Langkau ke kandungan utama

Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia

Promosi 3 juta tiket percuma daripada AirAsia 2016. Wow, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tawaran hebat daripada AirAsia, tempahan tiket kini telah bermula sejak 22 Jun dan akan berakhir pada 28 Jun 2015. Saya baru sahaja tengok laman web AirAsia dan AirAsia-X, masih banyak lagi tiket-tiket promosi ini yang belum ditempah walaupun penjualan tiket telah bermula pada 21 Jun 2015 untuk keahlian BIG Shot.

Promosi 3 juta tiket percuma AirAsia ini adalah untuk penerbangan pada tarikh bermula 15 Februari sehingga Ogos 2016. Jadi, jika anda sedang merancang untuk bercuti pada tahun hadapan, maka sekarang adalah masa sesuai untuk memilih lokasi terbaik, dan mendapatkan harga tiket promosi serendah RM10 sehala untuk pelbagai destinasi dalam promosi 3 juta tiket percuma AirAsia ini.

Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia

AirAsia Free Seats 2016
AirAsia Free Seats promotion for Year 2016 has been announced and there will be having 3 million Free Seats available for online booking starting from 21 June 2015 (for BIG Shot Members) and this will last for a week. The public can book their ticket online on 22 June with all-in fare starting from RM10 onwards. It’s great time to plan your 2016 holiday early for traveling period between 15 February and 31 August 2016.

More Promotion Free Seats AirAsia

Check out some AirAsia Free Seats details:
  • Fly from RM10 all-in-fare: Kuala Lumpur to Penang, Johor Bahru, Alor Setar, Kota Bharu, Kuala Terengganu, Langkawi
  • Fly from RM37 all-in-fare: Kuala Lumpur to Jakarta, Lombok, Medan-Kualanamu, Padang, Palembang, Pekanbaru, Semarang, Solo, Yogyakarta, Phnom Penh, Siem Reap, Macau, Singapore, Hat Yai, Krabi, Surat Thani, Ho Chi Minh City
  • Fly from RM59 all-in-fare: Kuala Lumpur to Bandung, Phuket,
  • Fly from RM69 all-in-fare: Kuala Lumpur to Banda Aceh, Bangkok
  • Fly from RM79 all-in-fare: Kuala Lumpur to Da Nang, Chiang Mai, Surabaya, Pontianak, Brunei
  • Fly from RM129 all-in-fare: Kuala Lumpur to Perth, Chengdu, Hangzhou, Xi’an, Colombo, Bali, Balikpapan, Guangzhou, Guilin, Kunming, Shenzhen
  • Fly from RM139 all-in-fare: Kuala Lumpur to Hyderabad, Kochi, Tiruchirappalli, Visakhapatnam
Banyak pilihan destinasi penerbangan yang boleh anda pilih. Bukan setakat promosi untuk penerbangan tempatan sahaja, malah promosi tiket percuma ini juga merangkumi perjalanan untuk destinasi antarabangsa seperti Indonesia, China, Vietnam, Singapore, Jepun, Australia, Taiwan, Nepal dan banyak lagi.

Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia
Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia
Sebenarnya banyak lagi promosi-promosi menarik daripada penerbangan AirAsia, termasuklah juga AirAsia-X dan pakej-pakej penerbangan serta percutian menerusi AirAsiaGo. Kena rajin untuk godek dan cari tarikh sesuai kerana kebanyakkan tarikh penerbangan bermula pada hujung tahun ini sehingga pertengahan tahun 2016.
Promosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsiaPromosi 3 Juta Tiket Percuma AirAsia

Jika nak tahu, dengan cara pembelian tiket murah inilah, saya dan sekeluarga dapat pergi bercuti ke Bandung, Indonesia pada akhir tahun lepas. Saya ada cerita mengenai pengalaman pertama saya dan anak-anak ke luar negara menerusi entri-entri berikut - Kisah dan Tips Percutian ke Bandung Indonesia

Jom tengok promosi-promosi terkini AirAsia, dan dapatkan tiket percuma itu sekarang dengan melayari laman web AirAsia.

Hoho, dapat bawa famili berjalan dengan promosi 3 juta tiket percuma AirAsia ni pasti best dan berbaloi. Kata orang jauh perjalanan luas pandangan bertambah pengetahuan ... ye tak? Oh ya, kali ini tak rancang nak kemana-mana destinasi yang jauh memandangkan isteri saya akan sambung belajar master di Universiti Malaya.. hoho.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Wahh tahniah tahniah .. cepat betul .. :)

      Padam
  2. Terbaiknye .. Baru nak book tp not free tickets xD

    BalasPadam
  3. sangat menarik. LeYa dah lama tak buka laman web airasia

    BalasPadam
  4. hurm...tak berani nak booking awal2...takot bila tiba masa ade je hal lain..kalau utk travel lgi 2-3bulan tak apa...hihi...

    BalasPadam
  5. bedesup la ramai duk pegi book tiket..ohoho

    BalasPadam
  6. pakat2 la tempah... hihi.. :) salam singgah..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…