Langkau ke kandungan utama

Video Percuma Cara Tulis Iklan Facebook

Video percuma - Cara tulis iklan di Facebook. Adakah anda seorang usahawan dan peniaga online? Mahukah anda jika saya berikan anda satu peluang untuk belajar secara percuma mengenai asas buat iklan di Facebook? Ya, ianya percuma. Anda tidak perlu bayar apa-apa pun untuk menonton video berkaitan ilmu pemasaran dan pengiklanan di Facebook ini.

Saya telah menjumpai satu laman web yang memberikan anda akses percuma untuk tonton cara tulis iklan di Facebook. Di dalam video itu nanti, akan diterangkan kepada anda kenapa iklan yang anda buat di Facebook tidak menghasilkan sebarang jualan. Ada 3 punca diberikan, dan anda tentu terkejut bila dapat tahu bahawa antara 3 punca tersebut, salah satunya pernah anda lakukan semasa membuat iklan di Facebook!

Video Percuma - Cara Tulis Iklan di Facebook

Di dalam video percuma itu juga, anda akan diberitahu mengenai tips asas untuk membolehkan produk anda dijual menerusi iklan di Facebook. Tips ini semua orang boleh lakukan, hatta buat peniaga online yang baru pertama kali nak mencuba pendekatan laman sosial Facebook untuk melariskan jualan serta produk. Ya, betul .. newbie pun boleh faham apa yang akan diberitahu menerusi video percuma asas buat iklan di Facebook ini.

Ok. Ada banyak lagi saya nak cerita, tetapi agak molek kalau anda tonton sendiri video percuma ini. Percuma sahaja!

Takkan tak boleh berikan sedikit teaser?

Ok. Saya print screen ...
Video percuma cara tulis iklan di Facebook
Nampak tak? Itu merupakan salah satu contoh yang diberikan dalam video cara asas untuk menulis iklan di Facebook. Ada banyak lagi isi kandungan video ini .... tapi saya tak mahu dedahkan keseluruhannya di blog post ini, sebabnya ialah bukan semua orang akan tonton video percuma ini. Al maklumlah, dah ada yang memang pandai bab-bab asas buat iklan di Facebook.

Jadi, tawaran video percuma ini hanyalah untuk mereka yang betul-betul nak belajar sahaja.

Cara-Cara Nak Dapatkan Akses Video Percuma

Ok. Ada yang nak tahu lebih lanjut? Mahu tonton keseluruhan video cara menulis iklan di Facebook ini? Video percuma ini akan diberikan kepada anda hanya setelah anda memasukkan alamat email anda di ruangan disediakan seperti dipaparkan di bawah ini.

  1. Klik pada pautan ini - Jualan Facebook
  2. Isikan alamat email anda yang sah dengan betul
  3. Klik 'Get Instant Access!'
  4. Kemudian periksa email anda untuk pautan ke video percuma asas buat iklan di Facebook.

Mudah je kan nak dapatkan akses video percuma ni? Jadi, tak perlu nak tunggu dan fikir, bukan kena bayar pun. Ilmu diberikan kepada anda - untuk mereka yang benar-benar nak belajar asas buat iklan di Facebook. Kalau anda masih tunggu, saya tak jamin akan ada lagi pautan (link) dan tawaran ini ....

Fikir Lagi? Mahu Testimoni?

Terus sahaja ke link Jualan Facebook dan dapatkan akses segera sebelum segalanya terlambat. Ilmu ni .. jangan kata saya tak payung ... haha ... ok? Sebelum anda klik butang pangkah untuk blog ini, atau membaca artikel lain yang mungkin menarik perhatian anda ... cuba lihat testimoni di bawah ini yang merupakan salah seorang terawal yang telah menonton video percuma tersebut.
Testimoni Iklan Jualan Facebook
Jadi, bagaimana? Terus sahaja ke pautan ini - Jualan Facebook dan lakukan langkah seterusnya untuk akses video percuma cara tulis iklan di Facebook.



Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …