Langkau ke kandungan utama

Pakej Percutian Murah ke Universal Studio Singapore dari JB

Pakej Percutian Universal Studio Singapore dari Johor Bahru (JB). Adakah anda mencari pakej percutian murah untuk ke Universal Studio, Singapore daripada JB? Anda mungkin mahu consider pakej 3 hari 2 malam (3H2M) yang disediakan oleh Adam Homestay.

Pakej 3H2M yang ditawarkan ini dinamakan Pakej USS (Universal Studio Singapore). Ia merangkumi penginapan di Adam Homestay, iaitu sebuah rumah teres 1 tingkat dengan 3 bilik tidur dan 2 bilik air, beserta 3 penghawa dingin untuk memberikan keselesaan penginapan.

Pakej Percutian ke Universal Studio Singapore Dari JB

Pakej Percutian Murah ke Universal Studio Singapore Dari JB

Pakej Universal Studio Singapore Dari JB

Menerusi Pakej USS ini, anda akan menerima:
 • Penginapan 3H2M di Adam Homestay, JB
 • Tiket masuk USS 1 hari
 • Pengangkutan MPV Hyundai Starex
 • Pemandu pelancong
 • Tol, Minyak dan Singapore Tax
 • Serta percuma Singapore City Short Tour (Merlion Park, Bugis Street, Arab Street)
Pakej USS ini walaubagaimanapun, tidak termasuk makanan dan minuman, serta perbelanjaan peribadi. Mana-mana yang tidak disebutkan dalam pakej adalah tanggungan sendiri.
Pakej Universal Studio Singapore Dari JB
Menerusi pakej ini, pihak Adam Homestay sudah menyediakan program perjalanan khas yang telah diatur untuk melancarkan percutian anda ke Universal Studio Singapore dari JB ini.

Aturcara Program 3H2M Pakej USS

Hari 1 - Ketibaan
 • 2:00 petang: Check-in di Adam Homestay, JB
 • Program santai sendiri
Hari 2 - USS + Singapore City Short Tour
 • 9:00 pagi: Ambilan dan trip ke USS
 • 3:00 petang: Singapore City Short Tour (Merlion Park/ Bugis Street/ Arab Street/ Mustapha Center/ Orchid Road)
 • 7:00 petang: Kembali ke homestay
 • Program santai sendiri
Hari 3 - Daftar Keluar / Hantar ke Lapangan Terbang
 • Program santai sendiri
 • 12:00 tengahari: Daftar keluar

Tawaran Istimewa Merdeka 2015

Pakej ini harga asalnya adalah RM440/pax (min 7 orang) tetapi untuk 30 orang pertama yang benar-benar serius mahu melancong ke Singapore, terutamanya untuk merasai keseronokkan di Universal Studio Singapore, harga diskaun Pakej USS akan diberikan. Dan ia merupakan harga pakej ke Universal Studio termurah pernah ditawarkan oleh Adam Homestay.

Hanya RM390/pax. Terhad!

Untuk tawaran dan diskaun istimewa ini, anda perlu bayar hanya RM390/pax sahaja untuk seorang (min 7 org). Ini bermakna anda jimat sebanyak RM50 seorang.

Tawaran dengan harga diskaun ini adalah terhad, dan hanya dibuka sehingga 31 Ogos 2015, Jam 11.30 malam sahaja. Anda hanya perlu bayar RM390/pax jika membuat tempahan dan bayaran sebelum tarikh tawaran. Harga Pakej USS akan akan kembali ke harga asal RM440/pax selepas tarikh dan masa yang telah dinyatakan.
Pakej Universal Studio Singapore Dari JB
Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk bercuti dan melancong serta merasai keseronokan yang ada di Universal Studio Singapore. Pakej Universal Studio Singapore dari JB ini amat terhad dan hanya diberikan untuk 30 orang pertama sahaja.

Hanya 30 orang pertama, sebelum tarikh 31 Ogos 2015.

Buat tempahan anda sekarang, sebelum semua slot dipenuhkan. Bayar hanya RM390/pax!

WhatsApp Mohd Hafiz Mohammad: +6018 775 1456
http://www.pakejussmurah.com/Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…