Sunday, November 29, 2015

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!


Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!. Alhamdulillah, ini merupakan komisen buat kali ke 23 daripada program affiliate Ashadee.com. Sejak mendaftar dengan program bisnes online tanpa modal Ashadee.com ini, saya telahpun mendapat income setiap bulan dengan konsisten, walaupun jumlahnya turun naik. Cukup untuk membayar bil yang ada .. terutama sekali bil Streamyx saya.

Dan rezeki Allah S.W.T itu Maha Luas, untuk komisen ke 23 ini, saya berjaya menerima komisen sebanyak 4 angka. Segala-galanya kerana produk Nichify yang merupakan antara produk terbaik yang dijual di dalam Ashadee.com. Ianya laris dan mendapat sambutan hangat daripada mereka yang mahu mengetahui cara termudah untuk jana income dalam USD.

Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!

Komisen ke 23 dari Ashadee.com ini telah dimasukkan ke dalam akaun bank saya pada 24 November 2015 yang lalu. Ia merupakan antara rekod komisen tertinggi pernah saya terima daripada Ashadee.com.

Ramai usahawan yang mahu membuka kedai affiliate USD telah mendapatkan produk Nichify yang saya promosikan. Sistem Nichify yang diyakini dapat bantu ramai orang untuk jana income USD menerusi affiliate percuma Amazon.com telah menyebabkan Nichify tidak sukar untuk dipromosikan.

Sebenarnya, saya telahpun memiliki sistem Nichify ini sebelum ia dinaik-taraf untuk kegunaan affiliate Amazon.com. Sebagai pengguna terawal sistem Nichify ini, saya nampak potensinya sehinggakan post pertama saya berkaitan Buat Duit Online Dengan Blog mendapat ranking #1 di Google. Ia juga membantu saya peroleh beberapa komisen lain sebelum adanya sistem Nichify ini dijual secara terbuka pada awal Oktober 2015.
Sistem Nichify
Sistem Nichify ini secara rasminya telah ditutup tempahannya, namun ... anda masih berpeluang untuk memiliki sistem ini menerusi pautan di bawah ini.

1- Pakej LITE Nichify - http://bit.do/nichifylite (untuk newbie)
2- Pakej STANDARD Nichify - http://bit.do/nichifystandard (untuk usahawan online)
3- Pakej PRO Nichify - http://bit.do/nichifyPRO (untuk usahawan online berfikiran jauh dan mahu jana income USD berterusan)

Menerusi Nichify, anda boleh punyai blog, kedai online, sistem autoresponder, sistem SEO dalaman yang semuanya disediakan secara pakej.

Sistem Nichify terkini disediakan untuk bantu menjana income menerusi affiliate Amazon.com yang membayar dalam USD. Menerusi Nichify, anda boleh mempunyai sebuah kedai online sendiri dalam masa kurang dari 5 minit yang menjual pelbagai produk terbaik dari Amazon.com.

Disebabkan kecanggihan sistem yang ada - seperti yang ditunjukkan dalam video hands-on oleh pengasas Ashadee.com / Kredyle iaitu Saudara Gobala Krishnan ... produk ini laku keras dan mendapat sambutan yang hangat.

Dan saya memberikan anda peluang di saat terakhir untuk miliki sistem ini sebelum ianya ditutup sepenuhnya 30 November 2015.Komisen 23 Ashadee.com 4 Angka!
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

12 komen

Tulis komen
avatar
29 November, 2015 22:01 delete

Tahniah HH...Tak join pun yang ni hari tu,,,sibuk...haha...

Reply
avatar
29 November, 2015 22:37 delete

Allhamdulillah... tahniah HH... rezeki tu...

Reply
avatar
29 November, 2015 22:51 delete

Alhamdulillah rezeki.. tahniah HH.

Reply
avatar
29 November, 2015 22:52 delete

Alhamdulillah HH..byk btul..

Reply
avatar
29 November, 2015 23:21 delete

Jeles..Jeles...JEless..Jeles...EH!! Rosak pulak keyboard ni!!

Reply
avatar
29 November, 2015 23:46 delete

Alhamdulillah jadi motivasi pada blogger blogger lain HH..

Reply
avatar
30 November, 2015 00:47 delete

Uhh patutlah .. kalau tak saya mungkin tertinggal di belakang ..

Reply
avatar
30 November, 2015 00:48 delete

Rezeki kali ini Allah S.W.T nak berikan .. boleh kata ia bonus untuk diri saya selama bergiat dalam affiliate ini.

Reply
avatar
30 November, 2015 00:48 delete

Sesiapa pun boleh berjaya dengan adanya ilmu ... cuma kena bijak mencarinya ... dan pastikan ilmu itu dipraktikkan.

Reply
avatar
01 December, 2015 03:05 delete

Alhamdulillah dan boleh lepas banyak perkara

Reply
avatar
01 December, 2015 13:56 delete

memang hebat..tahniah bro..tetiap bulan dapat cenggini memang menarik

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive