Sempena meraikan sokongan rakan-rakan follower blog ini sehingga berjaya mencapai lebih 15 juta pageviews (hits), saya sukacita akan mengadakan satu random giveaway wang tunai berjumlah RM100. Giveaway RM100 ini khas untuk semua pengikut (follower) blog ini sejak ia dijenamakan semula pada tahun 2010.

Kejayaan mencapai 15 juta pageviews bukanlah perkara yang mudah tanpa sokongan daripada pengikut dan pembaca setia blog ini. Apatah lagi, saya bukan seorang blogger yang popular, atau top blogger cuma sekadar seorang  blogger sepenuh masa, house husband yang menjadikan blog sebagai sumber income setiap bulan.

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Saya akan memilih sebanyak 5 follower bertuah menerusi Random.org untuk menerima wang tunai RM20 setiap seorang. Bagi melayakkan menyertai random giveaway ini, berikut adalah syarat yang perlu dipatuhi:
  • Wajib menjadi follower blog ini menerusi Google Plus. Jadi, anda perlu login ke akaun Google/Gmail untuk menyertai giveaway ini, dan klik butang-butang dibawah ini. Pastikan butang ini berwarna biru.


  • Letakkan banner di bawah ini di dalam satu entri/post baru dengan tajuk - "Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM". Tuliskan dalam beberapa perkataan mengapa dan sebab anda follow blog ini. Tulislah dengan ayat sendiri secara ikhlas dan benar.
HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
  • Jika semua syarat di atas dipenuhi, tinggalkan URL post tersebut menerusi ruangan komen di bawah post ini.

Saya akan menyemak semua post peserta dan melihat samada anda merupakan follower blog ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 November 2015.

Saya akan senaraikan blog peserta random giveaway ini menerusi satu post dan memberikan nombor untuk pemilihan 5 pemenang menggunakan Random.org.

Semoga berjaya.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

60 Komen

Okeh join! hehe

http://www.hazwanhairy.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html

Reply

Fida join yer..
http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

PC join ye HH..
http://perducinta.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

KG join ya HH

http://www.kakgojes.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

salam Sabtu... allhamdulillah saya join :)
http://www.sheilainspire.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

wawa join..")

http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

tetiba jer join ni... semoga saya berjaya hehehe http://duniamelekitku.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Join yerrr ...

http://jombercontest.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Salam Bro HH..Join Sini http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Ubai join Giveaway ni.. ^^

http://www.kataubaid.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Assalamualaikum.. Cikla join..

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

inshaallah mantap sekali sifu HH

Reply

saya join juga ya. moga-moga ada rezeki kat sini :)

http://rim-yeanna.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

http://www.maisarahsidi.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

join :)


http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

join :)

http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Asalam Sifu HH..Etuza datang lapor diri ya..
http://madey09.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html

Reply

Assalamualaikum...MYiDEAKiNi join juga yer...

http://www.myideakini.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

Join.... :)

http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

saya join =)

http://iamaproudmama.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Wah dah ramai yang menyertai Giveaway ini, semoga anda berjaya nanti buat semua peserta.

Reply

Saya join...

http://www.mariafirdz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Datang support..
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Sy sertai ye (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

Weeee sambil buat artwork sambil join GA ^^
http://www.dayangdeno.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Tahniah kepada tuan HH sebab berjaya angka keramat 15 juta..Semoga terus berjaya dalam dunia blogging :-) Saya tak dapat join giveaway ni atas sebab-sebab tertentu..terima kasih atas tunjuk ajar selama ini :-) Blog ini akan sentiasa menjadi penaik semangat untuk saya terus berblog :-)

Reply

ana join ya
http://adna2029.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

saya join eh HH

http://saintiskuno.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

saya, baruu nak follow, tp button follow takde pun =.="

sy follo G+ jerr, boleh ke.huhu

Reply

salam .. nad join jugak :)

http://www.misznadea.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

assalamualaikum... fizah join..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Assalammualaikum..CP join

http://www.hasrulhassan.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

Assalam, Eina join juga :)

http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

saya join.

http://www.budakpening.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Join jgk...
izatie91.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

om join,

http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Abam HH..Dah join dah..isi masa lapang..

http://informations-the.blogspot.com/2015/11/edisi-giveaway-random-giveaway-rm100.html

Reply

As salam..

AM join ya..

http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

http://akmahika.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

salam HH arzmoha join

http://www.arzmoha.com/2015/11/random-giveaway-rm-100-follower.html

Reply

CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Cik Siti join http://www.ciksiti.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

JOIN JUGAK..

http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

shad join,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.htm

Reply

Dah siap tulis artikel tentang Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM. Moga diterima penyertaan......
http://topseofriendly.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Terima kasih....

Reply

Khaty join

http://www.khatyaiman.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

saya join :D

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

join join join :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

http://tengkubutang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html?m=1

Reply

Dah join.

http://penselduabee.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html?m=1

Sy join sama..

Reply

http://anumkhairil.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Saya Join

Reply

http://sayaberdiri.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

salam, tuan!

hari terakhir. ugh.. segan nak tulis sebab.. macam weirdo je rasa.. =___="

Reply

nk join last minit :)

http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Reply

cik en join

http://www.nurfuzie.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Reply

Asalam Sifu tahnia ya ramai blogger yang join...teruskan usaha murni bersedekah dalam blog juga amalan yang terbaik

Reply
New comments are not allowed.