Langkau ke kandungan utama

Income Menerusi KerjaTranslator

Income menerusi KerjaTranslator. Alhamdulillah, tahun 2015 membuka banyak peluang rezeki dari buat duit secara online ni. Salah satu sumber pendapatan online yang sering saya terima ialah menerusi KerjaTranslator. Walaupun tak berapa banyak, tetapi income menerusi KerjaTranslator ini sudah cukup baik memberikan pendapatan sampingan untuk saya.

Income Menerusi KerjaTranslator

Anda boleh lihat jumlah income yang telah saya peroleh menerusi KerjaTranslator ini. Jumlah income adalah sebanyak RM360 sejak saya mendaftarkan diri di KerjaTranslator.com pada sekitar bulan Ogos 2015. 5 bulan ... hmm kira-kira RM72 sebulan. Tu kiranya dah boleh tampung kos bil air di rumah ini, dan lebihan boleh dijadikan wang simpanan untuk pelaburan .. contohnya pelaburan dalam ASB ..hoho .. boleh ikut panduan 2 Teknik Buat Duit Menerusi ASB
Income Menerusi KerjaTranslator
Income Menerusi KerjaTranslator

KerjaTranslator adalah sebuah direktori pekerjaan untuk mereka yang mahu mencari peluang kerja sebagai penterjemah secara online. Ia menyediakan ratusan peluang untuk kerja sebagai translator di luar negara. Ada peluang kerja sebagai translator atau penterjemah ini dibayar sehingga USD100 untuk satu fail yang mengandungi lebih kurang 3000 patah perkataan.

[Akses Segera] Direktori Pekerjaan Sebagai Penterjemah Online

Ramai Pelajar Malaysia Ambil Kesempatan Kerja Sebagai Penterjemah Bebas

Ramai pelajar Malaysia di luar negara yang ambil peluang untuk mendapatkan kerja sebagai translator ini. Ia adalah kerja mudah buat mereka, apatah lagi ianya boleh dilakukan di masa lapang dan hujung minggu. Pendapatan menerusi kerja ini memang tidak tetap, ada yang peroleh income yang tinggi, ada yang sedikit. Ianya bergantung dengan jenis bahasa dan jumlah perkataan.
Peluang Kerja Sebagai Penterjemah Bebas Online
Memandangkan saingan yang tinggi untuk kerja sambilan ini, mereka yang mahu mendapatkan kerja sebagai penterjemah ini memerlukan satu resume yang bagus untuk meyakinkan pemberi kerja. Dalam KerjaTranslator ada disediakan panduan berkaitan menyediakan resume ini, selain beberapa tools yang perlu bagi menjadikan kerja penterjemah mudah dan lebih baik.

Seandainya anda berminat untuk menjana income menerusi KerjaTranslator ini, bolehlah mendaftar menerusi pautan disediakan di bawah ini, hanya klik dan tekan butang kuning 'Order Sekarang'

[+] Daftar Ahli KerjaTranslator.com

Selesai mendaftar, anda akan diberikan arahan seterusnya dengan memasukkan nama serta email.

Selamat mencuba.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wahh..! hebat tu cecah RM360.. :)

    BalasPadam
  2. Bagus ada peluang kerja macam ni.

    BalasPadam
  3. Bagus cuba juga peluang kerja macam ni.

    BalasPadam
  4. TAHNIAH,SERONOK BACA BLOG NI,BYK INFO UNTUK DAPATKAN INCOME

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…