Langkau ke kandungan utama

7 Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

7 Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Foto Cun Zahirah Macwilson - Pelakon Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Boleh baca novel Cik Cinderella Dan Encik Tengku secara online di sini - Baca Novel Online Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Kredit: FB Rasmi Zahirah Macwilson


Lagi Komen Pembaca ...

  1. ramai pelakon ni HH..mewarnai persada seni

    BalasPadam
  2. emmm...cun..tp xtaw sape..jarang tgk tv..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak pelakon la ... uhh :) kalau minat cerita melayu mesti kenal ngan bapak dia ..Mc Wilson ..

      Padam
  3. Balasan
    1. Nak kata baru tu tidaklah juga .. anak pelakon kot ..kenal Mc Wilson .. :) ala macam orang putih tu

      Padam
  4. Nanti ramai yang nak tengok juga cerita ni.

    BalasPadam
  5. tang bibir, dan lirikan mata tu yang mahal

    BalasPadam
  6. zahirah macwilson ni mmg cantik

    BalasPadam
  7. Bergetar tulang rusuk kali ke-2..hehe..indah nya ciptaan Tuhan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Leh la kawin kali kedua .. sbb dah bergetar dua kali ..hahahaha

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.