Friday, November 27, 2015

Baca Novel Online Kau Aku Kita (1-5) Karya Orkid Edyline


Wah. Hebat juga penangan drama Kau, Aku, Kita yang ditayangkan di slot Lestary TV3. Drama adaptasi novel Kau, Aku, Kita karya Orkid Edyline ini telah mendapat sambutan yang agak baik. Anak-anak saya semuanya peminat drama ini. Makanya, setiap jam 9:00 malam hari Rabu dan Khamis memang malam kepunyaan merekalah.

Anak-anak saya siap ingat watak yang ada dalam drama ini. Dan mereka sangat sukakan watak Aus yang dilakonkan oleh Syarul Ridzuan. Mungkin sebab jalan cerita ini yang berbentuk kekeluargaan, pastu diselitkan pula loghat Kelantan dalam dialog ... jadi mereka mudah terhibur dan seronok.
Drama dari Novel Online Kau Aku Kita

Novel Online Kau, Aku Kita Bab 1 - 5

Saya beritahu anak saya, yang drama ini adalah dari novel ... lalu mereka minta saya carikan novel ini untuk dibaca. Uh mana nak cari ... dah susah kot nak jumpa novel ni dijual di kedai buku. Nasib baiklah ada versi novel online dari bab 1 hingga 10 yang boleh mereka baca, jadi untuk mudahkan .. saya letakkan novel online Kau Aku Kita dalam blog ini.
Novel Online Kau Aku Kita
Anda boleh baca direct novel online Kau Aku Kita karya Orkid Edyline dari bab 1 - 5 di bawah ini. Untuk bab seterusnya, nantikan blog post yang seterusnya ... :)

Novel Online Kau Aku Kita - Bab 1 Novel Online Kau Aku Kita - Bab 2 Novel Online Kau Aku Kita - Bab 3 Novel Online Kau Aku Kita - Bab 4 Novel Online Kau Aku Kita - Bab 5

Boleh baca bab seterusnya di pautan ini - Novel Kau Aku Kita - Bab 6 hingga 10

Saya akan update untuk novel online Kau Aku Kita bab seterusnya ... jika anda suka apa yang telah dikongsikan ini, sudikan untuk follow blog ini ...Semoga anda terhibur dan selamat membaca...


Baca Novel Online Kau Aku Kita (1-5) Karya Orkid Edyline
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

5 komen

Tulis komen
avatar
27 November, 2015 10:09 delete

Dah beli sblm diadaptasi ke drama, bc sinopsis d blkg novel pun dah rasa unik :)

Reply
avatar
27 November, 2015 12:13 delete

Cerita memang best..adaptasi dari novel sentiasa terbaik.

Reply
avatar
27 November, 2015 12:34 delete

bcb novel mcm kurang menarik..tapi bila diadaptasikan...dilakonkan pulak janna.SR,Isei..Syamsul.best giler drama ni..Husband pun tgk gak...bila sampai tang kecek kelate...mesti dia gelak.sebab bahasa dia

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive