Langkau ke kandungan utama

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Sempena meraikan sokongan rakan-rakan follower blog ini sehingga berjaya mencapai lebih 15 juta pageviews (hits), saya sukacita akan mengadakan satu random giveaway wang tunai berjumlah RM100. Giveaway RM100 ini khas untuk semua pengikut (follower) blog ini sejak ia dijenamakan semula pada tahun 2010.

Kejayaan mencapai 15 juta pageviews bukanlah perkara yang mudah tanpa sokongan daripada pengikut dan pembaca setia blog ini. Apatah lagi, saya bukan seorang blogger yang popular, atau top blogger cuma sekadar seorang  blogger sepenuh masa, house husband yang menjadikan blog sebagai sumber income setiap bulan.

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Saya akan memilih sebanyak 5 follower bertuah menerusi Random.org untuk menerima wang tunai RM20 setiap seorang. Bagi melayakkan menyertai random giveaway ini, berikut adalah syarat yang perlu dipatuhi:
  • Wajib menjadi follower blog ini menerusi Google Plus. Jadi, anda perlu login ke akaun Google/Gmail untuk menyertai giveaway ini, dan klik butang-butang dibawah ini. Pastikan butang ini berwarna biru.


  • Letakkan banner di bawah ini di dalam satu entri/post baru dengan tajuk - "Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM". Tuliskan dalam beberapa perkataan mengapa dan sebab anda follow blog ini. Tulislah dengan ayat sendiri secara ikhlas dan benar.
HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
  • Jika semua syarat di atas dipenuhi, tinggalkan URL post tersebut menerusi ruangan komen di bawah post ini.

Saya akan menyemak semua post peserta dan melihat samada anda merupakan follower blog ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 November 2015.

Saya akan senaraikan blog peserta random giveaway ini menerusi satu post dan memberikan nombor untuk pemilihan 5 pemenang menggunakan Random.org.

Semoga berjaya.



Komen Pembaca ...

  1. Okeh join! hehe

    http://www.hazwanhairy.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html

    BalasPadam
  2. Fida join yer..
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  3. PC join ye HH..
    http://perducinta.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  4. KG join ya HH

    http://www.kakgojes.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  5. salam Sabtu... allhamdulillah saya join :)
    http://www.sheilainspire.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  6. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  7. tetiba jer join ni... semoga saya berjaya hehehe http://duniamelekitku.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  8. http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  9. Join yerrr ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  10. Salam Bro HH..Join Sini http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  11. Ubai join Giveaway ni.. ^^

    http://www.kataubaid.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum.. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  13. inshaallah mantap sekali sifu HH

    BalasPadam
  14. saya join juga ya. moga-moga ada rezeki kat sini :)

    http://rim-yeanna.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  15. http://www.maisarahsidi.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  16. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  17. join :)


    http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  18. join :)

    http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  19. Asalam Sifu HH..Etuza datang lapor diri ya..
    http://madey09.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum...MYiDEAKiNi join juga yer...

    http://www.myideakini.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  21. Join.... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  22. http://khudrihalim.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  23. saya join =)

    http://iamaproudmama.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  24. Wah dah ramai yang menyertai Giveaway ini, semoga anda berjaya nanti buat semua peserta.

    BalasPadam
  25. Saya join...

    http://www.mariafirdz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  26. Datang support..
    http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  27. Sy sertai ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  28. Weeee sambil buat artwork sambil join GA ^^
    http://www.dayangdeno.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  29. Tahniah kepada tuan HH sebab berjaya angka keramat 15 juta..Semoga terus berjaya dalam dunia blogging :-) Saya tak dapat join giveaway ni atas sebab-sebab tertentu..terima kasih atas tunjuk ajar selama ini :-) Blog ini akan sentiasa menjadi penaik semangat untuk saya terus berblog :-)

    BalasPadam
  30. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  31. saya join eh HH

    http://saintiskuno.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  32. saya, baruu nak follow, tp button follow takde pun =.="

    sy follo G+ jerr, boleh ke.huhu

    BalasPadam
  33. salam .. nad join jugak :)

    http://www.misznadea.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  34. assalamualaikum... fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  35. Assalammualaikum..CP join

    http://www.hasrulhassan.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  36. Assalam, Eina join juga :)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  37. saya join.

    http://www.budakpening.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  38. Join jgk...
    izatie91.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  39. om join,

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  40. Abam HH..Dah join dah..isi masa lapang..

    http://informations-the.blogspot.com/2015/11/edisi-giveaway-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  41. As salam..

    AM join ya..

    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  42. http://akmahika.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  43. salam HH arzmoha join

    http://www.arzmoha.com/2015/11/random-giveaway-rm-100-follower.html

    BalasPadam
  44. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  45. Cik Siti join http://www.ciksiti.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  46. JOIN JUGAK..

    http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  47. shad join,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.htm

    BalasPadam
  48. Dah siap tulis artikel tentang Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM. Moga diterima penyertaan......
    http://topseofriendly.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    Terima kasih....

    BalasPadam
  49. Khaty join

    http://www.khatyaiman.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  50. saya join :D

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  51. join join join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  52. http://tengkubutang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html?m=1

    BalasPadam
  53. Dah join.

    http://penselduabee.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  54. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html?m=1

    Sy join sama..

    BalasPadam
  55. http://anumkhairil.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    Saya Join

    BalasPadam
  56. http://sayaberdiri.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    salam, tuan!

    hari terakhir. ugh.. segan nak tulis sebab.. macam weirdo je rasa.. =___="

    BalasPadam
  57. nk join last minit :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  58. cik en join

    http://www.nurfuzie.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  59. Asalam Sifu tahnia ya ramai blogger yang join...teruskan usaha murni bersedekah dalam blog juga amalan yang terbaik

    BalasPadam