Langkau ke kandungan utama

Cara Mudah Buat Video Marketing Sendiri

Cara mudah buat video marketing sendiri. Adakah anda biasa menonton iklan di TV yang menampilkan satu papan putih atau papan hitam, kemudian ada animasi tangan dan tulisan dipaparkan? Mahukah anda melakukan promosi sebegitu dengan cara mudah? Ehemm .. memang ada perisian yang akan bantu untuk ketahui cara mudah membuat video marketing sendiri.

Jika anda mahu tahu lebih lanjut mengenai produk ini, saya syorkan anda tonton dulu video di bawah ini yang turut dihasilkan dengan perisian ini. Saya sendiri dah mencuba, dan pernah kongsikan di fanpage hasrulhassan.com.

Cara Mudah Buat Video Marketing Sendiri

Cara Mudah Buat Video Marketing Sendiri
Menerusi software membuat video marketing sendiri ini, anda akan dapat kelebihan-kelebihan berikut:
 • Tidak perlu lagi rasa kecewa dengan video yang dihasilkan.
 • Tidak perlu keluarkan bajet tinggi untuk pengiklanan berbentuk video yang nampak profesional.
 • Dapatkan perhatian dan jana jualan yang memberansangkan.
 • Gunakan video untuk promosikan jenama atau hasilkan video yang boleh menjual.
 • Dapatkan video yang telah tersedia (ready-made) atau gunakan slide packs untuk hasilkan video berkualiti sendiri.
 • Mudah, cepat dan pantas, tanpa perlu sebarang latihan intensif untuk hasilkan sebuah video marketing sendiri yang nampak pro, dan berkualiti tinggi.


Do-it-yourself professional-looking videos!

Video marketing presents a massive opportunity for you to directly engage with your existing and future customers ... and now it is easier than ever to create professional-looking videos thanks to Explaindio Video Creator.

This powerful software allows you to combine animation, whiteboard sketch elements and full motion video all into one powerful, attention-grabbing video.

Don't have any video production experience? No problem, you can simply use Explaindio Video Creator and the ready-to-go video projects and slide packs at our slide and project creator marketplace to instantly get the attention-grabbing videos you need.

That's why Explaindio Video Creator is the most powerful and easy to use video creation tool ever! 

Cubalah. Ia mungkin antara tool terbaik pernah anda peroleh untuk mempromosikan apa jua yang anda inginkan. Dapatkan produk ini yang sedang dijual dengan harga PROMOSI - Explaindio Video Creator

Anda jimat lebih banyak, lebih untung dengan segala ciri tersedia untuk anda.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

 1. terima kasih di atas perkongsian ini....

  BalasPadam
 2. boleh lah cuba buat sendir lepas nih.

  BalasPadam
 3. perkongsian yang menarik..tq

  BalasPadam
 4. Antara powerful tool dalam dunia marketing..

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…