30 Ogos 2015

Serikan Wajah Dengan Sabun Susuk Emas

Serikan wajah dengan Sabun Susuk Emas. Nyata, kandungan daripada sumber semulajadi memang hebat, itulah yang ada di dalam Sabun Susuk Emas yang telah saya gunakan selama 2 minggu. Alhamdulillah, saya sukakan sabun ini yang boleh menaikkan seri wajah. Jika anda merasakan wajah anda kusam dan kurang berseri, maka bolehlah mencuba Sabun Susuk Emas ini.

Serikan Wajah Dengan Sabun Susuk Emas

Serikan Wajah Sabun Susuk Emas
Sabun Susuk Emas diperbuat daripada kunyit (curcuma longa), cendana (santalum), minyak sayuran (vege oil), beras dan juga pati Rose. Kandungan utama iaitu kunyit dipercayai boleh membawa kesan positif kepada kulit pada wajah.

Antara kebaikan kunyit yang diketahui ialah:
 • Menyerikan kulit wajah secara semulajadi, berseri bak emas.
 • Menghilangkan jerawat dan menghilangkan kesan jerawat.
 • Menutup liang pori yang besar, menjadikan ia kecut seawal seminggu.
 • Menegangkan kulit wajah.
 • Melambatkan proses pertumbuhan roma/rambut pada muka.
 • Mensekatakan tona kulit wajah.
 • Memudarkan pigmentasi.
 • Menjadikan kulit wajah lebih lembut.
Tambahan lagi, bahan-bahan herba semulajadi ini seperti kunyit dan juga cendana mempunyai antiseptik dan agen anti-bakteria. Ia juga diketahui mempunyai kesan anti-inflammatory iaitu meredakan kesan bengkak.

Cara nak menggunakan seperti menggunakan sabun biasa yang lain. Anda hanya perlu mencampurkan sedikit air untuk membolehkan sabun ini mengeluarkan buih. Sapulah ia di bahagian wajah, atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah kekusaman seperti belakang tengkuk, leher, bawah ketiak atau celah-celah kaki. Biarkan buih itu selama 5-10 minit di bahagian tersebut.
Serikan Wajah Sabun Susuk Emas
Serikan Wajah Sabun Susuk Emas
Saya diberitahu, jika mahu kesan yang cepat, Sabun Susuk Emas ini bolehlah digunakan setiap kali mandi, paling kurang pun dalam 3 kali sehari. Jika anda bekerja di luar (outdoor), kesannya boleh dirasai seawal 7 hari, di mana kulit akan terasa lebih bersih, lebih lembut dan in Sha Allah, meninggalkan kesan berseri (glowing) pada wajah.

Testimonial Guna Sabun Susuk Emas

Saya yang menggunakannya secara acuh tak acuh pun merasai akan kelebihan sabun ini, apatah lagi mereka yang memang suka membersihkan wajah. Paling ketara ialah kesan yang diberikan pada belakang tengkuk saya yang selama ini kusam dan nampak seperti berjeragat. Keadaan bahagian belakang tengkuk saya lebih cerah daripada biasa, malah jika dirasa dengan jari-jemari, tidak lagi terasa akan jeragat yang sebelum ini membuatkan saya selalu mengenakan t-shirt berkolar untuk menutup bahagian 'cela' tersebut.
Serikan Wajah Sabun Susuk Emas
Ramai pengguna yang mencuba Sabun Susuk Emas yang telah meletakkan sabun ini sebagai sabun yang bagus untuk menyerikan kulit wajah. Kelebihan sabun ini yang membolehkan jerawat dan jeragat hilang serta membolehkan tona kulit wajah menjadi sekata menyebabkan wajah kelihatan lebih berseri dan bersinar-sinar (glowing).

Cuba lihat pada paparan di bawah ini.
Serikan Wajah Sabun Susuk Emas
Anda nampak tak? Ada bahagian yang berjerawat sudah kecut. Kulit wajah yang nampak berminyak sudahpun nampak lebih lembab.

Harga Sabun Susuk Emas

Bagaimana? Nak mencuba guna sabun ini tak? Harga Sabun Susuk Emas hanyalah RM29.90, 100 peratus buatan Malaysia, 50 gram dan dibungkus di dalam kotak kecil yang comel. Kesannya boleh dilihat seawal 7 hari.

Sabun Susuk Emas Percuma Untuk 30 Terawal

Ok. Saya ada satu tawaran istimewa, jika anda fikir nak mencuba terlebih dahulu, bolehlah dapatkan secara percuma Sabun Susuk Emas ini. Hanya untuk 30 orang terawal sahaja, dengan syarat:
 1. Wanita
 2. Ada masalah jerawat dan jeragat di muka, dan berminyak.
 3. Bersedia untuk berikan gambar testimoni
 4. Hanyar bayar kos poslaju - RM6
Berminat? Hubungi segera nombor talian di bawah ini:

Sabun Susuk Emas SMS atau WhatsApp : 019-2172510 / 012-3995719
FB - SabunSusukEmas

Serikan Wajah Sabun Susuk Emas
Best guna sabun ni, lepas guna akan rasa wajah rasa segar sebab ada bau-bauan herba. Kemudian, wajah rasa lebih lembab dan kulit wajah rasa lebih halus (tidak kasar). Bahagian yang kusam akan jadi semakin cerah, dan paling penting harganya yang cukup berbaloi dengan kebaikan yang diberikan.

Peluang Bisnes Dengan Modal Rendah, Keuntungan 100%

Buat mereka yang berminat untuk menjadi agen, boleh juga hubungi nombor di atas. Keuntungan akan diberikan 100% dengan modal serendah RM150. Bantuan pemasaran seperti flyers akan diberikan kepada mereka yang berminat untuk menjadi agen pemasaran.

Semoga bermanfaat.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.