Langkau ke kandungan utama

Muat Turun Panduan Mendapatkan Jejaka Idaman

Panduan mendapatkan jejaka idaman. Wahhh, dah tak relevan dah istilah 'perigi mencari timba'. Zaman sekarang zaman untuk berani mencari yang terbaik. Kalau dok masih menunggu, mungkin sampai ke sudah perigi yang ada tak ditimba-timba .. hehehe... Almaklumlah, nisbah lelaki dengan wanita dah tak seimbang. Wanita kini lebih ramai daripada lelaki. Sanggupkah wanita nak pegang title Andartu sampai ke sudah?

Saya kasihan melihat wanita-wanita yang sukar mendapatkan pasangan. Paling pelik apabila ada wanita yang mempunyai pakej 99% idaman lelaki, masih tidak berupaya untuk mendirikan rumahtangga bahagia. Mana silapnya? Kenapa ada gadis cantik masih lagi tidak berkahwin? Mengapa wanita yang ada pendidikan yang bagus masih belum bersuami?

Panduan Mendapatkan Jejaka Idaman

Panduan Mendapatkan Jejaka Idaman
Saya fikir, wanita sekarang sudah hilang daya penarik untuk merangsang seorang lelaki mengambil dirinya untuk dijadikan isteri. Sebagai teman, mungkin ya, tetapi sebagai pasangan hidup; mungkin ada yang kurang di mata seorang lelaki.

Ketahui Cara Nak Memiliki Jejaka Idaman

Seandainya anda adalah wanita dan gadis yang mempunyai masalah untuk mendapatkan pasangan atau jejaka idaman, maka saya syorkan anda untuk mendapatkan panduan mendapatkan jejaka idaman dari Dr. H.M Tuah Iskandar. Beliau merungkai segala permasalahan yang saya sebutkan di atas tadi, dan paling menariknya ialah, Dr. H.M Tuah Iskandar memberikan segala tips dan rahsia untuk wanita mendapatkan pasangan hidup yang terbaik - bukan setakat menjadi suami, tetapi menjadi suami yang dapat memberikan kebahgiaan dunia dan akhirat.

Cantik Tetapi Tak Dapat Jodoh?

Saya berikan sedikit apa yang Dr. H.M Tuah Iskandar akan ceritakan di dalam panduan tersebut:
 • Betulkah ‘tidak cantik’ itu menghalang kita memiliki cinta idaman?
 • Apakah tembok-tembok yang memenjara minda kita para wanita sehingga tidak percaya bahawa terpikat dan memikat itu adalah hak semua yang hidup.
 • Adakah wanita tidak boleh mengubah nasib, dan hanya menerima takdir bulat-bulat dan redha tanpa mengerah keringat?
 • Usah berbohong kepada diri sendiri. Bagaimana yang dikatakan sebagai berbohong kepada diri sendiri itu.
 • Kenapa ramai wanita cantik tidak berpunya? Benarkah cantik itu adalah penghalang utama menemui jodoh hidup.
 • Sikap pasrah dan tawakkal yang TUHAN marah.
Itu adalah antara isi kandungan bab pertama yang akan dibaca oleh para wanita dan gadis yang mahu mendapatkan jejaka idaman. Ada banyak lagi tajuk menarik yang bakal diketahui oleh wanita yang mempunyai masalah dengan jodoh.


Saya berikan lagi antara kandungan yang harus tahu oleh wanita yang mahu mendapatkan jejaka idaman mereka...
 • 3 ciri perempuan sejati yang mengujakan lelaki.
 • Beza antara perempuan dan betina. Mana satu anda patut jadi? Atau kedua-duanya sekali?
 • Benarkah jika kita lambat bermula, maka pilihan lelaki idaman itu akan ‘habis’ kerana laris?
 • Rangsangan dan tips untuk menjadi lebih berani mencari cinta lelaki.
 • 3 hingga 4 jenis berani yang mampu membuatkan wanita lebih diredhai Ilahi, sebelum menemui jodoh sendiri.
 • Bagaimana berkulit hitam itu lebih diminati lelaki.
 • Menurut pakar sains pemakanan dari UKM, terlalu menghendaki putih berseri, hanya akan memakan diri. Ketahui fakta ini sebelum anda tersilap mencantikkan diri ke arah membinasakan badan sendiri.
 • Penyakit demi penyakit jika tersilap mencantikkan diri.
 • Adakah berbaloi mengambil produk mencerahkan kulit untuk memikat lelaki? Setakat manakah ia berbaloi?
 • Bagaimana cara anak dara boleh memikat teruna, sebelum dan apabila sudah terpikat.
 • Bagaimana anak dara boleh memikat si duda dengan hanya bermodalkan _______ dan ______.
 • Teknik memikat suami orang, dan dalam masa yang sama tidak menghancurkan rumahtanga orang.
 • Teknik andartu memikat teruna atau dara dengan mempamerkan _______, bukannya dengan menunjuk-nunjuk.
 • Apabila sudah mula terputiknya perasaan suka dan cinta, apakah cara terbaik mengikat si dia (lelaki) sehingga komited hingga ke jinjang pelamin.
 • Bagi wanita yang berstatus janda, caranya lain pula untuk memikat teruna, dara atau suami orang.
 • Ingat, mencintai suami orang itu tidak salah kerana Islam sendiri membenarkan lelaki mencintai dan mengahwini 4 orang, asal bisa redha dan menjaga iman dalam diri.
 • Bagaimana kisah maharaja China mampu membantu anda mendapat inspirasi dan strategi buat memikat lelaki sejati.
 • Nilai apakah yang perlu dijaga ketika dalam alam perkahwinan?
Perghh memang banyak perkara yang patut seorang wanita tahu mengenai lelaki, malah menerusi panduan yang ditulis oleh Dr. H.M Tuah Iskandar ini, ada dekat 17 bab bercerita mengenainya, termasuklah 7 Titik Kelemahan Lelaki!

Akses dan Muat Turun Rahsia Memikat Jejaka Idaman

Seandainya anda seorang wanita dan gadis yang serius mahu mendapatkan jodoh yang terbaik, maka memang wajar benar mendapatkan panduan ini. Ia adalah antara bacaan yang harus dan patut diteliti oleh para wanita dan gadis yang masih lagi belum berumahtangga.

Nak tahu? Nak baca? Boleh klik dan muat turun di pautan berikut - Rahsia Memikat Lelaki Idaman

Panduan ini akan dedahkan kepada anda ....
 1. Fahami 7 Kelemahan Lelaki
 2. 7 Titik Rangsangan Lelaki
 3. Teknik Manipulasi Psikologi Lelaki
 4. Jadual XXX dan..... Banyak Lagi Rahsia Lelaki !

Segalanya dalam sebuah panduan yang padat, lengkap, terkini dan paling syok ianya ditulis oleh seorang lelaki - Dr. H.M Tuah Iskandar, seorang pakar motivasi yang tidak asing di Malaysia.

Panduan ini kini terhad, dan akses hanya diberikan untuk wanita yang benar-benar mahu menamatkan zaman bujang dan seterusnya mengambil nekad untuk mencari dan memiliki jejaka idaman dunia dan akhirat. Jika anda adalah wanita ini, maka bacalah panduan ini untuk membantu anda memilih siapa jejaka yang wajib anda kahwini - Rahsia Memikat Lelaki Idaman

Semoga dimanfaatkan, in Sha Allah.


Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…