Teks Ucapan Penuh Bajet 2016 Bahagian II. Berikut adalah teks ucapan penuh #Bajet2016 bahagian kedua yang telah dibentangkan oleh Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak pada 28 Oktober 2015. Bahagian pertama Bajet 2016 boleh anda baca dan muat turun (grafik) di pautan berikut - Teks Ucapan Bajet 2016 Bahagian Satu

Apakah intipati penting dalam Bajet 2016 yang dihuraikan dalam 1 jam 45 minit ini? Adakah bajet kali ini akan memberikan kesan positif atas kesejahteraan rakyat Malaysia sepenuhnya? Apakah impak yang akan saya dan anda terima dengan pembentangan bajet kali ini?

Teks Ucapan Penuh Bajet 2016 Bahagian II (Akhir)

Mungkin ada banyak perkara positif dan baik ada di dalam Bajet 2016, apapun perlu teliti isi kandungan teks ucapan Bajet 2016 supaya lebih pencerahan.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.