Langkau ke kandungan utama

Blogger Malaysia Ucap Selamat Hari Raya (Part 3)

Wahh, ramai juga blogger Malaysia yang berikan respon untuk berikan ucapan Selamat Hari Raya 1436H menerusi blog ini. Sebelum ini, saya dah paparkan beberapa rakan blogger kacak dan lawa dari pelbagai niche blog, in Sha Allah, kali ini saya akan paparkan beberapa lagi gambar raya blogger dan ucapan khas daripada mereka.

Oh ya, terima kasih kepada semua yang menyokong blogger Malaysia. Khas kepada rakan-rakan blogger dalam group Blogger Belia Malaysia yang kini semakin meningkat jumlah keahliannya, in Sha Allah, hujung tahun ini berharap capai target 15 ribu ahli.

Blogger Malaysia Ucap Selamat Hari Raya (Part 3)

Blogger Aiin Baharom - mamadarwiish.blogspot.com

Ucapan: "MamaDarwiish.blogspot sekeluarga mengucapkan Selamat berhari raya... ampun maaf dipinta... maaf zahir batin.."

Blogger Yana Halim - sayanakcerita.blogspot.com

Ucapan: "Dgn ucapan selamat hari raya, maaf zahir batin. Tq en hasrul.. "

Blogger PapaG - www.papaglamz.com

Ucapan: "Selamat Hari Raya dari PapaG (dua dari kiri) dan family. Merah itu menawan....!!!!"

Blogger Iena Wahab - www.ienaeliena.com

Ucapan: "Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua Muslimin dan Muslimat terutamanya kepada keluarga, guru-guru, rakan-rakan, blogger-blogger dan semua yang mengenali diri ini. Ampun maaf dipinta, maaf zahir batin dari ienaeliena.com"

Blogger Khaty Aiman - khatyaiman.blogspot.com

Ucapan: "Selamat hari raya kepada semua warga alam yang meraikannya..semoga anda semua bergembira Dan bahagia di hari raya pada tahun ini.."

Blogger Azhafizah - www.azhafizah.com

Ucapan: "Sihatimerahjambu dan suami mengucapkan Selamat Hari Raya buat semua umat Islam dan istimewa buat pembaca blog"

Blogger Scarlett O'Hara - scarlettj1.blogspot.com

Ucapan: "Dengan ucapan salam aidilfitri untuk semua"

Blogger Salmiah Awang - sallyadan.blogspot.com

Ucapan: "Selamat hari raya aidilfitri,salah dan silap mohon diampun, bersama kita ziarah menziarahi, Mengerat silaturrahim saling berhimpun. selamat hari raya dari kami sekeluarga buat semua."

Terima kasih semua blogger Malaysia yang menjayakan segmen ringkas ini. Semoga raya tahun ini akan jadi kenangan terbaik dan terindah. In Sha Allah, panjang umur kita jumpa Ramadan akan datang.
Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…