Menu Rare Bulan Ramadhan

Nah. Ini saya dah jumpa satu menu berbuka puasa Ramadhan paling rare tahun 2015. Menu ini saya jumpa di laman sosial. Ramai juga yang kongsikan menu berbuka puasa ni .. haha... Tempat anda terutama di bazaar Ramadhan ada tak menu ni? Kalau tak ada .. memang kena cuba ni ... hoho.

Yeah. Inilah menu paling rare untuk berbuka puasa - masakan kari menggunakan sumber semulajadi. Ia merupakan antara menu tertua di dunia menggunakan rempah ratus organik... hehehe.
Menu Rare Bulan Ramadhan

Menu Rare Bulan Ramadhan

Menu ini diilhamkan memandangkan sekarang sudah pun terbit movie terbaru Jurassic World. Siapa dah tengok? Ramai yang komen cerita ini di entri saya hari tu - Bestke Jurassic World?

Saya dah tengok movie ni, tapi dalam kualiti yang cukup hampa, almaklumlah tonton Jurassic World secara online, gambar memang dukacitalah sangat. Jadi, nak tonton cerita ini secara santai, kena carilah keluaran versi DVD atau BlueRay Jurassic World.

Mungkin sebab Jurassic World jadi fenomena sebelum bermulanya Ramadhan tahun ini buat umat Islam, maka wujudlah menu rare bulan Ramadhan berasaskan cerita tu yang box-office seluruh dunia .. haha.

Nah .. menu yang paling rare telah ditemui dikongsikan oleh pengguna laman sosial Facebook baru-baru ini - Kari Dinosour.
Menu Rare Bulan Ramadhan


1 comment... add one now

Jia Rizaira Jia Rizaira June 22, 2015
Amboi ni memang lauk paling rare....

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.