GC Tea Rashwealth tawar peluang bisnes. Pernah dengar mengenai produk GC Tea tak? Ia merupakan satu produk terbaru yang kini sedang laris di pasaran. Dikenali kerana mempunyai kesan yang sangat baik untuk rawatan diabetes dan juga obesiti, dikeluarkan oleh Rashwealth Group Sdn. Bhd.

Produk GC Tea merupakan produk utama mengatasi masalah diabetes selain daripada Nano Centa yang merupakan minuman kesihatan untuk mengatasi masalah obesiti serta membantu mendapatkan tubuh langsing menarik. Produk GC Tea menjadi satu fenomena di bulan Ramadhan kerana pihak Rashwealth telah berbesar hati menawarkan 100,000 trial pack GC Tea dan Nano Centa untuk diberikan dengan harga istimewa buat rakyat Malaysia.

GC Tea Rashwealth Tawar Peluang Bisnes

GC Tea Rashwealth Tawar Peluang Bisnes
Rashwealth yang merupakan pengeluar GC Tea serta Nano Centa diasaskan oleh pasangan suami isteri yang merupakan bekas ahli Farmasi dan juga bekas pegawai KPDNKK. Manakala pengerusi Rashwealth adalah Dato' Nasir yang merupakan pemilik Karangkraf, yang juga Naib Presiden The Warrior Club.

Kelebihan dan Manfaat GC Tea

GC Tea adalah singkatan kepada teh Glucose Cut (GC), minuman 100% semulajadi yang dipercayai dapat membantu pesakit Diabetes untuk mengawal kandungan gula di dalam darah. Antara kebaikan dan manfaat pengambilan GC Tea ini ialah:
 • Membantu menurunkan bacaan gula seawal 3 hari pengambilan.
 • Kurangkan keletihan serta lesu.
 • Membantu memulihkan rabun mata akibat Diabetes atau Kencing Manis.
 • Mengurangkan risiko penyakit kronik
 • Menggelakkan pengambilan gula yang berlebihan
 • Mengawal berat badan
 • Mengurangkan risiko diabetes
 • Mengawal selia tahap glukosa dalam darah
GC Tea ini adalah minuman kesihatan yang boleh diambil oleh sesiapa sahaja, diperbuat daripada 100 peratus sumber semulajadi teh hijau (green tea) serta campuran herba terpilih iaitu Gymnema sylvestre, Mulberry dan juga Rooibos. In Sha Allah, ianya selamat.
 • Tiada kalori - tiada masalah jika diambil dalam masa yang panjang.
 • Tiada kandungan gula putih.
 • Mengandungi pemanis secara semulajadi.
 • Tiada bahan kimia, pewarna, perasa dan pengawet.
 • Tiada kesan sampingan atau dadah.
 • Diperakui Halal oleh JAKIM dan mendapat kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).
Trial Pack GC Tea dan Nano Centa
Promosi Aidilfitri GC Tea dan Nano Centa Rashwealth 2015
Sempena Ramadhan dan Aidilfitri 2015, pihak Rashwealth telah menawarkan 100,000 pek promosi GC Tea ini dengan harga yang cukup berbaloi iaitu RM30 sepeket (10 sachet). Pengambilannya cukup mudah seperti mana membancuh teh biasa, kecuali anda tidak perlu menggunakan gula untuk kemanisan - hanya celup satu uncang GC Tea dalam air panas selama 3-5 minit, dan minum semasa masih panas atau suam. Setiap uncang GC Tea boleh digunakan sebanyak 3 kali.

Bisnes Baru Bermula Tetapi Sudah Meletop

Untuk info, bisnes yang dipelopori oleh Rashwealth ini baru sahaja bermula, dilancarkan sekitar bulan Februari 2015. Jadi, bisnes produk GC Tea serta Nano Centa masih baru di pasaran, di sebalik kelebihan dan manfaat yang boleh diberikan untuk pesakit kencing manis serta yang mahu mengekalkan tahap kesihatan dan kecerdasan terbaik.
Testimonial Pengguna GC Tea dan Nano Centa
Pihak Rashwealth dalam misinya menjadi top 10 dalam perniagaan networking di Malaysia, ingin membantu lebih ramai rakyat Malaysia untuk menjalankan perniagaan ini, maka pihak Rashwealth ingin mengajak anda serta bakal usahawan untuk menjadi stokis kepada produk-produk terlaris ini.

Promosi Khas Jadi Agen Stokis - Diskaun Sehingga RM1500!

Ada promosi khas untuk menjadi stokis sehingga akhir bulan Julai 2015. Jadi, ini kesempatan yang sangat baik untuk mereka yang mungkin mahu menceburi bisnes bersama Rashwealth. Untuk promosi menjadi stokis dan agen, ada diskaun sehingga RM1500 untuk modal permulaan. Satu peluang yang sangat-sangat baik, terutama buat mereka yang mungkin mahu mendapatkan sumber pendapatan tambahan mahupun menjadi agen pengedar GC Tea serta Nano Centa sepenuh masa.

Peluang Bisnes Untuk Semua - Potensi Income RM30 Ribu Sebulan

Peluang perniagaan ini terbuka buat semua. Dengan promosi serta diskaun menjadi stokis dan agen ini, Rashwealth berharap dapat membantu lebih ramai rakyat Malaysia mendapat manfaat dari kebaikan GC Tea dan juga Nano Centa.

Potensi income menerusi peluang bisnes Rashwealth ini tidak terhad. Jadilah antara terawal menjadi stokis produk GC Tea, dan anda mungkin menjana income yang boleh menjangkau sehingga RM30,000 sebulan!
Potensi income pendapatan bisnes GC Tea dan Nano Centa
Berminat? Samada mendapatkan trial pack atau peluang bisnes - Boleh hubungi nombor talian di bawah ini:

Bimbingan berniaga akan diberikan, dan paling menarik, bisnes ini boleh dijalankan menerusi MobileAps. Hanya daftar menjadi stokis dan agen GC Tea Rashwealth ini, dan anda akan dapat akses sepenuhnya menjalankan bisnes ini menerusi telefon bimbit anda.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

2 Komen

Produk yang semakin popular dan mendapat sambutan ramai.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.