Langkau ke kandungan utama

Income Ketiga KerjaTranslator.com

Alhamdulillah, saya telah terima income buat kali ketiga dari KerjaTranslator.com. Pembayaran telah dibuat awal bulan November 2015 oleh pihak Kliks Solution yang menguruskan laman web KerjaTranslator.com. Ini adalah antara cara saya menjana income dan buat duit online sebagai house husband serta blogger sepenuh masa.

Mungkin ada yang akan tanya, apakah yang ada dalam KerjaTranslator.com sehingga ia menjadi antara sumber income untuk saya buat duit online setiap bulan!

Income Ketiga KerjaTranslator.com

Income Ketiga KerjaTranslator.com
Untuk info, laman web KerjaTranslator.com menawarkan satu direktori komprehensif yang menyenaraikan rangkaian peluang kerja sebagai translator (penterjemah) samada secara sambilan atau sepenuh masa. Menerusi laman web ini, mereka yang mahu mendapatkan kerja sambilan atau jana income sampingan sebagai penterjemah akan dapat akses kepada puluhan laman web yang menyediakan peluang kerja menterjemah kepada rakyat Malaysia.

Peluang Kerja Sebagai Translator (Penterjemah) Online

Ada ratusan malah ribuan peluang kerja sebagai penterjemah yang diiklan secara online, tetapi bukan semuanya berfungsi atau benar-benar menawarkan peluang kerja yang diwar-warkan. Jadi, perlu ada satu mekanisma untuk memastikan laman web yang tawarkan kerja tersebut adalah tulen dan betul.
Jana Income Sampingan Sebagai Translator Online
KerjaTranslator.com memberikan anda akses kepada laman-laman web yang membayar dalam USD untuk setiap kerja sampingan sebagai penterjemah ini. Ia juga memberikan anda laluan untuk mendaftarkan diri kepada puluhan laman web yang menyimpan data-data penterjemah secara online. Servis anda sebagai penterjemah online akan disimpan dalam pangkalan data mengikut kemahiran dan kebolehan anda.

Dengan trend pasaran dunia online tanpa sempadan sekarang, lebih banyak terjemahan secara online diperlukan oleh syarikat-syarikat antarabangsa. Apatah lagi rakyat Malaysia merupakan antara pengguna aktif internet dan media sosial di dunia. Sudah semestinya ada banyak ruang dan peluang untuk jana income sebagai penterjemah ini.

Nak Tahu Info Lebih Lanjut Mengenai Kerja Sebagai Translator?

Jika anda mahu tahu lebih lanjut mengenai servis yang disediakan oleh KerjaTranslator.com dan jana pendapatan sampingan menerusi kerja sebagai penterjemah online, maka bolehlah klik pautan yang saya sediakan di bawah ini. Fahami apa yang ada dalam KerjaTranslator.com, dan daftar segera untuk rebut peluang yang ada.

[+] Info dan Maklumat Berkaitan Peluang Kerja Sebagai Penterjemah Online - KerjaTranslator.com

Info dan maklumat yang disediakan adalah terkini dan betul setakat entri ini ditulis. Jadikan kerja sebagai translator sebagai sumber income sampingan anda, dan peroleh peluang sepertimana yang telah saya dapat sejak beberapa bulan yang lalu.


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. memang terbaik nampaknya tu..oho..jeles plak..muahaaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setiap orang ada rezekinya masing-masing .. usaha je kena kuat .. macam hang .. dah jadi lejen sendiri dalam klikjer

      Padam
  2. memang teringin nak jadikan ianya sebagai ncome tapii cara nak bayar tu saya tak tahu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena guna paypal .. buka je la akaun paypal .. ianya percuma

      Padam
  3. Ok saya pun nak grab peluang ni jugak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus tu ... :) cubalah, mana tahu ada rezeki menerusi kerja translator

      Padam
  4. kat mana nak buat pembayaran ye? takde info lanjut utk pembayaran pun.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tanya pada pengendali kerjatranslator tu.
      Ada no whatsapp diberikan dalam laman trsebut.

      Jika tak jumpa - WhatsApp*: +6010 209 8444 (Isnin - Jumaat, 9am-5pm)

      Padam
    2. Ada .. klik pada DAFTAR SEKARANG .. kaler kuning tu.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …