Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia

Promosi 3 juta tiket percuma daripada AirAsia 2016. Wow, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tawaran hebat daripada AirAsia, tempahan tiket kini telah bermula sejak 22 Jun dan akan berakhir pada 28 Jun 2015. Saya baru sahaja tengok laman web AirAsia dan AirAsia-X, masih banyak lagi tiket-tiket promosi ini yang belum ditempah walaupun penjualan tiket telah bermula pada 21 Jun 2015 untuk keahlian BIG Shot.

Promosi 3 juta tiket percuma AirAsia ini adalah untuk penerbangan pada tarikh bermula 15 Februari sehingga Ogos 2016. Jadi, jika anda sedang merancang untuk bercuti pada tahun hadapan, maka sekarang adalah masa sesuai untuk memilih lokasi terbaik, dan mendapatkan harga tiket promosi serendah RM10 sehala untuk pelbagai destinasi dalam promosi 3 juta tiket percuma AirAsia ini.

Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia

AirAsia Free Seats 2016
AirAsia Free Seats promotion for Year 2016 has been announced and there will be having 3 million Free Seats available for online booking starting from 21 June 2015 (for BIG Shot Members) and this will last for a week. The public can book their ticket online on 22 June with all-in fare starting from RM10 onwards. It’s great time to plan your 2016 holiday early for traveling period between 15 February and 31 August 2016.

More Promotion Free Seats AirAsia

Check out some AirAsia Free Seats details:
  • Fly from RM10 all-in-fare: Kuala Lumpur to Penang, Johor Bahru, Alor Setar, Kota Bharu, Kuala Terengganu, Langkawi
  • Fly from RM37 all-in-fare: Kuala Lumpur to Jakarta, Lombok, Medan-Kualanamu, Padang, Palembang, Pekanbaru, Semarang, Solo, Yogyakarta, Phnom Penh, Siem Reap, Macau, Singapore, Hat Yai, Krabi, Surat Thani, Ho Chi Minh City
  • Fly from RM59 all-in-fare: Kuala Lumpur to Bandung, Phuket,
  • Fly from RM69 all-in-fare: Kuala Lumpur to Banda Aceh, Bangkok
  • Fly from RM79 all-in-fare: Kuala Lumpur to Da Nang, Chiang Mai, Surabaya, Pontianak, Brunei
  • Fly from RM129 all-in-fare: Kuala Lumpur to Perth, Chengdu, Hangzhou, Xi’an, Colombo, Bali, Balikpapan, Guangzhou, Guilin, Kunming, Shenzhen
  • Fly from RM139 all-in-fare: Kuala Lumpur to Hyderabad, Kochi, Tiruchirappalli, Visakhapatnam
Banyak pilihan destinasi penerbangan yang boleh anda pilih. Bukan setakat promosi untuk penerbangan tempatan sahaja, malah promosi tiket percuma ini juga merangkumi perjalanan untuk destinasi antarabangsa seperti Indonesia, China, Vietnam, Singapore, Jepun, Australia, Taiwan, Nepal dan banyak lagi.

Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia
Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia
Sebenarnya banyak lagi promosi-promosi menarik daripada penerbangan AirAsia, termasuklah juga AirAsia-X dan pakej-pakej penerbangan serta percutian menerusi AirAsiaGo. Kena rajin untuk godek dan cari tarikh sesuai kerana kebanyakkan tarikh penerbangan bermula pada hujung tahun ini sehingga pertengahan tahun 2016.
Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsiaPromosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia

Jika nak tahu, dengan cara pembelian tiket murah inilah, saya dan sekeluarga dapat pergi bercuti ke Bandung, Indonesia pada akhir tahun lepas. Saya ada cerita mengenai pengalaman pertama saya dan anak-anak ke luar negara menerusi entri-entri berikut - Kisah dan Tips Percutian ke Bandung Indonesia

Jom tengok promosi-promosi terkini AirAsia, dan dapatkan tiket percuma itu sekarang dengan melayari laman web AirAsia.

Hoho, dapat bawa famili berjalan dengan promosi 3 juta tiket percuma AirAsia ni pasti best dan berbaloi. Kata orang jauh perjalanan luas pandangan bertambah pengetahuan ... ye tak? Oh ya, kali ini tak rancang nak kemana-mana destinasi yang jauh memandangkan isteri saya akan sambung belajar master di Universiti Malaya.. hoho.

{ 7 comments.. read them below or add one }

M.Syamsid Dhuha M.Syamsid Dhuha June 24, 2015
Terbaiknye .. Baru nak book tp not free tickets xD
Illya Farhana Illya Farhana June 24, 2015
sangat menarik. LeYa dah lama tak buka laman web airasia
sue sue sue sue June 25, 2015
hurm...tak berani nak booking awal2...takot bila tiba masa ade je hal lain..kalau utk travel lgi 2-3bulan tak apa...hihi...
reezluv reezluv June 25, 2015
bedesup la ramai duk pegi book tiket..ohoho
Lieya Von Jay Lieya Von Jay June 25, 2015
pakat2 la tempah... hihi.. :) salam singgah..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 26, 2015
Wahh tahniah tahniah .. cepat betul .. :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.