Langkau ke kandungan utama

Muat Turun Panduan Mendapatkan Jejaka Idaman

Panduan mendapatkan jejaka idaman. Wahhh, dah tak relevan dah istilah 'perigi mencari timba'. Zaman sekarang zaman untuk berani mencari yang terbaik. Kalau dok masih menunggu, mungkin sampai ke sudah perigi yang ada tak ditimba-timba .. hehehe... Almaklumlah, nisbah lelaki dengan wanita dah tak seimbang. Wanita kini lebih ramai daripada lelaki. Sanggupkah wanita nak pegang title Andartu sampai ke sudah?

Saya kasihan melihat wanita-wanita yang sukar mendapatkan pasangan. Paling pelik apabila ada wanita yang mempunyai pakej 99% idaman lelaki, masih tidak berupaya untuk mendirikan rumahtangga bahagia. Mana silapnya? Kenapa ada gadis cantik masih lagi tidak berkahwin? Mengapa wanita yang ada pendidikan yang bagus masih belum bersuami?

Panduan Mendapatkan Jejaka Idaman

Panduan Mendapatkan Jejaka Idaman
Saya fikir, wanita sekarang sudah hilang daya penarik untuk merangsang seorang lelaki mengambil dirinya untuk dijadikan isteri. Sebagai teman, mungkin ya, tetapi sebagai pasangan hidup; mungkin ada yang kurang di mata seorang lelaki.

Ketahui Cara Nak Memiliki Jejaka Idaman

Seandainya anda adalah wanita dan gadis yang mempunyai masalah untuk mendapatkan pasangan atau jejaka idaman, maka saya syorkan anda untuk mendapatkan panduan mendapatkan jejaka idaman dari Dr. H.M Tuah Iskandar. Beliau merungkai segala permasalahan yang saya sebutkan di atas tadi, dan paling menariknya ialah, Dr. H.M Tuah Iskandar memberikan segala tips dan rahsia untuk wanita mendapatkan pasangan hidup yang terbaik - bukan setakat menjadi suami, tetapi menjadi suami yang dapat memberikan kebahgiaan dunia dan akhirat.

Cantik Tetapi Tak Dapat Jodoh?

Saya berikan sedikit apa yang Dr. H.M Tuah Iskandar akan ceritakan di dalam panduan tersebut:
  • Betulkah ‘tidak cantik’ itu menghalang kita memiliki cinta idaman?
  • Apakah tembok-tembok yang memenjara minda kita para wanita sehingga tidak percaya bahawa terpikat dan memikat itu adalah hak semua yang hidup.
  • Adakah wanita tidak boleh mengubah nasib, dan hanya menerima takdir bulat-bulat dan redha tanpa mengerah keringat?
  • Usah berbohong kepada diri sendiri. Bagaimana yang dikatakan sebagai berbohong kepada diri sendiri itu.
  • Kenapa ramai wanita cantik tidak berpunya? Benarkah cantik itu adalah penghalang utama menemui jodoh hidup.
  • Sikap pasrah dan tawakkal yang TUHAN marah.
Itu adalah antara isi kandungan bab pertama yang akan dibaca oleh para wanita dan gadis yang mahu mendapatkan jejaka idaman. Ada banyak lagi tajuk menarik yang bakal diketahui oleh wanita yang mempunyai masalah dengan jodoh.


Saya berikan lagi antara kandungan yang harus tahu oleh wanita yang mahu mendapatkan jejaka idaman mereka...
  • 3 ciri perempuan sejati yang mengujakan lelaki.
  • Beza antara perempuan dan betina. Mana satu anda patut jadi? Atau kedua-duanya sekali?
  • Benarkah jika kita lambat bermula, maka pilihan lelaki idaman itu akan ‘habis’ kerana laris?
  • Rangsangan dan tips untuk menjadi lebih berani mencari cinta lelaki.
  • 3 hingga 4 jenis berani yang mampu membuatkan wanita lebih diredhai Ilahi, sebelum menemui jodoh sendiri.
  • Bagaimana berkulit hitam itu lebih diminati lelaki.
  • Menurut pakar sains pemakanan dari UKM, terlalu menghendaki putih berseri, hanya akan memakan diri. Ketahui fakta ini sebelum anda tersilap mencantikkan diri ke arah membinasakan badan sendiri.
  • Penyakit demi penyakit jika tersilap mencantikkan diri.
  • Adakah berbaloi mengambil produk mencerahkan kulit untuk memikat lelaki? Setakat manakah ia berbaloi?
  • Bagaimana cara anak dara boleh memikat teruna, sebelum dan apabila sudah terpikat.
  • Bagaimana anak dara boleh memikat si duda dengan hanya bermodalkan _______ dan ______.
  • Teknik memikat suami orang, dan dalam masa yang sama tidak menghancurkan rumahtanga orang.
  • Teknik andartu memikat teruna atau dara dengan mempamerkan _______, bukannya dengan menunjuk-nunjuk.
  • Apabila sudah mula terputiknya perasaan suka dan cinta, apakah cara terbaik mengikat si dia (lelaki) sehingga komited hingga ke jinjang pelamin.
  • Bagi wanita yang berstatus janda, caranya lain pula untuk memikat teruna, dara atau suami orang.
  • Ingat, mencintai suami orang itu tidak salah kerana Islam sendiri membenarkan lelaki mencintai dan mengahwini 4 orang, asal bisa redha dan menjaga iman dalam diri.
  • Bagaimana kisah maharaja China mampu membantu anda mendapat inspirasi dan strategi buat memikat lelaki sejati.
  • Nilai apakah yang perlu dijaga ketika dalam alam perkahwinan?
Perghh memang banyak perkara yang patut seorang wanita tahu mengenai lelaki, malah menerusi panduan yang ditulis oleh Dr. H.M Tuah Iskandar ini, ada dekat 17 bab bercerita mengenainya, termasuklah 7 Titik Kelemahan Lelaki!

Akses dan Muat Turun Rahsia Memikat Jejaka Idaman

Seandainya anda seorang wanita dan gadis yang serius mahu mendapatkan jodoh yang terbaik, maka memang wajar benar mendapatkan panduan ini. Ia adalah antara bacaan yang harus dan patut diteliti oleh para wanita dan gadis yang masih lagi belum berumahtangga.

Nak tahu? Nak baca? Boleh klik dan muat turun di pautan berikut - Rahsia Memikat Lelaki Idaman

Panduan ini akan dedahkan kepada anda ....
  1. Fahami 7 Kelemahan Lelaki
  2. 7 Titik Rangsangan Lelaki
  3. Teknik Manipulasi Psikologi Lelaki
  4. Jadual XXX dan..... Banyak Lagi Rahsia Lelaki !

Segalanya dalam sebuah panduan yang padat, lengkap, terkini dan paling syok ianya ditulis oleh seorang lelaki - Dr. H.M Tuah Iskandar, seorang pakar motivasi yang tidak asing di Malaysia.

Panduan ini kini terhad, dan akses hanya diberikan untuk wanita yang benar-benar mahu menamatkan zaman bujang dan seterusnya mengambil nekad untuk mencari dan memiliki jejaka idaman dunia dan akhirat. Jika anda adalah wanita ini, maka bacalah panduan ini untuk membantu anda memilih siapa jejaka yang wajib anda kahwini - Rahsia Memikat Lelaki Idaman

Semoga dimanfaatkan, in Sha Allah.

advertisement


Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo