HASRULHASSAN.COM


LIKE Tanda Sokongan

Sertai Group Ini

Join Kedai Online Shopping Murah

Thursday, September 3, 2015

Jadual Terkini Tren Intercity KTMJadual baru dan terkini perkhidmatan KTM Intercity 2015. Alhamdulillah, perkhidmatan KTM semenanjung Malaysia sudah pulih selepas banjir besar melanda di negeri pantai Timur, yang memperlihatkan daerah Gua Musang di Kelantan alami kemusnahan teruk akibat banjir. Dan Gua Musang merupakan antara daerah di Kelantan yang masih menggunakan perkhidmatan KTM untuk perjalanan seharian.

Dengan perkembangan terkini ini, pihak KTM telah mengeluarkan jadual terkini perjalanan tren intercity yang melibatkan juga perkhidmatan shuttle KTM antara Tumpat-Krai, Kemubu-Krai, JB Sentral-Gemas. Pihak KTM juga memperkenalkan tren ekspress baru intercity iaitu Ekspress Peninsular dari JB Sentral ke Hatyai dan sebaliknya.
Jadual Terkini Tren Intercity KTM

Tren Ekspress Antarabangsa juga diperkenalkan dengan jadual baru dari Bangkok ke Butterworth, selain tren Rakyat (Ekspress Rakyat) dari JB Sentral ke Butterworth.

Jadual Terkini Tren Intercity KTM

Jadual Terkini Tren Intercity KTM
Jadual Terkini Tren Intercity KTM
Untuk info mengenai perjalanan ETS oleh KTM, anda boleh rujuk artikel ini - Jadual Terkini ETS KTM 2015

Saya difahamkan KTM akan menambah lagi perjalanan KTM intercity dan juga ETS KTM di akan datang berdasarkan kepada keperluan, in Sha Allah.Jadual Terkini Tren Intercity KTM
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

Blog Archive