Komisen 20 dan 21 Ashadee

Alhamdulillah. Sejak produk Nichify dikeluarkan secara eksklusif oleh pihak Ashadee / Kreydle; income menerusi affilliate Ashadee semakin baik. Produk Nichify merupakan antara produk terbaik yang pernah dikeluarkan untuk rakyat Malaysa menjana income USD secara online.

Sistem Nichify begitu menyakinkan sehingga ramai yang telah mendapatkan sistem ini termasuklah diri saya sendiri untuk bina sebuah kedai online dan menggunakan affiliate id Amazon untuk jana income USD. Paling menarik, untuk membina sebuah kedai online yang siap dengan produk-produk tersedia dari Amazon hanya mengambil masa 5 minit sahaja, tanpa pengetahuan teknikal yang tinggi.

Komisen 20 dan 21 Ashadee

Menerusi Nichify, saya telah menerima komisen ke 20 dan ke 21 berjumlah RM293.00, iaitu income online menerusi Ashadee untuk bulan Oktober 2015. Tak adalah banyak mana macam sesetengah IM (Internet Marketer) yang berjaya buat duit sehingga puluh ribu. Saya cuma gunakan promosi cara 'tradisional' yang saya suka iaitu menerusi penulisan artikel di blog ... hoho
Komisen 20 dan 21 Ashadee Produk Nichify
Walaupun tidak menjana income 4 angka menerusi affiliate Ashadee, tetapi syukur ... rezeki yang tidak seberapa ini membolehkan saya melakukan perkara-perkara yang saya suka dan boleh memberikan manfaat jangka panjang untuk diri dan keluarga saya.

Mungkin ada yang mahu tengok saya paparkan income 4 angka .... huhu tapi agak mustahillah sebab dalam setiap perkongsian itu ada had dan batasnya. Cuma saya nak beritahu, memang boleh buat duit secara online, hanya bekerja dari rumah. Saya berikan bukti supaya anda nampak dengan jelas bahawa saya hanya ingin bersikap jujur dengan income online yang saya terima.

Seriuskah Anda Mahu Jana Income Online?

Jika anda mahu serius jana income online, apatah lagi menerusi program affiliate, apakata anda lihat sistem Nichify yang telah disediakan oleh Ashadee. Sistem ini hanya dijual untuk masa terhad sahaja - khas untuk mereka yang beriltizam untuk jana income online USD menerusi affiliate Amazon - sebuah kedai online terbesar di dunia!

Boleh lihat video penerangan yang disediakan secara percuma - klik pautan berikut: http://bit.do/kedaionlineusd5minit

Daftar affiliate Amazon adalah percuma, jadi secara amnya; anda hanya perlukan modal untuk sebuah sistem terbaik menjana income USD - iaitu Nichify. Dan anda boleh jana income secara automatik setiap hari, setiap minggu dan ia berterusan sehingga .... sampai bila-bila ...
Kedai Online Jana Income USD menerusi Nichify
Sistem Nichify hanya perlu bayar sekali seumur hidup. Anda akan dapat perkara-perkara ini:

  1. Sistem kedai online beroperasi 24 jam automatik.
  2. Tidak perlu simpan barang atau stok.
  3. Tidak perlu uruskan penghantaran barang atau produk.
  4. Gambar produk adalah berkualiti tinggi dari store Amazon.
  5. Tidak perlu tahu mengenai butiran pembayaran pembeli produk.
  6. Hanya daftar sistem Nichify sekali seumur hidup.
  7. Pendaftaran affiliate Ashadee dan Amazon percuma.
  8. Panduan menguruskan sistem Nichify percuma.
  9. Ada sistem SEO khas dan terbaik disediakan dalam Nichify secara percuma.
  10. Produk-produk kedai online adalah dari Amazon yang dijamin terbaik, berkualiti.
  11. Anda boleh dapat komisen Amazon dalam USD sehingga 10% dan ada bonus komisen untuk volume.
  12. Boleh tulis blog.
  13. Ada autoresponder percuma diberikan. Tidak perlu ada sistem berasingan.
  14. Domain name percuma.
  15. Hosting termasuk dalam pakej Nichify bayar sekali sahaja seumur hidup.

Uhh banyak lagilah kelebihan.

Tawaran Nichify menerusi pautan biasa telahpun tamat pada 9 November 2015. Tetapi, atas ehsan kerana ramai yang masih lagi menunjukkan minat kepada sistem ini, anda boleh mendapatkannya menerusi order form di bawah ini untuk tempoh masa terhad sahaja, iaitu sebelum 30 November 2015.

  1. Pakej LITE Nichify - http://bit.do/nichifylite (untuk newbie) 
  2. Pakej STANDARD Nichify - http://bit.do/nichifystandard (untuk usahawan online)
  3. Pakej PRO Nichify - http://bit.do/nichifyPRO (untuk usahawan online berfikiran jauh dan mahu jana income USD berterusan) 
Akses pautan di atas hanya sah sehingga 30 November 2015 sahaja!

Mahu merasa income dalam USD? Daftar sekarang dan mulakan bisnes online anda secara international.



5 comments.. read them below or add one

PuteraOhtraBulan PuteraOhtraBulan October 29, 2015
InsyaAllah ..kawan pun nak mencuba cadangan tuan. Kawan sedang memahami ilmu tuan satu persatu dulu. InsyaAllah.Walaupun blogger partime ,hendak juga mempunya side income dalam internet spt ini. :)
Rossa Calla Rossa Calla October 29, 2015
Boleh tahan dan berbaloi juga komisen ni

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.