Langkau ke kandungan utama

Komisen Kesembilan Klikjer.com

Komisen kesembilan Klikjer.com. Alhamdulillah, saya berjaya terima pembayaran komisen dari KlikJer.com buat kali kesembilan. Ini merupakan satu pencapaian bagi diri saya sebagai blogger sepenuh masa dan seorang house husband. Walaupun komisen yang diterima tidaklah sampai 3-4 angka, tetapi alhamdullillah, berkat ilmu yang telah saya belajar dan amal, akhirnya saya berjaya pecah telur dengan program affiliate Klikjer.com.

Alhamdulillah, komisen Klikjer.com telah selamat berada di dalam akaun Maybank saya. Tak perlu nak minta-minta, cukup bulan je, komisen dijana akan automatik dimasukkan ke dalam akaun bank saya. Tahu-tahu terima email yang mengatakan komisen dan masuk.

Komisen Kesembilan Klikjer.com

Komisen Kesembilan Klikjer.com
Anda tahu tak bahawa saya ambil masa lebih setahun berusaha untuk mendapatkan dan menjana komisen affiliate menerusi Klikjer.com? Berbeza dengan program affiliate Ashadee.com; pendekatan mempromosikan produk affiliate Klikjer.com ini ada sedikit kelainan. Saya terima komisen pertama menerusi Klikjer.com ialah pada September 2014. Gembira betul!

Selama ini saya tak menyedarinya pun, al maklumlah asyik obses buat duit affiliate dengan Jomniaga.com yang akhirnya bertukar nama kepada Ashadee.com. Sana sini promosikan produk affiliate Ashadee.com menerusi blog khas affiliate, dan dapatlah juga merasa pendapatan melebihi 3 angka. Daripada nobody dalam carta affiliate Ashadee.com sehingga menjadi antara top 20 affiliate pada tahun 2014 (actually dapat tangga ke 21 ... hehehee)

Kali ini, saya cuba berusaha untuk menempatkan diri dalam carta Klikjer.com yang selama ini diungguli oleh rakan blogger saya yang juga seorang photographer sambilan daripada Ipoh, saudara Mohd Fairiz. Hebat tak hebat mamat Ipoh ni, sampai boleh terbitkan sebuah ebook khas panduan untuk buat duit menerusi KlikJer.com.

Rahsia Klikjer.com

Sekiranya anda nak buat duit dengan blog menerusi platform affiliate KlikJer.com; bolehlah baca panduan yang disediakan di situ. Apa rahsia si Mohd Fairiz ni .. saya pun tak tahu ... dan seandainya saya tahu pun  .. takkanlah saya nak bagitahu anda secara percuma ... ye tak? Tak adillah buat lelaki kacak tu .. hoho.

Nak mula jana income affiliate Klikjer.com? Baca Rahsia Klikjer.com.

Selamat semua, dan syukur alhamdulillah.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah bro HH..rezeki di bulan ramadhan...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah. Rezeki tu. :)

    BalasPadam
  3. tahniah.

    bukan senang tu nak dapat sembilan kali.

    BalasPadam
  4. zaman skrg orang smua nak buat duit online jer,,, sbb mudah kan

    BalasPadam
  5. Tahniah, dapat lagi...

    Klikjer memang salah satu sumber untuk tambah pendapatan secara online.

    BalasPadam
  6. tahniah bro HH . x cuba lagi klikjer

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…