Langkau ke kandungan utama

Senarai Peserta Random Giveaway RM100 Follower

Ramai juga yang menyertai giveaway yang saya anjurkan. Bukan mudah nak menarik perhatian pengunjung dan pembaca ni. Salah satu cara ialah dengan anjurkan giveaway mudah seperti HasrulHassan.com Random Giveaway RM100 Follower. Sebuah segmen tetapi memberikan ganjaran dalam bentuk wang tunai, khusus untuk follower dan pengikut.

Senarai Peserta Random Giveaway RM100 Follower

Senarai Peserta Random Giveaway RM100 Follower

Berikut adalah senarai peserta dan rakan blogger yang sudi join giveaway ini. Secara amnya jumlah peserta yang menyertai adalah sebanyak 53 blog/blogger.
  1. http://www.hazwanhairy.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html
  2. http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  3. http://perducinta.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  4. http://www.kakgojes.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  5. http://www.sheilainspire.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  6. http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  7. http://duniamelekitku.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  8. http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  9. http://jombercontest.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  10. http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  11. http://www.kataubaid.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  12. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  13. http://rim-yeanna.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  14. http://www.maisarahsidi.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  15. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  16. http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  17. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  18. http://madey09.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html
  19. http://www.myideakini.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
  20. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  21. http://khudrihalim.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  22. http://iamaproudmama.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  23. http://www.mariafirdz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  24. http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  25. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
  26. http://www.dayangdeno.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  27. http://adna2029.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  28. http://saintiskuno.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  29. http://www.misznadea.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  30. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html 
  31. http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  32. http://www.budakpening.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  33. http://izatie91.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  34. http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  35. http://informations-the.blogspot.com/2015/11/edisi-giveaway-random-giveaway-rm100.html
  36. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  37. http://akmahika.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  38. http://www.arzmoha.com/2015/11/random-giveaway-rm-100-follower.html
  39. http://www.cekgunorazimah.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  40. http://www.ciksiti.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  41. http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  42. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  43. http://topseofriendly.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  44. http://www.khatyaiman.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
  45. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  46. http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
  47. http://tengkubutang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  48. http://penselduabee.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
  49. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  50. http://anumkhairil.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  51. http://sayaberdiri.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  52. http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
  53. http://www.nurfuzie.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
  54. http://www.sayidahnapisah.com/2015/11/randon-giveaway-rm100-follower.html 
  55. http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
Pemilihan pemenang telah dilakukan pada lewat malam ini menerusi Random.org, dan saya telah umumkan dan senaraikan di page HasrulHassan.com, ia untuk mudahkan peserta dan saya berhubungan bagi tujuan pemberian hadiah wang tunai yang telah dijanjikan.

Semoga berjaya buat semua.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. 1st >_< . okeh blogwalking...

    BalasPadam
  2. no 40...jom blogwalking ^^

    BalasPadam
  3. eh eh ...cik en org paling last.. nasib sempat.. hihihi

    BalasPadam
  4. tak sempat saya nak hantar URL huwaaa haha. ingat habis 11:59 malam. hehhe.

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/11/randon-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya terima dan dah dimasukkan ke dalam senarai .. :)

      Padam
  5. Alhamdulillah.. No. 49. :)

    BalasPadam
  6. Yahoo...Fidah no 2 tu...bukan senang nak dapat no 2..dari sekolah lagi idamkan no 2..

    BalasPadam
  7. No 35..Thanks Bro HH..semoga mendapat manfaat..

    BalasPadam
  8. perh..ramai juga..tahniah le kepada yang menang nanti :D

    BalasPadam
  9. Baru perasan tersilap bagi URL..takpe la takde rezeki..good luck untuk semua

    BalasPadam
  10. alamak semalam sy ada post segmen ni tp rupanya sy lupa nak masukkan link ke dlm komen di post tu...masih boleh ke?
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  11. Ingatkan dah keluar dah result..rupanya esok (malam ini)

    BalasPadam
  12. Salam, blogger HH..just nak tahu pemenang segmen ni dah announce ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah. Saya ada beritahu di wall fb saya, dan juga di fanpage blog ini seperti saya naytakan di atas.

      Padam
  13. tersenarai jg no 18 tetapi tak bernasib baik..dah cuba tu kira terbaik..tahnia yang sudah dinobatkan berjaya

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…