28 November 2015

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Sempena meraikan sokongan rakan-rakan follower blog ini sehingga berjaya mencapai lebih 15 juta pageviews (hits), saya sukacita akan mengadakan satu random giveaway wang tunai berjumlah RM100. Giveaway RM100 ini khas untuk semua pengikut (follower) blog ini sejak ia dijenamakan semula pada tahun 2010.

Kejayaan mencapai 15 juta pageviews bukanlah perkara yang mudah tanpa sokongan daripada pengikut dan pembaca setia blog ini. Apatah lagi, saya bukan seorang blogger yang popular, atau top blogger cuma sekadar seorang  blogger sepenuh masa, house husband yang menjadikan blog sebagai sumber income setiap bulan.

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower

Saya akan memilih sebanyak 5 follower bertuah menerusi Random.org untuk menerima wang tunai RM20 setiap seorang. Bagi melayakkan menyertai random giveaway ini, berikut adalah syarat yang perlu dipatuhi:
  • Wajib menjadi follower blog ini menerusi Google Plus. Jadi, anda perlu login ke akaun Google/Gmail untuk menyertai giveaway ini, dan klik butang-butang dibawah ini. Pastikan butang ini berwarna biru.


  • Letakkan banner di bawah ini di dalam satu entri/post baru dengan tajuk - "Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM". Tuliskan dalam beberapa perkataan mengapa dan sebab anda follow blog ini. Tulislah dengan ayat sendiri secara ikhlas dan benar.
HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
  • Jika semua syarat di atas dipenuhi, tinggalkan URL post tersebut menerusi ruangan komen di bawah post ini.

Saya akan menyemak semua post peserta dan melihat samada anda merupakan follower blog ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 November 2015.

Saya akan senaraikan blog peserta random giveaway ini menerusi satu post dan memberikan nombor untuk pemilihan 5 pemenang menggunakan Random.org.

Semoga berjaya.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

60 Komen

Okeh join! hehe

http://www.hazwanhairy.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html

Fida join yer..
http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

PC join ye HH..
http://perducinta.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

KG join ya HH

http://www.kakgojes.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

salam Sabtu... allhamdulillah saya join :)
http://www.sheilainspire.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

wawa join..")

http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

tetiba jer join ni... semoga saya berjaya hehehe http://duniamelekitku.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Join yerrr ...

http://jombercontest.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Salam Bro HH..Join Sini http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Ubai join Giveaway ni.. ^^

http://www.kataubaid.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Assalamualaikum.. Cikla join..

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

inshaallah mantap sekali sifu HH

saya join juga ya. moga-moga ada rezeki kat sini :)

http://rim-yeanna.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

http://www.maisarahsidi.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

join :)


http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

join :)

http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Asalam Sifu HH..Etuza datang lapor diri ya..
http://madey09.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-folower.html

Assalamualaikum...MYiDEAKiNi join juga yer...

http://www.myideakini.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Join.... :)

http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

saya join =)

http://iamaproudmama.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Wah dah ramai yang menyertai Giveaway ini, semoga anda berjaya nanti buat semua peserta.

Saya join...

http://www.mariafirdz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Datang support..
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Sy sertai ye (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Weeee sambil buat artwork sambil join GA ^^
http://www.dayangdeno.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Tahniah kepada tuan HH sebab berjaya angka keramat 15 juta..Semoga terus berjaya dalam dunia blogging :-) Saya tak dapat join giveaway ni atas sebab-sebab tertentu..terima kasih atas tunjuk ajar selama ini :-) Blog ini akan sentiasa menjadi penaik semangat untuk saya terus berblog :-)

ana join ya
http://adna2029.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

saya join eh HH

http://saintiskuno.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

saya, baruu nak follow, tp button follow takde pun =.="

sy follo G+ jerr, boleh ke.huhu

salam .. nad join jugak :)

http://www.misznadea.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

assalamualaikum... fizah join..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Assalammualaikum..CP join

http://www.hasrulhassan.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Assalam, Eina join juga :)

http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

saya join.

http://www.budakpening.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Join jgk...
izatie91.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

om join,

http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Abam HH..Dah join dah..isi masa lapang..

http://informations-the.blogspot.com/2015/11/edisi-giveaway-random-giveaway-rm100.html

As salam..

AM join ya..

http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

http://akmahika.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

salam HH arzmoha join

http://www.arzmoha.com/2015/11/random-giveaway-rm-100-follower.html

CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Cik Siti join http://www.ciksiti.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

JOIN JUGAK..

http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

shad join,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.htm

Dah siap tulis artikel tentang Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM. Moga diterima penyertaan......
http://topseofriendly.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Terima kasih....

Khaty join

http://www.khatyaiman.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

saya join :D

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

join join join :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

http://tengkubutang.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html?m=1

Dah join.

http://penselduabee.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html?m=1

Sy join sama..

http://anumkhairil.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Saya Join

http://sayaberdiri.blogspot.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

salam, tuan!

hari terakhir. ugh.. segan nak tulis sebab.. macam weirdo je rasa.. =___="

nk join last minit :)

http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

cik en join

http://www.nurfuzie.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Asalam Sifu tahnia ya ramai blogger yang join...teruskan usaha murni bersedekah dalam blog juga amalan yang terbaik

Ulasan baru tidak dibenarkan.