Pembayaran Komisen Affiliate ke 16 Ashadee

Pembayaran komisen ke 16 daripada program affiliate Ashadee.com. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Allah S.W.T berikan ini. Pendapatan online menerusi affiliate Ashadee.com semakin hari semakin baik, setiap bulan secara purata saya menerima komisen affiliate antara RM100-RM200 daripada Ashadee.

Ini merupakan pembayaran komisen buat kali ke 16 daripada Ashadee. Komisen yang saya dapat semakin baik terutama selepas menggunakan servis laman Nichify untuk mempromosikan produk-produk affiliate saya secara online dan offline.
Pembayaran Komisen Affiliate ke 16 Ashadee
Dengan Nichify, saya mempunyai kelebihan dari segi SEO yang sudah tersiap sedia di laman web tersebut. Kalau anda serius nak buat duit menerusi program affiliate dengan Ashadee, saya sangat syorkan anda gunakan servis bina laman web affiliate dengan Nichify. Saya pernah ceritakan sebelum ini, dan hasilnya anda boleh nampak seperti ditunjukkan pada income-income setiap bulan dari Ashadee.com yang saya kongsikan.

[Baca] Cuba teliti review mengenai Nichify di pautan ini - Cara Mudah Pantas Bina Laman Web Affiliate

Saya boleh sahaja buat senyap-senyap tanpa beritahu pun kaedah ini, tetapi disebabkan dah memang terbukti ia berkesan, maka saya fikir tidak salah saya kongsikan tips ini untuk mereka yang mahu dapat income dari blog dan laman web yang promosikan produk-produk terbaik Ashadee.com ini.

Cuba lihat jumlah klik yang telah saya dapat ni ... sejak saya gunakan Nichify awal bulan Julai 2015.
Pembayaran Komisen Affiliate ke 16 Ashadee
Saya hanya guna masa minima kurang dari 5 minit untuk setup sebuah laman web yang hanya mempromosikan produk affiliate ini. Dan paling best, dalam masa beberapa hari sahaja, kedudukan entri terkini laman web tersebut terus berada di laman utama (first page) Google.

Newbie yang baru nak berjinak-jinak buat duit dengan program affiliate Ashadee pun boleh bina laman web ini dengan mudah. Malah, setup laman web ini lebih mudah daripada hosting berbayar yang menggunakan Wordpress. Dah la dapat domain sendiri percuma tanpa had! Tak ke satu kelebihan tu?
Income dan pembayaran komisen Ashadee ke 16 yang saya tunjukkan ini mungkin milik anda jika anda mencuba sistem Nichify. Jika masih rasa ragu-ragu nak gunakan sistem ini, maka tengoklah entri bulan depan daripada saya, tunjukkan lagi komisen yang saya dapat dari Ashadee.com ni .. huhuhu... jangan kata saya tak payung ye ...

Berminat nak gunakan kaedah yang saya gunakan ini? Boleh daftar di sini - Bina Laman Web Affiliate Power Dengan Mudah

Selamat mencuba, dan selamat menjana income blog menerusi affiliate Ashadee.com.

5 comments.. read them below or add one

aeinna Musa aeinna Musa July 23, 2015
Bestnye..duit raya tu;)

Saya masukkan blog HH dlm bloglist saya.jemputla singgah tengok;)
Sentiasa Panas Sentiasa Panas July 23, 2015
Bolehlah kita yang newbie ni cuba setup sendiri laman affiliate. Thanks sharing HH :)
kak yatiadam kak yatiadam July 25, 2015
rezeki raya.. tahniah HH.. semoga berjaya selalu k..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.