Langkau ke kandungan utama

Tawaran Bina Laman Web Affiliate Mudah Tapi Power

Tawaran dibuka untuk sesiapa sahaja, samada usahawan, online marketer, pemilik bisnes online dan offline untuk merebut peluang membina laman web affiliate sendiri dengan mudah, tetapi pada masa yang sama, mempunyai ciri-ciri yang sangat power untuk tingkatkan jualan!

Saya ingin mewar-warkan satu tawaran hebat yang telah diberikan untuk mereka yang mahukan sebuah laman web segera bagi mempromosikan produk-produk affiliate iaitu Nichify. Ia sebuah laman web yang dilengkapi segala keperluan untuk memudahkan bisnes online berasaskan affiliate.

Menerusi Nichify, laman web dapat dibina untuk affiliate dengan modal yang rendah, apatah lagi ia dilengkapi segala sistem yang diperlukan untuk bisnes online produk affiliate. Ia menjimatkan masa, tenaga malah wang ringgit kerana dengan hanya memiliki Nichify, segalanya boleh dilakukan dengan pantas dan profesional.

Tawaran Bina Laman Web Affiliate Mudah Tapi Power

Tawaran Bina Laman Web Affiliate Mudah Tapi Power
Ok. Tak berapa nak nampak bagaimanakah rupanya laman web yang saya kata power untuk affiliate ini? Cuba tonton dulu video di bawah ini, agar anda tak lenguh mata membaca apa yang saya tulis mengenai Nichify.

Ada 10+ Kelebihan Guna Nichify

Ada beberapa perkara menarik mengenai Nichify ini.
  1. Tidak perlu dapatkan hosting atau nama domain. Segalanya diberikan kepada anda.
  2. Boleh dibina dalam masa 5 minit.
  3. Tidak memerlukan kepakaran teknikal untuk setup laman web affiliate Nichify.
  4. Ada pelbagai rekabentuk serta template profesional.
  5. Boleh digunapakai untuk sebarang perniagaan dan bisnes online - tidak terhad untuk affiliate sahaja.
  6. Tersedia untuk blogging, minisite serta laman surat jualan.
  7. Dilengkapi dengan sistem serta teknik SEO tersendiri.
  8. Sistem ramalan SEO agar apa yang dijual dan dipromosi mendapat tempat dan rank yang baik di Google.
  9. Pemasaran dan sistem affiliate secara automatik.
  10. Punyai sistem autoresponder sendiri untuk pemasaran dan promosi secara emel.
  11. Tidak perlu pasang script.
  12. Mudah mendapat trafik menerusi laman sosial khasnya Facebook.
  13. Dan banyak lagi kelebihan.

Jika anda serius untuk berniaga online dan melakukan pemasaran online serta affiliate secara agresif, maka Nichify sediakan segalanya.

Dapatkan tawaran terbaik ini di sini - Bina Laman Web Affiliate Power Dengan Mudah

Tawaran bina laman web afiliate mudah tapi power ini bukan senang nak dapat, apatah lagi ia hanya dibuka untuk promosi daripada blog-blog tertentu sahaja (termasuklah blog ini) ... jadi, jangan sia-siakan peluang yang saya berikan ini.

Dua Perkara Perlu Risau Bila Guna Nichify

Menerusi Nichify, apa yang perlu anda risaukan ialah:
  1. Cari tajuk laman web/blog anda.
  2. Isi kandungan laman web anda dengan seberapa banyak artikel.

Segalanya automatik disediakan untuk anda.

Berminat dengan tawaran awal ini? Daftar sekarang di pautan berikut: Bina Laman Web Affiliate Power Dengan Mudah

Jangan tunggu pesaing anda mendahului anda, segera dapatkan Nichify dan seterusnya lihat bagaimana bisnes anda berkembang.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Sistem yang sangat menarik.

    BalasPadam
  2. sistem ni memang dah mudahkan kerja nak buat kedai online amazon, kejap je siap.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …