Langkau ke kandungan utama

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!. Alhamdulillah, ini merupakan komisen buat kali ke 23 daripada program affiliate Ashadee.com. Sejak mendaftar dengan program bisnes online tanpa modal Ashadee.com ini, saya telahpun mendapat income setiap bulan dengan konsisten, walaupun jumlahnya turun naik. Cukup untuk membayar bil yang ada .. terutama sekali bil Streamyx saya.

Dan rezeki Allah S.W.T itu Maha Luas, untuk komisen ke 23 ini, saya berjaya menerima komisen sebanyak 4 angka. Segala-galanya kerana produk Nichify yang merupakan antara produk terbaik yang dijual di dalam Ashadee.com. Ianya laris dan mendapat sambutan hangat daripada mereka yang mahu mengetahui cara termudah untuk jana income dalam USD.

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!

Komisen ke 23 dari Ashadee.com ini telah dimasukkan ke dalam akaun bank saya pada 24 November 2015 yang lalu. Ia merupakan antara rekod komisen tertinggi pernah saya terima daripada Ashadee.com.

Ramai usahawan yang mahu membuka kedai affiliate USD telah mendapatkan produk Nichify yang saya promosikan. Sistem Nichify yang diyakini dapat bantu ramai orang untuk jana income USD menerusi affiliate percuma Amazon.com telah menyebabkan Nichify tidak sukar untuk dipromosikan.

Sebenarnya, saya telahpun memiliki sistem Nichify ini sebelum ia dinaik-taraf untuk kegunaan affiliate Amazon.com. Sebagai pengguna terawal sistem Nichify ini, saya nampak potensinya sehinggakan post pertama saya berkaitan Buat Duit Online Dengan Blog mendapat ranking #1 di Google. Ia juga membantu saya peroleh beberapa komisen lain sebelum adanya sistem Nichify ini dijual secara terbuka pada awal Oktober 2015.
Sistem Nichify
Sistem Nichify ini secara rasminya telah ditutup tempahannya, namun ... anda masih berpeluang untuk memiliki sistem ini menerusi pautan di bawah ini.

1- Pakej LITE Nichify - http://bit.do/nichifylite (untuk newbie)
2- Pakej STANDARD Nichify - http://bit.do/nichifystandard (untuk usahawan online)
3- Pakej PRO Nichify - http://bit.do/nichifyPRO (untuk usahawan online berfikiran jauh dan mahu jana income USD berterusan)

Menerusi Nichify, anda boleh punyai blog, kedai online, sistem autoresponder, sistem SEO dalaman yang semuanya disediakan secara pakej.

Sistem Nichify terkini disediakan untuk bantu menjana income menerusi affiliate Amazon.com yang membayar dalam USD. Menerusi Nichify, anda boleh mempunyai sebuah kedai online sendiri dalam masa kurang dari 5 minit yang menjual pelbagai produk terbaik dari Amazon.com.

Disebabkan kecanggihan sistem yang ada - seperti yang ditunjukkan dalam video hands-on oleh pengasas Ashadee.com / Kredyle iaitu Saudara Gobala Krishnan ... produk ini laku keras dan mendapat sambutan yang hangat.

Dan saya memberikan anda peluang di saat terakhir untuk miliki sistem ini sebelum ianya ditutup sepenuhnya 30 November 2015.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah HH...Tak join pun yang ni hari tu,,,sibuk...haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uhh patutlah .. kalau tak saya mungkin tertinggal di belakang ..

      Padam
  2. Allhamdulillah... tahniah HH... rezeki tu...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah rezeki.. tahniah HH.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah HH..byk btul..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki kali ini Allah S.W.T nak berikan .. boleh kata ia bonus untuk diri saya selama bergiat dalam affiliate ini.

      Padam
  5. Jeles..Jeles...JEless..Jeles...EH!! Rosak pulak keyboard ni!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesiapa pun boleh berjaya dengan adanya ilmu ... cuma kena bijak mencarinya ... dan pastikan ilmu itu dipraktikkan.

      Padam
  6. Alhamdulillah jadi motivasi pada blogger blogger lain HH..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah dan boleh lepas banyak perkara

    BalasPadam
  8. memang hebat..tahniah bro..tetiap bulan dapat cenggini memang menarik

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…