Langkau ke kandungan utama

Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Pembayaran komisen affiliate ke 17 Ashadee. Komisen Ashadee masuk akaun bank lagi. Memang berbaloi sertai program affiliate ini, memang terbukti ia sebuah program percuma buat duit dengan blog. Jika anda seorang blogger baru, saya sangat sarankan anda mendaftar dan mempromosikan produk Ashadee.com ini di blog anda.

Ramai blogger Malaysia telah ikut jejak rakan-rakan blogger yang lain menyertai program affiliate ini. Program affiliate adalah salah satu daripada 4 cara buat duit online 2015 yang pernah saya sebutkan. Ia adalah program percuma, anda tidak perlu bayar sesen pun untuk buat duit online menerusi program affiliate. Jika ada program affiliate yang minta anda bayar, ia bukan program affiliate yang sebenar. :)

Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Alhamdulillah, saya telah terima komisen affiliate ke 17 dari Ashadee pada 4 Ogos 2015, dan penerimaan pindahan wang telah disahkan oleh Maybank pada 5 Ogos 2015. Setakat ini, jumlah komisen yang telah saya terima menerusi affiliate Ashadee.com sudah capai 4 angka, dan masih ... saya bercita-cita untuk capai impian menjadi top affiliate Ashadee pada tahun 2015.
Pembayaran Komisen Affiliate ke 17 Ashadee

Panduan Buat Duit Affiliate

Kepada rakan-rakan blogger yang masih belum ambil peluang untuk jana income blog menerusi program affiliate, saya sarankan anda fahami dulu mengenai program ini. Dan paling saya syorkan ialah anda muat turun dahulu panduan-panduan berikut supaya apabila anda sertai mana-mana program affiliate khususnya Ashadee.com ini, anda sudah tahu cara dan teknik yang betul untuk peroleh income pertama anda menerusi affiliate.
  1. Panduan Asas Affiliate - Sesuai untuk blogger baru yang nak tahu mengenai affiliate, dan cara untuk sertai program affiliate yang ada. Diberikan juga panduan asas untuk dapat income pertama menerusi affiliate.
  2. Pakar Affiliate - Sesuai yang dah sertai affiliate, tetapi masih gagal untuk jana income menerusinya.
  3. Bina Laman Web Affiliate Sendiri - Antara cara paling pantas dan berkesan untuk mempromosikan produk affiliate dalam satu laman web khas milik anda sendiri. Laman web yang telah tersedia dengan domain sendiri, serta beberapa fungsi tambahan untuk membolehkan memaksima income menerusi affiliate.
  4. Video Intensif Affiliate - Sesuai untuk mereka yang mahu menggandakan pendapatan online menerusi affiliate. Ia akan memberitahu anda bagaimana cara paling efektif untuk mempromosi produk affiliate dan menerima income daripada ribuan produk affiliate yang ada.
Ok. Menerusi blog post ini, saya dah tunjukkan income terkini saya yang diperoleh dari program affiliate Ashadee, dan saya juga telah berikan beberapa rujukan penting untuk berjaya di dalam program affiliate ini. Sekarang, ianya terpulang kepada anda untuk menimba ilmu mengenainya.

Anda boleh sahaja belajar secara percuma di blog saya, tetapi kena ingat.. masa tidak akan menunggu, selagi anda berlengah dan ambil masa untuk belajar mengenai sesuatu perkara - terutama bagaimana nak dapatkan income menerusi affiliate menggunakan blog, maka selagi itulah anda tidak akan dapat hasil tanpa tindakan yang pantas.

Semoga bermanfaat.





Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …