13 November 2015

Income Ketiga KerjaTranslator.com

Alhamdulillah, saya telah terima income buat kali ketiga dari KerjaTranslator.com. Pembayaran telah dibuat awal bulan November 2015 oleh pihak Kliks Solution yang menguruskan laman web KerjaTranslator.com. Ini adalah antara cara saya menjana income dan buat duit online sebagai house husband serta blogger sepenuh masa.

Mungkin ada yang akan tanya, apakah yang ada dalam KerjaTranslator.com sehingga ia menjadi antara sumber income untuk saya buat duit online setiap bulan!

Income Ketiga KerjaTranslator.com

Income Ketiga KerjaTranslator.com
Untuk info, laman web KerjaTranslator.com menawarkan satu direktori komprehensif yang menyenaraikan rangkaian peluang kerja sebagai translator (penterjemah) samada secara sambilan atau sepenuh masa. Menerusi laman web ini, mereka yang mahu mendapatkan kerja sambilan atau jana income sampingan sebagai penterjemah akan dapat akses kepada puluhan laman web yang menyediakan peluang kerja menterjemah kepada rakyat Malaysia.

Peluang Kerja Sebagai Translator (Penterjemah) Online

Ada ratusan malah ribuan peluang kerja sebagai penterjemah yang diiklan secara online, tetapi bukan semuanya berfungsi atau benar-benar menawarkan peluang kerja yang diwar-warkan. Jadi, perlu ada satu mekanisma untuk memastikan laman web yang tawarkan kerja tersebut adalah tulen dan betul.
Jana Income Sampingan Sebagai Translator Online
KerjaTranslator.com memberikan anda akses kepada laman-laman web yang membayar dalam USD untuk setiap kerja sampingan sebagai penterjemah ini. Ia juga memberikan anda laluan untuk mendaftarkan diri kepada puluhan laman web yang menyimpan data-data penterjemah secara online. Servis anda sebagai penterjemah online akan disimpan dalam pangkalan data mengikut kemahiran dan kebolehan anda.

Dengan trend pasaran dunia online tanpa sempadan sekarang, lebih banyak terjemahan secara online diperlukan oleh syarikat-syarikat antarabangsa. Apatah lagi rakyat Malaysia merupakan antara pengguna aktif internet dan media sosial di dunia. Sudah semestinya ada banyak ruang dan peluang untuk jana income sebagai penterjemah ini.

Nak Tahu Info Lebih Lanjut Mengenai Kerja Sebagai Translator?

Jika anda mahu tahu lebih lanjut mengenai servis yang disediakan oleh KerjaTranslator.com dan jana pendapatan sampingan menerusi kerja sebagai penterjemah online, maka bolehlah klik pautan yang saya sediakan di bawah ini. Fahami apa yang ada dalam KerjaTranslator.com, dan daftar segera untuk rebut peluang yang ada.

[+] Info dan Maklumat Berkaitan Peluang Kerja Sebagai Penterjemah Online - KerjaTranslator.com

Info dan maklumat yang disediakan adalah terkini dan betul setakat entri ini ditulis. Jadikan kerja sebagai translator sebagai sumber income sampingan anda, dan peroleh peluang sepertimana yang telah saya dapat sejak beberapa bulan yang lalu.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

11 Komen Income Ketiga KerjaTranslator.com

memang terbaik nampaknya tu..oho..jeles plak..muahaaha

memang teringin nak jadikan ianya sebagai ncome tapii cara nak bayar tu saya tak tahu.

Ok saya pun nak grab peluang ni jugak!

Bagus tu ... :) cubalah, mana tahu ada rezeki menerusi kerja translator

Setiap orang ada rezekinya masing-masing .. usaha je kena kuat .. macam hang .. dah jadi lejen sendiri dalam klikjer

Kena guna paypal .. buka je la akaun paypal .. ianya percuma

kat mana nak buat pembayaran ye? takde info lanjut utk pembayaran pun.

Kena tanya pada pengendali kerjatranslator tu.
Ada no whatsapp diberikan dalam laman trsebut.

Jika tak jumpa - WhatsApp*: +6010 209 8444 (Isnin - Jumaat, 9am-5pm)

Ada .. klik pada DAFTAR SEKARANG .. kaler kuning tu.


EmoticonEmoticon