Langkau ke kandungan utama

Kedai Online Siap 5 Minit Lengkap SEO

Alhamdulillah. Saya dah berjaya siapkan sebuah kedai online sendiri dalam masa 5 minit sahaja. Menerusi pakej pro Nichify, saya telah sediakan sebuah kedai menjual telefon pintar menggunakan affiliate id Amazon saya. Serius sangat mudah.

Hanya dengan affiliate id, sistem Nichify akan 'tarik' semua info, berkaitan nama produk, info rigkas mengenai produk, spesifikasi produk, review berkaitan produk termasuklah harga yang dijual di Amazon, dalam USD! Dan saya tidak perlu melakukan apapun. Kalau ikut secara biasa, tentu nak kena tulis berkaitan produk, nak cari spesfikasi produk, nak bandingkan harga dan segala macam benda yang tentunya ambil masa lama, mungkin selama beberapa hari memandangkan saya bukannya orang celik gajet.

Kedai Online Siap 5 Minit Lengkap SEO

Menerusi Nichify, saya berjaya letakkan lebih 10 produk berkaitan telefon pintar yang dijual di Amazon, di kedai online saya. Ini termasuklah produk hot seperti iPhone, Samsung Galaxy dan beberapa lagi jenama telefon pintar yang laris di pasaran antarabangsa.

Mungkin ada yang tidak tahu, Amazon merupakan laman web perniagaan terbesar di dunia. Bermula dengan menjual buku secara online, kini Amazon memasarkan berjuta-juta produk dalam pelbagai niche. Jika anda tidak berminat untuk buka kedai online berkaitan gajet seperti smartphone, boleh buka kedai online untuk produk kecantikan dan kesihatan, malah anda boleh menjual produk aksesori kereta, peralatan pejabat dan sebagainya.

Untuk menjadi affiliate Amazon tidak sukar. Anda hanya perlukan sebuah laman web atau blog untuk membolehkan anda daftar sebagai affiliate dengan percuma! Dan proses pendaftaran tidak sampai pun lima minit. Oh ya, anda memerlukan talian telefon yang sah untuk mengesahkan pendaftaran affiliate Amazon ini sebagai langkah keselamatan.

Untuk daftar percuma sebagai affiliate Amazon, anda boleh klik pautan berikut - https://affiliate-program.amazon.com/

Bina Kedai Online Lengkap SEO

Saya membina kedai online saya Amazing Smartphone Deals hanya dalam masa 5 minit, dan saya tidak perlu fikirkan mengenai teknik SEO sebab sudah ada cara mudah untuk melakukannya menerusi Nichify, cuba lihat paparan di bawah ini.
Saya hanya perlu lengkapkan SEO Scoring yang disediakan untuk 'store' produk saya bagi membolehkan ia berada di enjin carian. Hanya ikuti panduan yang diberikan dan dapatkan score lebih daripada 80% supaya kedai online saya berkaitan produk diindeks di enjin carian Google.

Saya pernah tunjukkan sebelum ini bagaimana saya bina page panduan untuk blogger menerusi Nichify dan berjaya berada di top enjin carian. Malah, entri menerusi Nichify itu masih lagi top rank #1 di Google, walaupun saya sudah padamkan page tersebut di Nichify ... huhuhu .. amacam?
Nampak tak kelebihan Nichify ini?

Ianya bukan sekadar untuk bolehkan anda bina sebuah kedai online sendiri yang siap dalam masa 5 minit, tetapi juga anda boleh tulis entri blog dan tempatkan ia nombor satu di rank Google.

Kedai online menerusi Nichify anda bukan sahaja mesra SEO, malah ia dilengkapi dengan shopping-cart sendiri, autoresponder sendiri untuk pemasaran email, boleh buat landing page, boleh sediakan ruangan untuk download produk ebook dan macam-macam lagi. Semuanya hanya dari satu sistem yang anda bayar SEKALI sahaja seumur hidup.

Testimoni Pengguna Nichify Terawal

Nichify hanya dibuka untuk 1000 orang yang pertama sahaja. Dan saya merupakan antara 1000 orang yang terawal dengan mendapatkan pakej ini dengan harga istimewa. Jika anda mahukan kedai online sendiri, atau blog yang power SEO, maka dapatkan pakej Nichify ini sebelum ianya ditutup. Lihat beberapa testimonial daripada rakan-rakan yang telah mendapatkan pakej Nichify ini. Serius tak rugi!!
Testimonial Sistem Nichify


Semoga berjaya.


Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…