04 Julai 2015

Komisen Kesembilan Klikjer.com

Komisen kesembilan Klikjer.com. Alhamdulillah, saya berjaya terima pembayaran komisen dari KlikJer.com buat kali kesembilan. Ini merupakan satu pencapaian bagi diri saya sebagai blogger sepenuh masa dan seorang house husband. Walaupun komisen yang diterima tidaklah sampai 3-4 angka, tetapi alhamdullillah, berkat ilmu yang telah saya belajar dan amal, akhirnya saya berjaya pecah telur dengan program affiliate Klikjer.com.

Alhamdulillah, komisen Klikjer.com telah selamat berada di dalam akaun Maybank saya. Tak perlu nak minta-minta, cukup bulan je, komisen dijana akan automatik dimasukkan ke dalam akaun bank saya. Tahu-tahu terima email yang mengatakan komisen dan masuk.

Komisen Kesembilan Klikjer.com

Komisen Kesembilan Klikjer.com
Anda tahu tak bahawa saya ambil masa lebih setahun berusaha untuk mendapatkan dan menjana komisen affiliate menerusi Klikjer.com? Berbeza dengan program affiliate Ashadee.com; pendekatan mempromosikan produk affiliate Klikjer.com ini ada sedikit kelainan. Saya terima komisen pertama menerusi Klikjer.com ialah pada September 2014. Gembira betul!

Selama ini saya tak menyedarinya pun, al maklumlah asyik obses buat duit affiliate dengan Jomniaga.com yang akhirnya bertukar nama kepada Ashadee.com. Sana sini promosikan produk affiliate Ashadee.com menerusi blog khas affiliate, dan dapatlah juga merasa pendapatan melebihi 3 angka. Daripada nobody dalam carta affiliate Ashadee.com sehingga menjadi antara top 20 affiliate pada tahun 2014 (actually dapat tangga ke 21 ... hehehee)

Kali ini, saya cuba berusaha untuk menempatkan diri dalam carta Klikjer.com yang selama ini diungguli oleh rakan blogger saya yang juga seorang photographer sambilan daripada Ipoh, saudara Mohd Fairiz. Hebat tak hebat mamat Ipoh ni, sampai boleh terbitkan sebuah ebook khas panduan untuk buat duit menerusi KlikJer.com.

Rahsia Klikjer.com

Sekiranya anda nak buat duit dengan blog menerusi platform affiliate KlikJer.com; bolehlah baca panduan yang disediakan di situ. Apa rahsia si Mohd Fairiz ni .. saya pun tak tahu ... dan seandainya saya tahu pun  .. takkanlah saya nak bagitahu anda secara percuma ... ye tak? Tak adillah buat lelaki kacak tu .. hoho.

Nak mula jana income affiliate Klikjer.com? Baca Rahsia Klikjer.com.

Selamat semua, dan syukur alhamdulillah.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

6 Komen Komisen Kesembilan Klikjer.com

Tahniah bro HH..rezeki di bulan ramadhan...

Alhamdulillah. Rezeki tu. :)

tahniah.

bukan senang tu nak dapat sembilan kali.

zaman skrg orang smua nak buat duit online jer,,, sbb mudah kan

Tahniah, dapat lagi...

Klikjer memang salah satu sumber untuk tambah pendapatan secara online.

tahniah bro HH . x cuba lagi klikjer


EmoticonEmoticon