Langkau ke kandungan utama

Muat Turun Reads Solution dan Menang Huawei P8

Muat turun aplikasi Reads Solution dari Google play; anda mungkin menjadi pemenang kepada sebuah telefon pintar Huawei P8. Satu kontest untuk semua, siapa sahaja boleh menang dengan syarat anda muat turun aplikasi Reads Solution di telefon pintar anda. Malah, selesai sahaja anda muat turun aplikasi percuma ini, anda akan terus menerima ganjaran yang ada disediakan!

Aha, menarik bukan? Download percuma, dan anda terima hadiah ganjaran. Tak banyak aplikasi percuma seperti ini yang ada di Google play. Namun, sebelum itu, anda patut tahu apakah aplikasi Reads Solution. Takkan download tanpa tahu fungsi, kegunaan dan kelebihannya, ye tak?

Muat Turun Reads Solution dan Berpeluang Menang Huawei P8

Aplikasi Reads Solution

Ganjaran Berbentuk Points Untuk Anda

Aplikasi Reads Solution ialah sebuah aplikasi yang memberikan ganjaran setiap hari kepada anda, tanpa perlu membeli apa-apa! Ia merupakan satu aplikasi medium pengiklanan untuk peranti mudah alih dimana ia menggunakan telefon anda sebagai medium menyampaikan iklan setiap kali anda selesai menerima panggilan telefon atau SMS.

Dan satu lagi perkara yang menarik ialah, anda akan diberikan points tertentu jika memberi respon kepada iklan-iklan yang diberikan. Lebih banyak panggilan telefon dan SMS yang anda terima, lebih banyak iklan yang keluar, maka akan lebih banyak points yang bakal anda kumpul.

Points ini pula anda boleh redeem untuk mendapatkan pelbagai tawaran lain yang lebih menarik.

Tawaran Istimewa Bulan September

Menang Huawei P8 Menerusi Aplikasi Reads Solution
Untuk bulan September ini, anda bakal berpeluang untuk menang sebuah telefon pintar Huawei P8 menerusi Invite Friends Contest 2.0. Anda hanya dikehendaki untuk menjemput rakan-rakan anda muat turun aplikasi yang sama. Semakin ramai yang muat turun aplikasi Reads Solution hasil jemputan dari anda, maka makin besarlah peluang untuk menang telefon Huawei P8 yang disediakan. Bukan itu sahaja, setiap muat turun yang terhasil itu, setelah disahkan akan memberikan anda nilai points sebanyak 400.

Reads Solution juga memberikan tawaran untuk redeem top-up Maxis bernilai RM5 dengan hanya 2000 points, berbanding sebelumnya sebayak 5000 points. Ini bermakna, jika 4 rakan anda muat turun aplikasi ini menerusi jemputan yang anda buat, anda sudah boleh redeem top up Maxis yang bernilai RM5.
Menang Huawei P8 Menerusi Aplikasi Reads Solution
Jadi, apa tunggu lagi, muat turun aplikasi percuma ini sekarang, dan jadilah orang yang bertuah untuk menang sebuah telefon pintar Huawei P8, disamping menerima ganjaran dalam bentuk points yang banyak setiap kali anda menerima SMS dan panggilan telefon.

Laman rasmi: www.reads.com.my
Facebook: www.facebook.com/readssolution
Google play: Reads Solution



Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…