Langkau ke kandungan utama

Expresstrack.net - Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah Secara Online

Expresstrack.net - Cara mudah pantas untuk anda tracking pengeposan dari 18 kurier pos yang terdapat di Malaysia. Tahukah anda bahawa terdapat satu laman web yang menyediakan perkhidmatan dan servis untuk anda tracking atau kesan pengeposan barang secara online menerusi kurier dengan mudah? Menerusi Expresstrack.net; anda boleh menggunakan servis ini secara percuma, dan mengetahui status penghantaran barangan dan dokumen melibatkan 18 syarikat kurier dan penghantaran pos di Malaysia.

Menerusi Expresstrack.net, anda hanya perlu melakukan dua langkah mudah untuk tracking atau kesan penghantaran atau pengeposan yang telah dibuat. Tidak kiralah anda sebagai yang menghantar atau anda sebagai yang menerima hantaran tersebut, Expresstrack.net akan memberikan info yang tepat dan boleh dipercayai.
Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah

Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah

Menerusi laman web ini, anda hanya perlu masukkan no tracking atau nombor pengeposan anda, dan kemudian memilih syarikat atau servis kurier yang digunakan, ini termasuklah PosLaju, Pos Ekspress, SkyNet, GDex dan seumpamanya. Semakan secara online ini bukan sahaja mudah, tetapi pantas.
Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah
Anda akan nampak hasilnya seperti di bawah ini. Maklumat akan dinyatakan dengan jelas tentang penghantaran yang telah samada dihantar atau diterima.
Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah

Tracking Pos 18 Kurier Dengan Mudah Secara Online

Berikut adalah 18 syarikat kurier dan penghantaran yang boleh anda semak penghantaran dan pengeposan menggunakan sistem ExpressTrack.net, hanya dua langkah untuk membuat semakan! Segalanya secara online.
  1. Pos Laju
  2. Pos Ekspress
  3. Skynet
  4. City Link
  5. Nationwide Express
  6. GDEX
  7. TA-Q-BIN (Yamato)
  8. Sure Reach
  9. ABX Express
  10. Kangaroo Express
  11. FedEx
  12. DHL
  13. UPS
  14. TNT
  15. Aramex
  16. Airpak Express
  17. AsiaXpress
  18. DPEX
Buat peniaga online, anda mempunyai pilihan untuk memasukkan servis ini di dalam laman web atau blog niaga anda bagi memudahkan semakan penghantara dibuat dengan mudah. Dua langkah sahaja, anda sudah boleh ketahui kedudukan dan status penghantaran tersebut.

Expresstrack.net, cara termudah untuk ketahui status penghantaran.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/expresstracknet/238872026278271
Twitter: ExpressTrackNet (https://twitter.com/ExpressTrackNet)
Email: expresstrack.net [at] gmail.com
Website: www.ExpressTrack.net



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Terbaik! Sharing yang sangat membantu dalam melancarkan perjalanan perniagaan Shaklee saya. Terim kasih :-)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…