Komisen 22 Ashadee.com

Alhamdulillah, saya dah selamat terima komisen affiliate dari Ashadee.com buat kali ke 22. Kali ini komisen agak banyak sedikit dari sebelum ini. Segala-galanya kerana Sistem Nichify yang telah mempermudahkan saya menerima komisen affiliate sebanyak ini.

Komisen 22 Ashadee.com

Jumlah komisen affiliate ke 22 dari Ashadee.com kali ini adalah sebanyak RM974.76 setelah ditolak fee proses ke akaun bank sebanyak RM2.00. Ia merupakan pendapatan atau income buat duit online menerusi Ashadee paling tinggi saya terima setakat ini.
Komisen 22 Ashadee.com
Komisen yang diterima ini adalah untuk income dalam tempoh dua minggu. Jadi, saya kira agak berbaloilah juga dengan usaha saya mempromosikan produk-produk affiliate ini di blog-blog saya. Alhamdulillah, bolehlah jelaskan beberapa bil dan hutang yang masih ada.

Affiliate - Cara Best Buat Duit di Blog

Apa yang saya kongsikan ini adalah untuk buktikan bahawa affiliate adalah antara cara best untuk buat duit online terutama menerusi blog. Saya tidak gunakan sebarang mailing list atau autoresponder untuk jana income dan komisen kali ke 22 Ashadee.com ini.... segalanya menerusi blog.

Ada dua senjata utama yang digunakan oleh saya ... iaitu menerusi sistem Nichify itu sendiri yang sudah tersedia sistem SEO yang membolehkan entri blog saya berada di top enjin carian bagi mempromosikan produk-produk affiliate yang ada dalam Ashadee.com itu sendiri.

Keduanya ialah meningkatkan keyakinan mengenai sesuatu produk yang dijual di Ashadee.com dengan menulis review secara 'percuma' di blog-blog kendalian saya. Saya gunakan teknik Copy-Writing yang diajarkan dalam Rahsia Buat Duit RM1000 Sebulan Dengan Menulis.

Jana Income Affiliate Menerusi Sistem Nichify

Sistem Nichify membolehkan saya untuk jana komisen affiliate dengan lebih baik dan antara teknik terpantas untuk buat duit blog menerusi affiliate. Sistem Nichify secara amnya telah ditutup jualannya, namun untuk masa terhad dan bagi pembaca blog ini, sistem ini boleh lagi diperolehi sehingga 30 November 2015.

Ada 3 pakej sistem disediakan, iaitu Nichify Pro, Nichify Standard dan Nichify Lite. Ramai yang telah mendapatkan sistem ini untuk membuat laman web jana income USD menerusi affiliate Amazon. Sistem ini dijual secara terbuka dari awal Oktober sehingga pertengahan November 2015, dan telah mendapat banyak tempahan dan sangat laku keras.
Jana Income Sampingan Menerusi Affiliate Menerusi Sistem Nichify
Jika anda berminat nak buat duit affiliate terutama dalam USD, boleh tempah sistem ini menerusi pautan khas di bawah ini. Ia adalah eksklusif dari saya kepada anda; dan ianya hanya sah sehingga 30 November 2015 (ada 5 hari sahaja lagi).

1- Pakej LITE Nichify - http://bit.do/nichifylite (untuk newbie)
2- Pakej STANDARD Nichify - http://bit.do/nichifystandard (untuk usahawan online)
3- Pakej PRO Nichify - http://bit.do/nichifyPRO (untuk usahawan online berfikiran jauh dan mahu jana income USD berterusan )

Peluang ini saya berikan untuk anda yang benar nak buat duit dengan affiliate. Saya dah tunjukkan income dan komisen ke 22 Ashadee.com yang sudahpun boleh dapat modal balik jika dapatkan sistem Nichify ini .. dalam tempoh 2 minggu sahaja!

Cepat .. Jangan Tunggu Sehingga 30 November 2015

Tawaran ini sah hanya dari blog ini sahaja, dan sehingga 30 November 2015. Selepas itu, samada harga dinaikkan untuk pasaran terbuka atau ditutup terus jualan.


{ 8 comments.. read them below or add one }

PeRdU cINta PeRdU cINta November 25, 2015
PC pun baru saja mula join program affiliate ni HH....meraba raba juga nak cari info dan fahamkan...macam mana fungsinya...perlahan2 ni PC...PC cuba ashadee.com...affiliateniaga..sweetmuslimah..masih perlu bimbingan lagi..
JAWATAN KOSONG TERKINI KERAJAAN DAN SWASTA JAWATAN KOSONG TERKINI KERAJAAN DAN SWASTA November 25, 2015
Kurang fahamlah tentang Nichify ni...cer terang skit..adakah satu panduan ebook menjana duit melalui amazon?
si bongkok si bongkok November 25, 2015
Pergh...siap dah pulang modal aa HH...leader ashadee jual confirm aa laku keras..macam nie saya kena pencen jekk laa...ken susun2 tapaware jek laa kat umah nie... :)

Apapun tahniah ya tn HH...biler dapat makan onde2 nie...mee siam pon mee siam laa... :D
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 25, 2015
Kalau nak berjaya dengan affiliate, tumpu pada satu platform dan cari satu produk yang boleh dijual dengan kepakaran yang kita ada.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 25, 2015
Dulu saya tak ada pun dalam Ashadee tu ... bermula dari bawah masa masih Jomniaga lagi .. start teruja tu bila nampak ada beberapa WANITA berjaya dapat pelbagai hadiah dari affiliate Jomniaga .. tu yang saya azam nak jadi macam mereka.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 25, 2015
Saya dah terangkan dalam beberapa post sebelum ini ... NICHIFY ni macam Wordpress ... macam Blogspot tetapi lebih baik dari Wordpress sebab dah ada widget siap sedia seperti EStore, Auroresponder, Mailing List, Shopping Cart .... termasuklah platform untuk tulis blog ...

Mungkin selepas ini ramai blogger yang mahu dapat income online akan berubah alih ke sistem Nichify ini sebab ia ada sistem khas untuk perbaiki SEO sesuatu post, artikel, entri, dan kandungan laman web tersebut.
reezluv reezluv November 26, 2015
mmg hebat...best kan affiliate ni, tu sebab tak boleh stop...hehhee

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.