Langkau ke kandungan utama

Komisen 20 dan 21 Ashadee

Alhamdulillah. Sejak produk Nichify dikeluarkan secara eksklusif oleh pihak Ashadee / Kreydle; income menerusi affilliate Ashadee semakin baik. Produk Nichify merupakan antara produk terbaik yang pernah dikeluarkan untuk rakyat Malaysa menjana income USD secara online.

Sistem Nichify begitu menyakinkan sehingga ramai yang telah mendapatkan sistem ini termasuklah diri saya sendiri untuk bina sebuah kedai online dan menggunakan affiliate id Amazon untuk jana income USD. Paling menarik, untuk membina sebuah kedai online yang siap dengan produk-produk tersedia dari Amazon hanya mengambil masa 5 minit sahaja, tanpa pengetahuan teknikal yang tinggi.

Komisen 20 dan 21 Ashadee

Menerusi Nichify, saya telah menerima komisen ke 20 dan ke 21 berjumlah RM293.00, iaitu income online menerusi Ashadee untuk bulan Oktober 2015. Tak adalah banyak mana macam sesetengah IM (Internet Marketer) yang berjaya buat duit sehingga puluh ribu. Saya cuma gunakan promosi cara 'tradisional' yang saya suka iaitu menerusi penulisan artikel di blog ... hoho
Komisen 20 dan 21 Ashadee Produk Nichify
Walaupun tidak menjana income 4 angka menerusi affiliate Ashadee, tetapi syukur ... rezeki yang tidak seberapa ini membolehkan saya melakukan perkara-perkara yang saya suka dan boleh memberikan manfaat jangka panjang untuk diri dan keluarga saya.

Mungkin ada yang mahu tengok saya paparkan income 4 angka .... huhu tapi agak mustahillah sebab dalam setiap perkongsian itu ada had dan batasnya. Cuma saya nak beritahu, memang boleh buat duit secara online, hanya bekerja dari rumah. Saya berikan bukti supaya anda nampak dengan jelas bahawa saya hanya ingin bersikap jujur dengan income online yang saya terima.

Seriuskah Anda Mahu Jana Income Online?

Jika anda mahu serius jana income online, apatah lagi menerusi program affiliate, apakata anda lihat sistem Nichify yang telah disediakan oleh Ashadee. Sistem ini hanya dijual untuk masa terhad sahaja - khas untuk mereka yang beriltizam untuk jana income online USD menerusi affiliate Amazon - sebuah kedai online terbesar di dunia!

Boleh lihat video penerangan yang disediakan secara percuma - klik pautan berikut: http://bit.do/kedaionlineusd5minit

Daftar affiliate Amazon adalah percuma, jadi secara amnya; anda hanya perlukan modal untuk sebuah sistem terbaik menjana income USD - iaitu Nichify. Dan anda boleh jana income secara automatik setiap hari, setiap minggu dan ia berterusan sehingga .... sampai bila-bila ...
Kedai Online Jana Income USD menerusi Nichify
Sistem Nichify hanya perlu bayar sekali seumur hidup. Anda akan dapat perkara-perkara ini:

  1. Sistem kedai online beroperasi 24 jam automatik.
  2. Tidak perlu simpan barang atau stok.
  3. Tidak perlu uruskan penghantaran barang atau produk.
  4. Gambar produk adalah berkualiti tinggi dari store Amazon.
  5. Tidak perlu tahu mengenai butiran pembayaran pembeli produk.
  6. Hanya daftar sistem Nichify sekali seumur hidup.
  7. Pendaftaran affiliate Ashadee dan Amazon percuma.
  8. Panduan menguruskan sistem Nichify percuma.
  9. Ada sistem SEO khas dan terbaik disediakan dalam Nichify secara percuma.
  10. Produk-produk kedai online adalah dari Amazon yang dijamin terbaik, berkualiti.
  11. Anda boleh dapat komisen Amazon dalam USD sehingga 10% dan ada bonus komisen untuk volume.
  12. Boleh tulis blog.
  13. Ada autoresponder percuma diberikan. Tidak perlu ada sistem berasingan.
  14. Domain name percuma.
  15. Hosting termasuk dalam pakej Nichify bayar sekali sahaja seumur hidup.

Uhh banyak lagilah kelebihan.

Tawaran Nichify menerusi pautan biasa telahpun tamat pada 9 November 2015. Tetapi, atas ehsan kerana ramai yang masih lagi menunjukkan minat kepada sistem ini, anda boleh mendapatkannya menerusi order form di bawah ini untuk tempoh masa terhad sahaja, iaitu sebelum 30 November 2015.

  1. Pakej LITE Nichify - http://bit.do/nichifylite (untuk newbie) 
  2. Pakej STANDARD Nichify - http://bit.do/nichifystandard (untuk usahawan online)
  3. Pakej PRO Nichify - http://bit.do/nichifyPRO (untuk usahawan online berfikiran jauh dan mahu jana income USD berterusan) 
Akses pautan di atas hanya sah sehingga 30 November 2015 sahaja!

Mahu merasa income dalam USD? Daftar sekarang dan mulakan bisnes online anda secara international.



advertisement


Komen Pembaca ...

  1. InsyaAllah ..kawan pun nak mencuba cadangan tuan. Kawan sedang memahami ilmu tuan satu persatu dulu. InsyaAllah.Walaupun blogger partime ,hendak juga mempunya side income dalam internet spt ini. :)

    BalasPadam
  2. Boleh tahan dan berbaloi juga komisen ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …