Langkau ke kandungan utama

Novel Online Hello Mr Perfect

Dah baca novel terlaris karya Waniey Zakaria - Hello Mr Perfect? Jika belum, anda boleh baca secara online novel Hello Mr Perfect ini dari bab 1 hingga bab 23. Novel Hello Mr Prefect kini telah diadaptasi ke drama menerusi slot Akasia TV3. Ia telah ditayangkan sejak 30 September 2015 dan telah menarik minat ramai untuk menontonnya.

Drama Hello Mr Perfect juga telah memberikan tempias populariti kepada pelakon baru yang cantik, iaitu Nur Ruhainies Farehah, adik kepada pelakon Nur Risteena. Ada beberapa blog yang menyifatkan wajah heroin drama Hello Mr Perfect ini seakan seiras dengan pelakon jelita Nora Danish.

Gambar Nur Ruhainies Farehah - Pelakon Utama Drama Hello Mr. Perfect

Bagi saya, wajah Nur Ruhainies Farehah lebih seiras dengan wajah seorang blogger yang juga popular di dalam dunia blog Malaysia iaitu Lyssa Faizureen. Jika tak percaya, anda boleh bandingkan sendiri nanti bila jenguk blog si Lyssa ini. Malah, sejak drama itu menjadi popular, ramai follower blog Lyssa yang menyangka bahawa blogger tersebut yang berlakon di dalam drama Hello Mr. Perfect; al maklumlah sekarang ni memang ramai blogger cantik menjadi pelakon seperti Hanis Zalikha, Lynda Roslan, Mira Filzah, dan ramai lagi.

Novel Online Hello Mr Perfect

Ok ..

Anda tentu nak baca novel Hello Mr. Perfect ini. Bab 1 - 5 anda boleh baca terus menerusi blog ini, dan selebihnya saya sediakan pautan untuk anda baca menerusi blog penulis karya popular ini.

Bab 1 - Hello Mr. Perfect

Bab 2 - Hello Mr. Perfect

Bab 3 - Hello Mr. Perfect

Bab 4 - Hello Mr. Perfect

Bab 5 - Hello Mr. Perfect


Bab seterusnya ...
Selamat membaca ...

Jangan lupa untuk vote entri saya mengenai Contest Review Lynk.my 2015



Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…