolahan sesi 2016.

Panduan Asas Affiliate untuk Blogger Baru

Kepada rakan blogger baru yang tidak tahu menahu mengenai cara buat duit dengan blog menerusi program affiliate ini, anda boleh mendapatkan sebuah panduan yang menceritakan mengenai affiliate, dan teknik yang diperlukan untuk menjana income menerusinya.

Anda boleh dapatkan panduan tersebut di sini - Panduan Asas Affiliate untuk Blogger Baru

Dan jika anda sudah pun mengetahui apa itu affiliate, dan bagaimana anda akan peroleh komisen, mungkin anda perlu baca mengenai teknik yang patut anda gunakan. Saranan saya ialah anda cuba untuk ikuti Kursus Affiliate yang akan menyediakan siri video yang terbaik untuk jana income menerusi affiliate ini.Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah bro..dapat komisen kali ke-25 daripada Ashadee...masyuk.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah. Banyak juga dapat tu Bro HH.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…