Langkau ke kandungan utama

Alcatel One Touch Flash Plus RM499 Eksklusif

Alcatel One Touch Flash Plus hanya RM499 secara eksklusif dibawakan oleh Lazada Malaysia. Telefon pintar serba canggih dengan teknologi terkini dengan harga berpatutan, itulah yang boleh saya katakan mengenai produk terbaru dari Alcatel ini. Dan produk ini anda boleh dapat secara eksklusif menerusi Lazada Malaysia dengan tawaran harga serendah RM549.00 sahaja.

Dan lebih menarik, jika anda pre-order atau membuat tempahan awal sekarang, anda boleh menggunakan baucer berikut - FLASHPLUS untuk dapatkan RM50 diskaun tambahan menjadikan harga Alcatel Flash Plus cukup menarik, iaitu hanya RM499 sahaja!

Alcatel One Touch Flash Plus RM499 Eksklusif

Harga RM499 Alcatel One Touch Flash Plus ini adalah eksklusif dan anda hanya boleh dapat menerusi laman web Lazada Malaysia sahaja. Dan, in Sha Allah, setiap tempahan akan diproses dan dijangka menerima telefon ini pada 10 September 2015.

Telefon pintar Alcatel One Touch Flash Plus dwi-sim ini didatangkan dengan kamera depan belakang 8MP dan 13MP. Dikuasakan dengan pemproses Octa Core 1.5GHz CPU beserta 16GB storan dengan 2GB RAM menjadikan ia sebuah telefon pintar yang berkuasa selain lancar dalam setiap pengendalian aplikasi.
Alcatel One Touch Flash Plus RM499 Eksklusif

Spesifikasi Umum Alcatel One Touch Flash Plus

  • 5.5 inch Capacitive touchscreen (720 x 1280 pixels)
  • Android KitKat 4.4
  • Octa Core 1.5GHz CPU
  • 16GB ROM / 2GB RAM
  • 13MP Rear / 8MP Front Camera
  • 802.11 b/g/n / Bluetooth v4 / 4G
  • 3500 mAh battery
  • Support MicroSD up to 32GB
  Jika anda mencari telefon pintar terkini dan terbaru, mungkin boleh pertimbangkan Alcatel One Touch Plus ini sebagai pilihan terbaik. Anda mungkin menjadi orang pertama di Malaysia yang memiliki telefon ini dan paling best, anda mendapatkannya dengan harga diskaun yang sangat-sangat menarik.

  Untuk info dan maklumat pembelian telefon ini, anda boleh terus ke pautan berikut - Lazada Exclusive - Alcatel One Touch Flash Plus


  Dah baca post berikut:

  advertisement


  Popular

  Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

  Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

  Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
  Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

  Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

  Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

  Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

  Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
  Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

  Malah, makan ikan haruan telah me…

  Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

  Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

  Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
  Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

  Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…