Langkau ke kandungan utama

Alcatel One Touch Flash Plus RM499 Eksklusif

Alcatel One Touch Flash Plus hanya RM499 secara eksklusif dibawakan oleh Lazada Malaysia. Telefon pintar serba canggih dengan teknologi terkini dengan harga berpatutan, itulah yang boleh saya katakan mengenai produk terbaru dari Alcatel ini. Dan produk ini anda boleh dapat secara eksklusif menerusi Lazada Malaysia dengan tawaran harga serendah RM549.00 sahaja.

Dan lebih menarik, jika anda pre-order atau membuat tempahan awal sekarang, anda boleh menggunakan baucer berikut - FLASHPLUS untuk dapatkan RM50 diskaun tambahan menjadikan harga Alcatel Flash Plus cukup menarik, iaitu hanya RM499 sahaja!

Alcatel One Touch Flash Plus RM499 Eksklusif

Harga RM499 Alcatel One Touch Flash Plus ini adalah eksklusif dan anda hanya boleh dapat menerusi laman web Lazada Malaysia sahaja. Dan, in Sha Allah, setiap tempahan akan diproses dan dijangka menerima telefon ini pada 10 September 2015.

Telefon pintar Alcatel One Touch Flash Plus dwi-sim ini didatangkan dengan kamera depan belakang 8MP dan 13MP. Dikuasakan dengan pemproses Octa Core 1.5GHz CPU beserta 16GB storan dengan 2GB RAM menjadikan ia sebuah telefon pintar yang berkuasa selain lancar dalam setiap pengendalian aplikasi.
Alcatel One Touch Flash Plus RM499 Eksklusif

Spesifikasi Umum Alcatel One Touch Flash Plus

    • 5.5 inch Capacitive touchscreen (720 x 1280 pixels)
    • Android KitKat 4.4
    • Octa Core 1.5GHz CPU
    • 16GB ROM / 2GB RAM
    • 13MP Rear / 8MP Front Camera
    • 802.11 b/g/n / Bluetooth v4 / 4G
    • 3500 mAh battery
    • Support MicroSD up to 32GB
    Jika anda mencari telefon pintar terkini dan terbaru, mungkin boleh pertimbangkan Alcatel One Touch Plus ini sebagai pilihan terbaik. Anda mungkin menjadi orang pertama di Malaysia yang memiliki telefon ini dan paling best, anda mendapatkannya dengan harga diskaun yang sangat-sangat menarik.

    Untuk info dan maklumat pembelian telefon ini, anda boleh terus ke pautan berikut - Lazada Exclusive - Alcatel One Touch Flash Plus

    advertisement


    Popular

    6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

    6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

    Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
    6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

    Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

    Telinga Berdesing Bawa Petanda

    Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

    Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
    Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

    Cara Padam Akaun Facebook

    Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

    Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

    Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
    Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

    iklantwo