Komisen kesebelas Klikjer.com. Alhamdulillah, awal Oktober 2015 saya telah terima komisen buat kali kesebelas daripada program affiliate Klikjer.com. Program affiliate Klikjer.com adalah merupakan antara sumber income blog yang boleh blogger Malaysia cuba untuk buat duit online, sebagai pendapatan sampingan atau tambahan.

Saya yang memang house husband sepenuh masa ini, memang jadikan program affiliate percuma seperti Klikjer.com ini sebagai salah satu sumber income online sejak beberapa tahun ini.

Komisen Kesebelas Klikjer.com

Komisen kesebelas daripada Klikjer.com kali ini tidaklah banyak mana. Alhamdulillah, saya telah terima komisen sebanyak RM18.90. Mungkin saya telah mengabaikan beberapa teknik yang telah diajarkan oleh rakan blogger saya Mohd Fairiz dalam Rahsia Buat Duit Klikjer.com.

Komisen Kesebelas Klikjer.com
Lagipun, sudah semakin ramai rakan blogger termasuklah rakan-rakan Facebook saya yang dah gunakan teknik buat duit online ini, untuk mempromosikan produk affiliate Klikjer.com.

Apapun, saya tetap percaya pada ketentuan Allah S.W.T mengenai rezekiNYA. Selagi kita berusaha dengan cara yang betul, berhemah, dan teknik terbaik, in Sha Allah ... mungkin esok lusa, bulan depan ... tahun depan akan ada rezeki yang lebih baik dari program affiliate.Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.